вторник, 25 февраля 2014 г.

Uporabite stavbe ravni, ravni vrste, nastavitev, zdravljenje ravni

Uporabite stavbe ravni

Ravni so zelo pomembni v skoraj vsako delo. Z njihovo pomočjo, zidarska, ki mora biti popolnoma vertikalno (naklon). Police, mizo vrhovi in hitrost nastavite s pomočjo ravni. Ravni pomaga, da dajo isto streho naklonom po celotni dolžini nagiba.

Uporabite raven

Morate imeti vsaj dveh ravneh - dvuhmetrovy (0, 61 m) ravni za označevanje tramovi, splavarjev in druge dolge predmete površine stavb, 8 "- 9" (20 -23 cm) merilna enota, ki se prilega v toolbelt in je kot nalašč za vgradnjo v horizontalni položaj, ko delajo s police in druge majhne podrobnosti. Coderivative (1, 2m) varianta ravni je najbolj uporabna pri delu z okvirji. Razmislite o nakupu ravni z zaščitno torbico.

Ravni, je treba obravnavati previdno. Ne mečite ali njih knock. Za razliko od mnogih drugih orodij, ravni - orodje za fino uravnavanje, da je enostaven za nered. Pri nakupu ravni preverite za posebne površine, in poskrbite, da je bubble prikazuje pravilno.

Večina ravni vsebuje eno ali več zaprti v viali tekočih in zračnih mehurčkov znotraj, da kadar koli prikazati položaj, vodoravno. V primeru odstopanj od horizontalne površine zračni mehurček spremeni svoj položaj v ampul tekočine, ki je odražal to spremembo. Ta raven je včasih imenujemo tudi duh, ki je kot tekočina alkohol se uporablja. Obstaja tudi več vrst elektronskih ravni, ki dajejo numerične vrednosti variancami, in ne kažejo odklon zračni mehurček.

Večina ravni z plumb so tri zaprti ampul z mehurček zraka: eno, da nastavite raven (vodoravno), ena za nastavitev navpični smeri (plumb) in eno za določitev kota 45 stopinj. Nekatere ravni so nekaj zaprti ampule na nasprotnih koncih, da olajša delo.

Ravni najvišje kakovosti, ki so zajebali ali zaklenjena kapsule z zračni mehurček, ki jih lahko zamenjate v primeru poškodb, debelo zaščitno steklo objektiva za zaščito vsako ampul ali skupine ampule in gumijaste nastavke za dodatno zaščito orodje.

Digitalni ravni battery-powered (laser) je najnovejšo tehnologijo na tem področju. Digitalni nivo zagotavlja zelo natančen rezultat, in ni vam treba zanašati na svoje vizije, ki določajo položaj zračni mehurček. Digitalni ravni kažejo tudi, naklon in višino vzpenjanja / padec, kar je koristno pri gradnji stopnic. Elektronske komponente so v modul, ki se lahko uporabljajo samostojno kot merilno enoto, ali je mogoče vstaviti v okvir različnih dolžin.

Naredite sami stalnica z držalom za informacije o razpoložljivosti ukrivljenost plošč, rezanje vodnika in se neposredno pripisujejo svoje konča dva kratka blok 2 x 4. Vodnik je vredno početje malo krajši preveriti plošč. Pref'art ali pritrdite z objemko ravni, da vodnik na nasprotni strani bruskov. Pritrditev palice za preverjanje Odbor in pogled na ravni, ki preveri njegov navpični ali vodoravni položaj, odvisno od tega, kaj potrebujete za delo. Če je potrebno, lahko namestite dodatno podporno majhno podrobnost, ki vam bo pomagal poravnati ukrivljen Odbor za nohte, da to popravimo v pravilen položaj.

Preverite pravilnost vašega ravni

Dal enega gladina na ravno in vodoravno podlago in označite položaj zračni mehurček. Obrnite ravni za 180 stopinj in spet jasna. Nato postavite na ravni flatwise, in spet jasna. V vsakem primeru, položaj mehurček morajo biti enaki. Če dokazi so različne, Poravnajte ravni s pomočjo prilagajanje vijaki, in če to ne uspe, kupite različne ravni.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика