пятница, 28 февраля 2014 г.

Vrata dodatki 2008-12-23 15:36:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrata pribor
2008-12-23 15:36:01

Del zaklep cilinder ključavnice (ali obeh teh grad) je varno zaklenjena vrata, vendar to morda ne bo dovolj, da se zagotovi varnost. Obstajajo tudi druge naprave, za vgradnjo na vrata, ki bo pomagalo preprečiti neželene obiskov, je luknjo, ki omogoča, da vidite obiskovalec, in verigo (ali omejitev), ki ohranja vrata priprta, da preverite dokumente, ki so prišli. Poleg tega je na vrata, lahko nastavite nabiralnik.

Druga vrata, pribor
Na vhodna vrata lahko namestite luknjo, verige in nabiralnik, ali kateri koli dodatki v različnih kombinacijah.

Vrata in stranska vrata lahko opremimo z dodatnimi zaprtje, odprto od v, na primer, mrtvo vijakov. Jasno je, da je na vhodnih vrat, to zapah se lahko uporablja ponoči ali ko ste doma.

Pomembno je, da pred vsako zaprtje ne moreš ven. Priti do glavnih vrat gradu skozi velik predal (vrata za mačka), zato nikoli ne visi rezervni ključ, poleg njih. Vse zastekljena vrata, še posebej "francoska Okna", ne šteje za zanesljive, ker zaprtje lahko priti skozi broken glass.

Namestitev nabiralnik

Korak 1
Druga vrata, pribor
Dal vrat na stroju. Merjenje in uporabljajo položaj režo za e-pošto na enaki razdalji od strani vrat. Vrtanje v vsakem kotu luknjo. Vstavite v eni od lukenj v platna, sestavljanke in videl pravokotnik načrtovane linije.

Korak 2
Druga vrata, pribor
Izreži, če je to potrebno, navojne palice v skladu z debel vrat. Oznaka in vrtanje lukenj na straneh odprtine. S pritiskom nashchelnik predal na sprednji strani vrat, vijak nazaj na palico in jo pritrdite predal matice. Pritrditev zadnje stene.

Namestite vrata luknjo

Korak 1
Druga vrata, pribor
Nastavite na sredino vrat v višini oči položaj inšpekcijske odprtine (če vrata niso koraki, ki vodijo do nje). Imajo izvrtane usmerja luknjo vrtati na obeh straneh vrat odprtine s premerom zunanji rokav oči. (Novo pregib in barve. )

Korak 2
Druga vrata, pribor
Odvijte en del celice iz druge. Street-stran vstavite'ctiv. Od predpostavki, vstavite cev za okular in pritisnite o'ktiv, vijak okular. Privijte luknjo velika izvijač ali kovanca.

Namestitev tie-vijak

Korak 1
Druga vrata, pribor
Vrtanje v sredini konca obraz, vrat in odprtino velikosti vijakov. Vstavite vijak v luknjo in nastavite nož obris sprednji plošči. A dleto cut reži pod ploščo. Pritrdite vijak za vrata, ima ploščo s koncem obraz, vrat in v vtičnico. Označite položaj dobro.

Korak 2
Druga vrata, pribor
Izvrtajte luknjo za ključ, ki šele prihaja na luknje vijakov. (Nova vrata nato barve. ) Vstavite vijak v luknjo in varno sprednji plošči, nato pa pritrdite ploščico ključavnična luknja. Pritrditev vrat.

Korak 3
Druga vrata, pribor
Zaprite vrata in potisnite vijaka, ki opisuje svoj položaj na doorframe. Vaja oznako luknjo, ki ustreza premer vijakov. Samo namestite nad luknjo shut-off ploščo in krog je z nožem. Bi gnezdo pod ploščo. Vstavite ploščo v režo in ga pritrdite z vijaki.

Nameščanje vrat verige

Druga vrata, pribor
Pritrdite nosilec verige v okvir vrat, jo označite in vrtanje lukenj za vijake. Pritrdite nosilec vijaki. Vstavite kavelj verige v režo za zaklepanje ploščo in jo pritrdite na vrata. Oznaka in vrtanje lukenj za vijake. Pritrditev na daljavo plošča vijaki.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика