четверг, 27 февраля 2014 г.

Kako izbrati vode merilnik

Naj se ukvarjajo s tem, kaj morate iskati pri izbiri in nakupu merilnika za vodo.




Voda meter - uporabna stvar. To bo koristno ne le za prebivalce apartmaji in lastnikov zasebnih hiš. Variante števcev za vodo, obstaja veliko, vendar je najbolj pogosta so krili modela.

Krilo števcev za vodo ima več prednosti. Lahko jih namestite tako v navpični in vodoravni položaj.

Za montažo krilne števci boste potrebovali naslednje opreme: žerjav, grobi filter za vodo in preverite ventil. Filter je treba, ker brez njega, kmalu števec bo prišel v okvari. Omeniti je treba, da pogosto ta oprema se prodaja v kompletu z števec.

Ko je namestitev merilnika se morajo zavedati, da je namestitev naprave se izvaja le na neposredno in enostavno dostopni deli cevovoda. Dokumentacijo za vsak števec, ki označuje razdaljo do in po njej na ravne cevi oddelek, glede na premer cevovoda in povprečen vodni pretok. Kot pravilo, to je pet od premera cevi pred in po tri ali tri premer pred in po dveh.

 

Za pravilno namestitev merilnika je, jo nastavite tako, da totalizer vertikalno precej puščicami, ki ustrezajo smeri pretoka. Ena izmed najbolj pogostih napak, je namestitev števca nasprotno.

Zapiranje vode meter, predstavniki Vodokanal dal stranka, prevzem in zagon. Odstranili začetno vrednost števca. Neodvisno določiti števec je nemogoče, kot v tem primeru, ga ne dajo na računu v Vodokanal.

To je strogo prepovedano, da bi potrkal na števec, da potegnite njene elemente - to lahko napravo poškodujejo. Poskus, da se ustavi mehanizem, ki lahko privede do kazenske odgovornosti. Vsi modeli so danes elektromagnetno zaščito.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика