четверг, 27 февраля 2014 г.

Feng Shui. Vrtec

V tej sobi, strokovnjak Mednarodnega centra odličnosti Feng Shui YAP Cheng Hai Tatjana Mizgireva obravnava težavo oblikovanje življenjskega prostora za mlajše generacije. Kjer, v skladu z načeli Feng Shui, je najbolje, da so v hiši vrtec in kako jih uporabljajo?

A. Tatjana, ali obstajajo univerzalni priporočilih Feng Shui glede namestitev otroka ' s soba v hiši ali stanovanju?

T. M. je Menila, da je za starše je najbolj primeren prostor, ki se nahaja v najbolj oddaljen od vhoda sektorju stanovanje ali hišo. Tu so najbolj miren (v jeziku Feng Shui - Yin) energije. To mesto je dobro za tiste, ki so v voznikovem sedežu, medtem ko v zadaj in ob dobro priložnost, da se osredotoči v sproščenem vzdušju. Če je otrok, poveljnik postane otroka, in staršem,-izvajalci njegovi volji. Tako so otroci bolj primeren najprej od glavnega vhoda v hišo, kjer je bolj jasno, aktivne energije,-združljivost', ki vključujejo pretok in rast. Ampak v vsakem primeru ima svoje nianse.

A. Kako zdravo'I otrok lahko stojijo'je povezana z registracijo svoje sobe?

T. M. Neravnovesje na ravni barvo stene in pohištvo lahko vpliva na duševno, in kot rezultat, fizično stanje otroka. Na primer, pogosto se vsi otroci so urejena v modri toni, ali pa, nasprotno, v roza. Ampak vsaka barva ima svojo lastno vibracijo, val, ki pride v resonanco z otrokovo telo. Tako, modra barva podpira ledvice, roza - srce. Do vseh organov in organskih sistemov v otrokovo telo je bilo harmonično zunanje podpore je potrebno barvno paleto. Komaj njegovi odsotnosti bo vzrok za bolezen, vendar lahko poslabša obstoječe težave.

A. Kaj so najpogostejše napake pri načrtovanju otroške sobe?

T. M. najpogostejša napaka stojalo', povezana z izbiro in razporeditev pohištva. Na primer, pohištva z več ostrimi koti junk - to je pretresljivo. Ker so otroci veliko skoki, spadajo, in lahko resno poškodoval. Na bolj subtilne ravni, ostrimi koti, ki so agresivno vrtenjem pretok zraka. To pomeni, energije, prostora in otroci so bolj kaotično in destruktivno. Lahko neuspešen baby slušalke-steno, ko posteljo visi polica ali Omara, tudi pri otroku z močnimi živci se lahko razvije fobija nezavednega strahu, da bi bila zdrobljena. Take slušalke tudi ne daje manevrski prostor pri premikanju pohištva. In, če se izkaže, da je ta trend spanja donosna za otroka, ga je težko spremeniti.

A. je to Mogoče pomeni Feng Shui rešiti psihološke težave, "težko" za otroke, neposlušnost, izolacija, slaba šolo?

T. M. se Zgodi, da nekateri sektorja apartma ali sobo škodljive ali ni primerna za nekatere značilnosti posameznega otroka. V tem kraju ni obnovljena, čuti močne bolečine in draženje. Ko izčrpanosti gradi do kritične mase, začne otrok, da se obnašajo kot "težko". Tako je razvidno, sorodniki, da je bil slab in ne ve, kako rešiti problem. Če ni nobene možnosti, da gredo na Feng Shui, poskušali preurediti pohištvo v sobi, zaupanju vaše intuicije. Še bolje, če se otrok lahko sodelujejo v tem procesu. Naj mu sam odloči sobo ali prostor za posteljo. Če je otrok več odraslih, je treba omogočiti, da samostojno organizirajo svoje prostora, kot on želi, zelo pogosto otroci so talci, drago pohištvo ali estetski okus od svojih staršev.

A. Da je pravilno z vidika Feng Shui je, da ločeno igre soba in soba za spanje otroka ali o'združite v en velik prostor?

T. M. To je zelo individualno. Ena soba je lahko bolj primerno za spanje in eno za dejavnosti: igre ali usposabljanje. To se zgodi, da v eni od sob, ki združuje oba pogoja, vendar je to redko. Seveda, če obstaja možnost, da poberem otroka dveh funkcionalno različne prostore, to je idealen položaj. Vendar pa tudi v državi, ki je hišo, ne vsakih sedem'imam tako možnost, da ne omenjam mestnih stanovanj. To je umetnost Feng Shui, da je v vsakem položaju, da bi našli kompromisno rešitev.

A. Kako urediti delovno mesto otroka, ki je že študira v šoli?

T. M. Idealen kraj za učenje - otroka, ki je sedel s hrbtom na steno, mizo pred njim. Tako je počuti samozavestno in mirno. Vso sobo in vrata za to so v coni njegovega nadzora. On je ne skrbi dejstvo, da se odrasli lahko ujela unawares. Ta svoboda vam omogoča, da se osredotoči. Kraj študija se bodo še bolj udobno, če otroka, ki ima podporo z leve strani: ona je šibkejši, in tam je srce. Otroka ne sme biti usmerjena ostrimi vogali na omarah ali policah. Velika napaka je, da dajo na mizo ob oknu, da bi dobili več naravne svetlobe. Bo otrok gledal drugi igrajo nogomet, ki vplivajo na'če je imel željo, da naredite domačo nalogo. V moji praksi je bil primer, ko sem presajenih otroka na tak način, da boljše mesto. Starši pritožil zaradi slabe izobrazbe sina. Dva dni po prerazporeditvi njegova mama me poklical in dejal, so bili prijetno presenečeni nad rezultatom. Fant ves dan ni zapustil novega mesta za usposabljanje in naredil lep pozdrav Ozadje za matere in babice na 8. Marec.

A. Kot sredstvo Feng Shui, lahko spodbudi otrokov napredek na določenem področju, - v šolo, šport, glasba ali umetniške sposobnosti?

T. M. pripada znanje o posebni formuli Feng Shui. Glede na lokacijo na straneh svetlobe, strokovnjak lahko videli, kaj je kakovost krepitev različnih smereh. Nekateri od njih prispeva k izraz ustvarjalne talente, drugih študij, uspešno opravljeni izpiti itd. Znanja, ki omogočajo načrtovanje otroške sobe tako, da on in med spanjem, in med kuhanjem lekcije, je bil zasnovan tako, da mu v pozitivno smer. To bo mu da priložnost, da si opomore tudi, da mora biti močan in harmoničen. Nato intuicije in ustvarjalnega potenciala, ki se skriva v vsaki, bo seveda za odpiranje in cvetov.

Tatjana Mizgireva

Vir: vip fengshui. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика