четверг, 27 февраля 2014 г.

Inter'EP za sedem'družine z otrokom

Kaj bi bilo lažje za starše kot za gledanje razvoj kot njihovi otroci? Moj sin, osem - drsnik "izkušnje" je že, kar je prvi koraki. In vsakič z veseljem prihaja nekaj pomislekov: ali v bližini tveganja? Vtičnice, žice, vrata, omarice, ki so tako enostavno ujeti občutljivo baby prst, in mnoge druge vsakdanje predmete, za odrasle, ki so jih starši nekaj grozljivo, če je otrok. Na srečo, danes naredi prostor "sterilne", da ostane le otrok v jaslice, preproga in igrače. Vzemite odlično "pomočniki", da bi katero koli območje zaslona začetni varno za drobtinice,-raziskovalec.

Omejitve prostora,

Nekdo, ki misli, da je otroka potrebno popolno svobodo gibanja in celotno stanovanje se spreminja v čakalnico. Drugi starši, vendar raje narekujejo posameznika, osebno kraj, kjer je lahko "deli in vladaj", in se spremeni v otok varnosti. Ampak v teh in drugih trajno ali občasno je potrebno omejiti na območje, v katerem se otrok premika. S to nalogo uspešno in naši starši, gradnjo bar'minimalni ravni lokalnih skladov, ležalniki, blazine in plošč. Vendar takšne barikade komaj se imenuje popolnoma varen. Poleg tega stroški, ki jih z', da se pojavi pri otroku, kot besede "inter'EP" bi lahko celo pozabili.

Na srečo, danes večina proizvajalcev blaga za otroke ponuja starši veliko naprav,-terminators. Najbolj pogosto, vhodna vrata, ki so določene v vrata ali skozi sobo, kot ograjo. Ki je pritrjena na zid, se lahko odpirajo in zapirajo, ko je to potrebno. Mimogrede, glede hrambe, ni obvezna'potrebne za vrtanje lukenj v stene in vrata. Tam je vrat, ki je nameščena na nosilcih, kot so zavese v kopalnici. Ta možnost bi stalo dražje, vendar se lahko z lahkoto preselili vrata in ograje po vsem stanovanju. Možnost priložiti vse vesolje in ne izvrtajte še posebej za tiste, ki so najem stanovanja. Materiali, barve, oblika palice je lahko zelo raznoliko: iz pločevine, pobarvane v vseh barv vam ustreza, ovratnik do drevesa'les iz nice niti. Torej, se prepričajte: oblikovanje apartma od teh "pomočniki", ki bo v korist!

Za nakupovanje, lahko greš na Mothercare, kjer je vrata so od 1400 (v zanke) do 2300 (podpira) UAH, ali na IKEA, kjer je dodaten oddelek bo stala približno 2000 rubljev. Nakupom, preverite, ali je bilo vse dodatne dele (ki jih potrebujejo, da razširite limiter) v ceno. Na primer, poleg tega, da Mothercare plačati okoli 350 rubljev

Da so naši prsti

Pogosto, mlada mati lahko slišali zgodbe o instilling prst na različne možnosti. Zato, posebne napeljave za različne pohištva so tako priljubljena. Tudi če malo prsti nedotaknjen, je mogoče priti do nevarnih predmetov, ki ležijo v omari ali hladilniku, da ni zaželen. In tukaj pridejo na pomoč takšnih naprav, kot so:

• oklepaji za škatle, omare, vrata. Prisotni soba, brez omaro ali prsih predali nemogoče. Ni dvoma, nemirnega otroka obvezno'bo zagotovo zanimalo, v njihovi vsebini. Ne čakati, da se ta trenutek. To je bolje, da se prepreči posebno označevanje zavihki. Priročno vse univerzalne elemente, ki je primerna za vrata in predale. Povprečna cena takšnih naprav je 150 rubljev Ločeno, je smiselno, da kupujejo naramnice za dve zložljivi omare.

• oklepaji za Windows zelo podobne kartice za omare. Bo uporabna v primeru, če je vaš apartma ima plastična Okna, Okna, ki se v različnih smereh.

• vtaknite v vtičnico, verjetno so najbolj priljubljeni "zaščitnike", ker, kar kaže na varnost doma, staršev, še posebej spominja na vtičnico.

• ključavnice za lipuchkah in pomoč mama se počutijo bolj udobno v kuhinji: dojenček ne bo mogel odpreti hladilnik in vrgel sami sudecki z jedo blato banke z marmelado. V Mothercare lahko najdete Galeriji za 160 rubljev

Vendar, ne pa'morali kupiti ločeno modeli zavihki na vsako vrsto ponuja pohištvo. Tam je univerzalen model, ki je idealen za hladilniku, zložljiva vrata, in tako dalje, čeprav je njihova cena večkrat vrednost "specializiranih" (150 rubljev V IKEA in 200 - v Mothercare na ena).

Najbolj nevarno

To ne bi bil zadovoljen, starševski srce omare in Windows, skoraj vsaka hiša je o'predmeti, ki predstavljajo veliko večjo nevarnost za otroka. Stvar, ki imajo kamini, zrcali površine, stopnice, in nastavite ton zvonjenja za inter'jer. Vendar so "magic", preprostih stvari, ki lahko pomagajo zaščititi otrok pred neželenimi poškodbami in da bi ohranili poseben čar, ki se razteza vaše hiše.

Pogosto babice svetujemo, mlade matere zaviti vogalih pena pohištvo ali brisače. Sodobna odziv nezanesljiv način, da se odpravijo vse napore, da ustvarite vzdušje, udobje, posebne obloge na vogalih, v razponu od skoraj vse "otrok" blagovne znamke po ceni 130 rubljev za sklop 6 do 12 kosov. Vrata z vložki stekla, Okna, mize z debelino stekla in Windows je mogoče prilepiti več z zaščitno folijo. Tudi če malo Tomboy Ross'tam je steklo, kosi ostanejo v film in ne bo v škodo otroka.

Bo zelo olajšala življenje staršev in nedrseče talne obloge (o ceni 150 rubljev ). Področje uporabe, stopnice in sobe z spolzka tla. V kuhinji so nepogrešljiv, še posebej okoli tabela: zdrs, otroška lahko primite krpo in ga potegnite sami z nalogo, jedi na mizi.

Druga stvar, za kuhinje, za katerega so mnogi mater in očetov občutek nujno, zasloni za plošče (jekla ali stekla stala približno 400 rubljev ). So onemogočiti dostop do lonci, ponve in plošče. To je v primeru, ko radovedne Explorer bolje menijo starši o nadstropje: štedilnik je nevarno mesto. Enako funkcijo opravlja in zaščitno mrežico za kamin. Poleg tega so lahko odličen design element, še posebej, ko okrašena z zapletena obdelan pod stare dni.

Besedilo: Maria Petrus
Foto: Gettyimages

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика