четверг, 27 февраля 2014 г.

Izberite polipropilenskih cevi

Polipropilen je izkazala kot močan, lahek material iz kategorije termoplastov. Ta material ni predmet na deformacije med kemijski učinki alkalnih in kislih čistil. Poleg tega, polipropilen brez težav deluje v temperaturnem območju od -10 C do +90 C. Cevi niso predmet razgradnje in voda ne zamrzne.






Torej, kaj moramo biti pozorni pri izbiri polipropilenskih cevi?!

1. Pogoji poslovanja igrajo veliko vlogo. Zavedati se morate, vode, temperature in tlaka tekočine v komunikacijski sistem.

2. To je potrebno jasno opredeliti zmogljivosti in premer cevi.

3. Če, izkušnje v namestitev izračun cevi nimate - zaupa tej dejavnosti za strokovne.

Zdaj pa se ukvarjajo z vrstami polipropilenskih cevi.

Polipropilenskih cevi so več vrst. Vsi izmed njih so označene s katero so zaznamovani - PPB, PPH, in PPR. Cevi, ki se uporabljajo za namestitev sistemov hladno vodo in sistemov za ogrevanje, so označena PPB. Imajo dokaj visoko stopnjo trajnosti. Naslednje oznake - NRC, označuje cevi, ki se uporabljajo za prezračevanje sistemi in sistemi za hladno vodo. Vendar je najbolj pogosta je označevanje PPR - PVC cevi, ki se uporabljajo v sistemih ogrevanja, kot tudi sistemi za toplo in hladno vodo. Cevi s to oznako lahko, da vzdržijo ekstremne temperature, kot tudi, da ohranijo svojo obliko in enakomerno porazdeliti breme na stene.

Preden se odločite, polipropilenskih cevi, morate vedeti o svojih pomanjkljivosti. Koeficient toplotne vpliv polipropilenskih cevi, ki je dovolj visoka, se pravi, da jih lahko razširite, ko so izpostavljeni vročini. Da bi se to ne zgodilo, cevi, ojačane aluminijaste folije. Polimerni material cevi, lahko preskočite kisika in tukaj pride na pomoč folijo, to je preprečevanje tega pojava.

Kaj biti pozoren

Pri nakupu cevi, ki bodo še posebej pozorni na njihovo kakovost. Prvič, cevi, mora biti popolnoma ravna in gladka, da imajo okroglo obliko na zunanji in notranji strani, na površini ne sme biti napak, nepravilnosti in grobo Bugrov. Drugič, preberite rezanje cevi - njegove stene morajo biti iz enakega premera. Tretjič, natančno preverite pribor (fitingi) - da mora biti priključen na cev tesno. Sklopka naj le pride, ko je vroče, drugače cev je poškodovana. Četrtič, se prepričajte, da zahteva od prodajalca, potrdilo o skladnosti cevi iz polipropilena.

Proizvajalci cevi iz polipropilena

Se sprašujete, kako izbrati polipropilenskih cevi, verjetno misliš o tem, kaj je proizvajalec je bolje, da dajo prednost. Danes glavni proizvajalci in dobavitelji polipropilenskih cevi je na češkem, v Nemčiji, Turčiji in Rusiji. Opozoriti je treba, da je ruski cevi, ki imajo nižje stroške, kot uvoženo podobne snovi, vendar kakovost ni slabše, da tuji proizvajalci. Torej, izbira je naša, ruski cevi, ne morete iti narobe, in vam nikoli ne bo žal o tej.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика