пятница, 28 февраля 2014 г.

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč 2008-12-25 13:00:25

Gradnja in rekonstrukcija.

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč
2008-12-25 13:00:25

Človek sem mladi dovolj, vendar pam'še spomnite tiste dni, ko je bilo to v modi v mala stanovanja za nakup ali naredite sami omaro z vgrajeno kavč. Zdaj takšne omare, ki je na žalost ne prodajajo, so obrtniki, ki bi te omare sami, vendar je precej drag. Sem predlagal, da bi takšne Omare, razpoložljivih materialov. Pogled na shemi in vse vam bo postalo jasno.


Če lahko obvladali to tehnologijo, in potem ga lahko prodajo self-made pohištvo. Stroškov ni visoka in prodajo pravi za spodoben denar. No, naravnost do točke!

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč, foto 1

Omara je sestavljena iz naslednjih delov: dveh stranskih stenah, zgornji in spodnji POLIKOM, srednja polica, tri podelochnyh palic in tri vrata. Zgornji del je dve srednje stene, dve polici s potoloch nevladnih palice in zadnji steni, Podpolanie bruski je mogoče zamenjati kovinske police.

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč, foto 2


Morate imeti vezane plošče, laminirane vezane plošče in les listavcev. Na zadnji steni ohišja je izdelano iz lepljene vezane plošče, vzdolžno podpolanie palice žagan les listavcev, in druge podrobnosti - od tesarstvo ali brezove vezane plošče.

Podelochnye bari in nazaj steno pritrdite vijake in druge podrobnosti o'so povezani z okroglo plug-in trnje na lepilo.

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč, foto 3


Skupščina priporoča, da se izvajajo v takem zaporedju. S'povezovanje povprečna steno N s top Polikom in rok B. Priložite dve vzdolžni bar G nižje polik Stoletja Z'povezovanje stranske stene In na zgornjem in spodnjem polika, vzdolžne palice G in rok B. nato pritrditev zadnje stene M. Krepitev podpolanie palice P stranske stene in srednje velikih sten N.

Skupščina diagram omare z vgrajenimi kavč, foto 4

Postelja je sestavljena iz dnu ščita Na stranski steni E, sklic 3 bari, oelda tsarg, poudarek vzmetnice Na dveh nogah, in podpalennye vezane lesene plošče, pločevine (Sl. 40). Na obeh koncih tsargi sem zasrala en vijak 1, reža 2 stranske stene primeru posnetka postelj na vrhu (odstrani); in nižje Članice.


V proizvodnji se ta postelja se uporablja les listavcev pasem lepljene vezane plošče.

Pri montaži je postelja vse kotu z'enotnosti so z bloki (40x40) tah, Kah je prikazano v fragmentov In slika 4. Ta slika je tudi jasno pokazala, Skupščina diagram postelj. Podatki o sestavni deli posteljo podatkov v tabeli "del bed".


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика