среда, 26 февраля 2014 г.

Hidroizolacijo stene kleti, z rokami.

Hidroizolacijo stene kleti, z rokami.

0%
180 09.03.2012

Prvi dalam stare, glivične napad mavca. Običajno se v takih primerih omet slab tramatise na površino in se lahko odstrani s pomočjo sekira ali odpirač. ČE težko wtbt Sekira, morate uporabiti vaja s šobo - stepalnik.

Na drugi stopnji je treba na podlagi posebne površinske glivične. So smrkelj na površini glive, plesni in preprečuje, da bi po njenem nastajanju. Temeljiti, Kot je mogoče, posebno rospolychem (KOT je prikazano) in čopič.

Po ushanda rustovki, in da je po 3-4 ur (to je bolje dati, da se posuši za 24 ur), morate začeti brizganje stene bitumen-gume mastic. Veste, v vsakem velikih gradbenih supermarket. Je Zelo trpežna, ne razpoka skozi čas in je dobro zaščitena pred vlago.

Po ushanda bitumen-gume tesnilne mase morali začeti shtukaturno površino. Zahteve AOR mavca Rešitve so tiste, ki NE mstv v sebi Apna in mavca. Redni cementa in peska v razmerju 1:4.

Po Prvem plast mavca, pustite, da se osuši. Potem Spet parantavat anti glivične premaz. Ona bi mavca Narodny za vlago in v prihodnosti bo branil proti razvoj glive. Kot to kleti in stene bo dal življenje.

Nato dal žogo konča mavca in njo, kot peretrut mavca trowel.

Po ushanda mavca (priporočeno uro ushanda mavca pred obdelavo NV, ale lahko Prescott tega procesa je, da neposredno elektroinsta mavca), lahko začnete spaclub steno. Bodite prepričani, da preverite, ali je ta kiti na cementni Osnovi. Običajno se Take spaclub nazvalsya fasado.

Naslednji peretarka in risanje.

Opomba: Hidroizolacije sten je treba Samo po hidroizolacijo tal.

Kako ODSTRANITI glive iz kleti?

Vlažnost v kleti je Lahko resna grožnja za Vso Hišo. Vlažnost povzroča razvoj plesni in plesni, slabi strukturi Stavbe...

Kleti - Kot zahlte od vlage?

Hiša na obrobju Kijevu, ki je bila zgrajena v trakta leta, je bil vstavlena za prodajo. Ker je le Dobro "konzervirano", yo, enkrat kupila.

Kot zahlt kleti iz poplave?

Drenažni sistem je Zelo učinkovit boj proti poplavljanja kleti. Ale v primeru, ko drenažni sistem je opravljal UČINKOVITO.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика