вторник, 25 февраля 2014 г.

Kovinske barve, "starinsko", cracelure srečen

Kovinske barve: "starinsko"

Z barvo "metal" lahko hitro in enostavno spremenite videz in teksturo gospodinjstvo, do jim starinsko ali starinski videz. Za to se uporabljajo nad kovinske barve craquelure.

Razvoj kovinske barve dovoljeno, da ustvarite novo barvanje tehniko. Uporaba barve je mogoče, da popolnoma spremenite kateri koli površini. Vendar pa so stroški kovinske barve ne pomaga njihovo široko uporabo (na primer za tla in stene) - razen, da so barve majhnih predmetov ali delov.

Obdelani v skladu s kovinsko površino, pustite lahko, svetleči ali dati starinski videz, izpostavljeni tako imenovani cracelure obdelave. "Craquelure" učinek je mogoče okrepiti, s poudarkom na razpoke na površini zgorela Umbra: uporablja zgorela stopnja izločanja številka preizkusa, odvečna barve, da se posuši, tako da ji je ostalo le v razpoke na površini.

Danes obstaja precej širok spekter kovinske barve, zadnji vzorcev jim omogočajo, da dodate proizvodi iz drugih materialov iz te kovine. Razpoložljive barve (simulirani kovine), ki lahko zadovoljijo vsak okus. V tem primeru preprosto gline pot je nekako pločevinke'kamen. Kot izvirno izgleda čistega zlata, medenine ali bakra, in kasnejše obarvanje cracelure barve daje stari videz.

Korak 1

Kovinske barve:
Na gline pot krtačo, uporablja še plast kovinske barve. Sledite navodilom proizvajalca za določeno barvo. Kovinski premazi imajo odlično pokrivna moč, zato ga je treba uporabljati eno plast.

Korak 2

Kovinske barve:
Po kovinska barva posuši, nanesite za pot plast tal cracelure pokrivna sledite navodilom proizvajalca. Tla morajo biti enakomerno, brez madežev. Prvotni premaz posuši, ki tvorijo malo lepljivo, vendar prozorna površina.

Korak 3

Kovinske barve:
Čopičem enakomerno nanesite eno plast na zgornji cracelure, ki pokrivajo celotno površino lonca. Kot sušenje premaz na površini začne z'da se pojavijo majhne žile. Debelejši pokrov, globlje bodo žile.

Korak 4

Kovinske barve:
Poudariti žile, obrišite površino lonca krpo majhno količino zgorela stopnja izločanja številka preizkusa, ki se raztaplja v venah cracelure obdelavo in ustvarja učinek "starinsko". Če je potrebno, pokrijte lonec z lakom.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика