пятница, 28 февраля 2014 г.

Kraljica plot 2009-08-06 11:33:03

Gradnja in rekonstrukcija.

Kraljica mestu
2009-08-06 11:33:03

Kako zgraditi mirovanju toplogrednih?

V glavni zgradbi, za kakršne koli resne vrtnar je toplogrednih plinov. Vendar z veliko je povezana z neroden, priklonil struktura nenavadnih oblik. Danes plastičnih design vam omogoča, da ustvarite popolno in trajno fiksnega v rastlinjakih. Povejte jim, kaj je treba upoštevati med gradnjo.

Za izgradnjo toplogrednih težje, kot se zdi. Imajo veliko, da razmisli.

Kaj je toplogrednih plinov, ve vsakdo. To je pregledna struktura filma, stekla ali plastike, znotraj katerih lastnik ste, posebna mikroklima. Za vojsko Ogorodnikov proizvaja veliko izdelani v rastlinjakih. Dve glavni različici takšnih konstrukcij: pravokotni stekla strukturo z dvokapno streho in okvir iz tankih jeklenih kotu ali polovice valja toplogrednih-predor pocinkane profile, prekrite s plastično folijo. Vijaki z'Danna delov in predmetov, ki vam omogočajo, da gori zavetje hitro in brez večjega napora.

Izbira in namestitev toplogrednih plinov, morate skrbno preuči navodilo, ki je priloženo. Zelo pogosto za zmanjšanje telesne teže in stroški proizvajalci, ki naredijo okvir je izredno enostavno, offset z zahtevo, da uporabite trdi betonske Temelje. V steklenih rastlinjakov zaradi večje razdalje med police, steklene ni vedno sposobne za snežne obremenitve.

Med obvezno'povezani elementi v rastlinjakih - vrata naprave in prezračevanje transoms. Poleg osnovno konfiguracijo navadno pridejo tesnila, predelne stene in mehanizmi za samodejno prezračevanje. Življenjsko dobo polimerni filmi v rastlinjakih je dva do štiri leta, odvisno od njene kakovosti in stroškov. Storitev življenje steklo v rastlinjakih skoraj neomejeno, s pravilno nego in redno niansiranje okvir, ki je krajši od 10-15 let, in steklom - do Ross'je.

Vendar pa vsi ne morejo privoščiti, da uporabite ready-made modelov, tako, da mnogi lastniki bodo projektiranje in namestitev toplogrednih samostojno ali pa ob sodelovanju strokovne gradbeniki. Oblikovanje toplogrednih plinov, morate ugotoviti, podnebne razmere, tla, funkcije, namen, design, alternativne možnosti in nato opravite projekta, do stavke iz modela v določenem obsegu, naredite seznam materialov in izračun njihove vrednosti.

Zasnovana toplogrednih mora biti udobna za ljudi in rastlin, energetsko in stroškovno učinkovito. Naslednje glavne trenutke ustvarjanja v rastlinjakih. Nuance je podjetje strokovnjaki. Brez njihove posvetovanje, da začnete razmišljati o toplogrednih ni priporočljivo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика