понедельник, 24 февраля 2014 г.

Fotoskola v inter'Yeri

Pred kratkim, med'Erna tiskanje postaja vse bolj priljubljena. In danes je bil ne le v modi, vendar nujni del inter'vse notranjost. Najnovejša tehnologija in razpoložljivosti materialov omogoča, da uporabljate kopiranje pralni v skoraj vseh inter'Yeri. V nadaljevanju bomo na kratko pogovorite smeri inter'ovira fotografijo z naslovom "tiskanje na steklo, ali pa preprosto - fotosela, in sicer o praktični plati njene uporabe v inter'Yeri.

Predpasnik iz stekla in steklene plošče c-foto

Fotoskola ali tisk na steklo v kuhinji je praktičen in moderno rešitev za kuhinjo design. Steklo je zelo trajen in okolju prijazen material, ki zaradi svoje higienske lastnosti nepogrešljiva v kuhinji.

Steklo v kuhinji predpasnik je treba, kaljeno steklo, debeline ne sme biti manjši od 6 mm To steklo ima številne prednosti. Prvič, to je nekajkrat močnejši kot "surovo" (normal) stekla. Drugič, to je veliko varnejši, glede na dejstvo, da, če je pokvarjen, ne obliki ostrimi robovi - to podrejo v fine drobtine. Vendar pa moramo biti pozorni na dejstvo, da je kaljeno steklo je ni mogoče zdraviti, zato vse potrebne vrednostih zaslonke (pod vtičnico, ograj in izvlečki), morate izvesti pred strjevanjem stekla. Iz tega razloga merjenje kuhinji je treba storiti tako, da nekdo na meritve in montažo, saj je po steklo bo prinesel svoje hiše, da namestite, z njim ni mogoče ničesar storiti - to bi morala stati na svojem mestu popolnoma.

Zdaj pa odgovor ena pogosta vprašanje je: ali je mogoče uporabiti steklo blizu površine? Odgovor: Da, to je mogoče. Vendar pa moramo biti pozorni na tisto, ki jo želite uporabiti, kaljeno steklo, in tudi pritrditev, ki omogoča, da se nadomestilo iz toplote toplotne razteznosti, steklene plošče. Ponavadi, v kuhinji steklenih plošč, nameščenih po namestitvi kuhinji. Obstaja več razlogov:

  1. natančne meritve, še posebej, izrezi vtičnice, ki se izvaja po namestitvi kuhinje
  2. vse "pasti", da obvezno'treba upoštevati pri proizvodnji predpasnik, tudi vidna samo po namestitvi kuhinje
  3. ko je montaža zmanjšuje tveganje za poškodbe plošči.

Plošča za kopalnice in steklene predelne stene

Fotoskola se lahko uporablja tudi v kopalnici, kot so stene, plošče, tuš zaslonih ali stene, tuš kabine. Steklopakety s fotografijo za kopalnic in drugih mokrih področjih obvezno'bodite prepričani, da izpolnjujejo vse pogoje, odpornosti na vlago. To je razlog, zakaj so narejeni iz triplex, tesno vgrajena stekla med katere obstajajo fotografije. Take plošče se uporabljajo vse za nego in zaščito iz fotografije mehanske vizitko in vlago.

Kot je za varnost, kot na stenah bolj uspešni. Takšno steklo se uporablja v avtomobilih. Vsak uspešnosti ne razletijo, vendar ostajajo pri odpiranju. Plošče za stenske uspešnosti (plošča z ozadja, foto plošče, slike-okraski) se lahko naredi triplex, katere debelina je 6 mm, in bo v celoti izpolnjujejo zahteve moč. Te plošče so pritrjena na steno s pomočjo nemoteče tečajih za pritrjevanje, in v nekaterih primerih lahko uporabljajo lepilo sestava stekla.

Steklene predelne stene, ki so velike in zato tudi večjo verjetnost za škodo, ki lahko proizvaja v zmogljivejša različica njihova debelina ni manjša od 8 mm

Strop prosojno steklo foto plošče

Prozorne strešne plošče s fotografijo je plošče na stropu, ki vam omogočajo, da ustvarite v katerem koli prostoru izvirno in impresivno strop s stališča previsnimi podružnic, nebo ali druge grafične risbe ali fotografije. Takšne plošče so sestavljene iz tankih steklo, ki je opravljena kasneje tiskanje. Njegova debelina je 3 mm Te plošče so absolutno ne zahtevajo krepitev obesek sistema, ker imajo malo teže.

Glede na gostoto, polnilo način in foto plošče lahko različne prosojne. Vendar, za opravljanje osvetlitev omogoča poljubno izvedbo. Na plošči tako imajo odlično svetlobo-diffusing zmogljivosti.

Glavna prednost steklenih plošč v primerjavi z alternativo, plastike, je ne-Vnetljivost, in zato takšen foto plošče izpolnjuje vse zahteve požarne varnosti.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика