четверг, 27 февраля 2014 г.

Kako popraviti streho? Krovstvo vrst. 2010-08-25 13:30:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako popraviti streho? Krovstvo vrst.
2010-08-25 13:30:52

Čas je minljivo, in njene stopnje občutek ne samo ljudi, ampak... hiše. Ja, verjetno ste videli staro hišo, tako, kot se svoje krhke streho propade mavca, razpada Foundation. Vse to se zgodi, če hiša ni čas za popravilo in ne za njo. Popravilo je najbolje, da začnete s streho. To je tisto, kar bomo razpravljali v tem članku.

Za vsak tip strehe je posebna tehnologija, popravila. Tehnologijo popravilo strehe industrijske stavbe razlikuje od popravilo strehe na koči, popravila, m'streho, ki je povsem drugačno tehnologijo popravilo trdega strešne kritine. In preden začnete popravilo svojo streho morate upoštevati veliko različnih odtenkov.

Za popravilo strehe m'kaj materialov morate vedeti vse nianse vozni in polaganje roll materialov, saj, najbolj pogosto pa ta tip strehe je popravljen z bitumenskimi roll materialov - strešni material.

V primeru ravne strehe je popravilo dal na profil, ki ga želite opremiti z dobro toplotno izolacijo in težo plast, ki površino. Za ljudi, ki so vključene v popravilo strehe, kot podjetja, je zelo pomembno, da se držijo natančno popraviti tehnologije, da bi zagotovilo za visoko kakovost dela.

Znesek, ki ga bodo porabili za popravilo svojo streho z m'vsi materiali, bo odvisno od tega, območje, ki ga želite popraviti. Za popravilo strehe trdih materialov, se boste morali odločiti sami kaj potrebujete več - vzdržljivost, lepoto strehe ali njegovo vrednost?

Popolnoma samo je tehnološki postopek in izbor kakovostnih materialov za popravilo strehe je v celoti zagotoviti dobro kakovost. Priprave površine je kompleksna naloga, ki jo morate storiti, če je vaš nagib je določena na drevesa'Jan podlagi. Proračun, ki se bo porabil za popravilo strehe trdega materiala, kot tudi m'kaj streho, odvisno od območja popraviti površino.

VIR: http://beybitblog. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика