пятница, 28 февраля 2014 г.

Betonske stopnice

Beton je eden izmed najbolj sodobnih materialov za izdelavo lestev vseh oblik in konfiguracijo.






Stopnišče je element, ki se nahaja na križišču različnih, ne le funkcionalno, ampak tudi prostorske omejitve. To je eden izmed najbolj dinamičnih in zanimivih značilnosti. Po stopnicah, ne toliko podrobnosti o arhitekturi, koliko, pogosto tudi osnova, ki narekuje stil celotno hišo ali poslovne prostore.




Dolgo hiša simbolizira svet človek, in streho - nebo zapre ta svetloba. Povezavo različnih ravneh stanovanj, in mystic nebo, zemljišča, - zagotavlja stopnišče. Tako, stopnišče s sklenitvijo posebno simboliko, je hkrati funkcionalno arhitekturni objekt. Posledica tega je izjemno raznolikost modelov, oblik, vrst.

Vse, kar uporabljamo danes prihaja k nam iz globine stoletja. Nihče ne ve, kaj je bila vaša prva stopnišče. To je lahko veje dreves, povezane s šopi trave, ali kamnita sekira-kamnu stopnicah. Stopnice, ki spominja na moderno, so bile narejene pred več tisoč leti. Egiptovske piramide so veliko stopnišče, ki vodi v nebo; stopnice v templjev v antični Grki imeli hitrost ne manj človeški rastni. Svetovno znana stopnišče v Cannesu, ki letno za znane osebnosti po vsem svetu. Poleg tega lestev ima svoje simbole: povezava na vrhu in na dnu, povezavo med svetovi, gibanja navpično. Analogi stopnicah je os sveta, mavrice, svet drevo.

Zgodovina oblikovanja lestve za stanovanjske prostore znaša več sto let. Ni znano, kdo je prvi izumil, da bi korake, da bi, ampak dvomim, da je naredil dobro, nimajo. Vsaka doba je prinesla ustanovitev stopnicah nekaj, in zdaj se lahko govori o stopnicah v Baročnem slogu, ali na stopnicah Renaissance.

Postopoma, proizvodnja stopnicah je bila vedno bolj priljubljena. Kot pravilo, kupci so bili ljudje off in je hotel pomagati, prvotno razvit stopnicah razlikovati vaša hiša, grad, Palača se je število takšnih. Po stopnicah pogosto visijo portreti prednikov, čeprav zdaj to tradicijo je šel.




Najbolj sodoben material za gradnjo stopnic je iz armiranega betona. Betonski izdelki so lahko oblikovani in nameščeni.


Monolitna armiranega betona stopnišča popolnoma odda v kraju, v pre-made opaž, ki določa končno obliko in dimenzije pohodov.



So značilna visoka trdnost, trajnost in eleganco. Glavne prednosti lesenih in kovinskih stopnicah je njihova moč, mirno, so precej močan, vzdržljiv in ognjevarnosti. Zaradi izračun strukturnih materialov, postane možno, da bo proizvodnja stopnicah, brez dodatnih podpor, ki omogoča trgovanje z emisijami lat več milosti in zračen. Betonske površine mo noltii stopnišče je v univerzalno uporabo in dodelavo materialov in raznolikost uporabe ovral prirojene in ograje. Sooča konkretne monolitno stopnicah lahko služijo kot je les, preproga iz umetne mase, in se lahko uporablja marmor, granit, keramične ploščice, itd.,


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика