воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Sodobni trendi v inter'Yeri, modni trendi, modne v inter'Yeri

Sodobni trendi v inter'Yeri

Eno ne more strinjati z dejstvom, da med'Yeri že razvila nekaj modne trende. Vsako novo leto hvali na vrhu Olympus vse nove rešitve, pustimo, ko inovacij. Želite biti na greben modi? Vaša pravica! Vendar pa v vseh novosti design v svetu ne dohitijo. To ni bilo potrebno. Ker jutri modi vijolično kavč v enem Milan razstave lahko šteje za pomembno.

Zgodovina design, umetnost ne pozna organ. Bizarne stvari in zapletenih vrstic se lahko imenuje moda nekaj dni. In jutri je lahko višina slabega okusa. To je njeno Veličanstvo moda.

Sodobni trendi v inter'Yeri

Na podlagi koli inter'notranjost koncept. Trudimo se, težko, da bo naše življenje udobno. Vendar moda je vedno isto kot naše želje? Ampak to je veliko bolj pomembno kot vse norme odobrenih uglednih oblikovalcev. Kaj pa, če se prostora do stropa, nered stilsko stvari, ki bodo za vas prijetno in udobno, in kaj bi bilo treba hišo?

Vprašanje je, ne retorična. In ob tej priložnosti mnenj znanih oblikovalcev več kot jasno. Ne chase modni trendi. Dobro bit vse! Dve ali tri stvari, ki zelo estetsko obarvate inter'jer: resnično doma in okrašena, udobno stvari. Pam'ne pozabite, to je vedno lepo, da bi se hvalil, da svoje ideje, tudi če so le kot si ti.

Če vas narava je spremenljivo, dajejo dinamičen inter'kariera in ne želite, da živijo dlje časa v enoten prostor, nato kupiti drage oblikovalec elemente in ni nujno,'in se prepričajte. Najljubši apartma je vedno mogoče razpršiti predmete, likovne in fotografske umetnosti. Iz njih le znebiti, poleg tega, ne zasedajo veliko prostora. In to v času načrtovanja inter'notranjost je definitivno plus.

Sodobni trendi v inter'Yeri

Pam'ne pozabite, med'EP je prostor za osebno rabo. Dober design pristop, da pridejo gor z močjo vsak, to je potrebno le povzetek iz splošne trende in dati prednost lastne zmogljivosti. In ne dvomim, boste našli pozitiven rezultat.

Za ponazoritev, razmislite isto svetovno znanih oblikovalcev. Mnogi od njih že desetletja pripada samo lasten slog, je bil, da se prepreči kakršno koli povezavi z modo. Kot rezultat, so postali merilo redu.

Opomba!

"Če zvezde so sveti, to pomeni, da obstaja nekdo, ki ga potrebujejo." Večno besedo, ki velja za modne trende. Ti nikoli ne prenese v svetu modela v celoti. Naloži svoj odtis. In izkušen oblikovalec je najprej skrbno opazovalke, ki veliko idej, ki so lahko izbrali nekaj koristnega za sebe. Nekateri slogi se nadomesti z drugim. In to ni konkurence, vendar le v času, ki narekuje pravila.

Sodobni trendi v inter'Yeri

Morda je težko zamisliti bolj priljubljena danes slog kot minimalism. Duhovno in čutno, je lahko zobu časa le zaradi svoje nepredvidljivo univerzalnosti. Novi luči oblike in čiste linije obliki opremljenem prostoru. V modni - naravni inter'jer. Inter'EP, žoga je odločilo za vas.

Priznati minimalism, sploh ne pomeni, da opustijo vse razkošno. Tu je potrebno pokazati domišljijo. Sodobno pohištvo in rezervirane dodatki, ki lahko dokaže, gostje ne le z veliko okus, značilen za lastnike, ampak tudi, nedvomno, blaginje.

Pogosto minimalism gre v boudoir etno slogu. Orientalskimi motivi - najljubša tema ljudi, ki želijo, da bi zasebni prostor v eksotičnih svetu. Različne kamni, naravni materiali, kož in krzna različnih živali elementi, ki vedno spremljajo razkošje, etno.

Sodobni trendi v inter'Yeri

Dve zelo podobni smeri: etno in minimalism so tako številne skupne značilnosti, ki pogosto spoji v enotno celoto. Stroge omejitve iz prvega in kulturne drugo komponento v procesu sinteze so zelo intelektualne slog. Obetavna tej mešanici verjamejo, oblikovalci na svetu, napoved za njega veliko prihodnost.

Govorimo o vseh vrstah meša v inter'Yeri, da se ne dotaknete mlade smereh - plugin. Ta slog je absorbiral vse najboljše od modela, okolje in samozavestno spodbuja postopno eclecticism. Plugin praktično ne omejuje. V enem prostoru, lahko kombinirate različne rešitve. Pomembno je, da ne pretiravajte, sicer tvegate, da prejeli onesnaževanju prostor.

Številne omejitve na čas registracije notranje zadeve'jer nalaga Feng Shui. Vendar pa to ne preprečuje, da bi našli podobne obdobju več in več navijačev. V inter'Yeri v tako imenovani fen-succow boste našli najbolj izvirnih idej zapisana v zelo estetski obliki.

Če ste močno se izognili vse omejitve, nato pa nezaslišano pop art je tisto, kar potrebujete. Nenavadno estetike vsi ne bo všeč, ampak inter'notranje zadeve je v tem slogu, kakorkoli že, trdi, da je individualnost.

Sodobni trendi v inter'Yeri

Na obliko in barvo...

Pred mnogimi leti, zdaj pa h'Yeri glavne kategorije ostajajo materiali, oblika, tekstil in barv. Seveda, so bile spremembe, ampak posebno pozornost, da jih ves čas.

Materiali treba ni samo priročno, ampak tudi okolju prijazni. Široko priljubljenost praktično lesa. Estetski teksturo in se lahko oblikuje v barva naredi drevo najboljše materiala. Pam'ne pozabite, les izgleda dobro v ansambel krzno in kovine. Kot pred exotically v inter'Yeri izgleda stekla. Različne steklene elemente še poglabljajo občutek breztežnosti.

Obliki. Ravne črte niso ustrezne. V sodobnem inter'notranje vedno bolj pogoste krog zgornje meje ustvariti vzdušje breztežnosti.

Tekstil. Naslon za precej dolgo časa ohraniti pasja krpo. Svetovni mojstri ne bypass pozornost in tweed, s katerimi lahko ustvarite skrivnostno Orientalskimi motivi. Modne tkanine, trakove. Kot je za spalnice in dnevna soba so dobrodošli tkanin z različnimi okraski.

Barva. Črne in bele barve, ki niso naklonjeni, da predajo svoje pozicije. Uporabljajo se lahko tako za ustvarjanje Ozadje ali za predelavo vseh elementov. Različnih odtenkih bele, se lahko uporabijo kot dobro. Vendar bodite previdni, da ne pretiravajte, sicer inter'EP bo izgubil občutljivost.

"Čip"

Vse se je začelo s zapuščene hiše. Grafiti je obisk sim subkultura, ki je za dolgo časa ne izgine iz mestnih ulicah. In tukaj pred kratkim enostavno risbe začela s', da se pojavi v inter'Arah. Na Zahodu, ta trend je postala precej pogosta. Poslikane posode steno ni presenečenje, ampak nasprotno, oblikovalci tekmujejo v izvirnost takšne slike.

Resnično modi danes so prikriti predmetov, med'jer. Svetilke v obliki maske in puder, kot kocke - naredite prostor, dinamični in nepredvidljivi za goste. Ker kdo ve, kaj je funkcija za vaš dom, ali to ali ono zadevo.

Kot je za prihodnje trende, potem je zelo obetaven je izvirno ustvarjanje. Posebnega materiala - kovinska je bila vedno zelo različni oblikovalci veliko zanimanja. Kovanje se šteje klasični elementi in v bližnji prihodnosti lahko vrnete enkrat izgubil priljubljenost.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика