понедельник, 24 февраля 2014 г.

Kako organizirati inter'jer spalnice 2008-10-09 10:49:15

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako organizirati inter'jer spalnica
2008-10-09 10:49:15

Velikost spalnica je določena le Svoje osebne želje: želite - izberite majhna soba, in želijo - najbolj prostorne v stanovanju. Glavna stvar je, da je spalnica je udobno se nahaja vse potrebno. To je, če želite, da v ta prostor samo za spanje in ne nameravajo dati v to veliko pohištva, je logično, da se odločijo za spalnico, majhnem lokalu.


Ampak, če velikost apartmaja omogoča, da, to je še vedno bolje, če spalnici bodo imeli prostorno sobo. V tem primeru, spalnica mest na spanjem lahko prostor za rekreacijo. To bi lahko fit v tem primeru in bar, manjšo knjižnico in s knjižno polico, mizico in dva m'kaj udobnih foteljih, ker za branje pred spanjem, da bodo bolje sedel, ne leži. Če je velikost stanovanja ne dovoli, da dodeli ločen prostor v telovadnici, simulatorji lahko prevzame tudi eden od koncev spalnica. Če želite, da Vam pomaga zaspati mirno glasbo, je zelo primeren v majhni spalnica, glasbeni center. In zjutraj Vam bo pomagal narediti vaje veselo, optimistično glasbo. Tu so le TELEVIZOR v spalnici ni: njegovo sevanje, ki je škodljivo za zdravje'I, zato je bolje, da stojijo v prostoru, kjer Boste porabili manj časa in leži za gledanje TV preveč slabo. Vsako od območij je prostorna multi-spalnica, je bolje, da jasno opredeliti. Seveda, to ne pomeni, da morate dati v prostoru particije ali postaviti v vsako področje svoje tip talne obloge, stene, ne sme biti barve. Prepoznavanje vsako območje, ki se lahko uporabi na več strop in razsvetljavo. V mini-knjižnica strop lahko nekoliko nižja kot v preostali prostor na vrstici in v športni kotiček, nasprotno, je bolje, da dvig malo višje. Nad naslonjači ali kava miza, da bi bilo primerno, da se svetilke, bar žarnice se lahko namesti v steno omarico.


Velikost sobe je odvisna od velikosti pohištva, ki Jo bo prinesel. Dogovorijo, - da ni primerno, da se stisniti v majhno spalnico med ogromno posteljo in zajetno omaro. In prostorno spalnico miniaturnega pohištva lahko samo postanejo skoraj nevidne, in bo ustvaril občutek prazne neprijetno sobi. Glavni element med'notranjost spalnice, zagotovo posteljo. Najprej je treba izbrati mesto za to. Če spalnici je namenjen za eno osebo, postelja lahko postavi in postrani na steno, če pa postelji, nato pa jo položite na steno usgov'jamo, tako da ga je mogoče pristopiti iz dveh straneh in je ni potrebno, da gredo skozi vsako drugo stoje ali leže. V vsakem primeru, da se postavite v bližino okna: eden rad je prebudil, da vidiš nebo in pokrajino zunaj okno, in ne nasprotno steno.



Kaj bo postal v postelji, je odvisno od cele slog sklep apartma. Apartma klasični slog postelja lahko dreves'Jana, z vklesan okraski na hrbet, dol Tolažnik in vezene krpo. Za sodobno inter'notranjosti, lahko se prilega ležišče v navaden pravokotnik iz sodobnih materialov. V stanovanju enega od mojih prijateljev, ki so lepe sodobne umetnosti, mi je všeč v postelji, kot če visi v zraku. To je bilo doseženo zaradi visoke in tanke noge, ki se nahajajo globoko pod posteljo. Ker je postelja je tema, ki pritegne pozornost v spalnici na prvem mestu, je, da razmišljajo o tem, kako bi na steni nad njim. Popolnoma prav - to naj ne visi tako pozna v številnih apartmajih preprogo proizvodnje tovarne. Tako dekorativni elementi ne prilegajo v kateri koli slog rešitev. Za "klasične" inter'notranje zadeve lahko dobili sliko, nekdo od znanih umetnikov iz preteklosti ali vklesani plošče iz naravnega drevesa. Slog "hi-tech" - abstraktno sliko z gladkimi linijami. To je mogoče le primeri - profesionalni oblikovalec bo vedno izbrati za Vas edino in edinstveno zasnovo notranjosti'notranjost svojo spalnico.


Še eno pomembno podrobnost: v mestu bo popolnoma odveč, če v spalnici namestitvi klimatske naprave, ali kako drugače v podnebni sistem. Da so klimatska naprava, boljša usgov'jamo postelj. Ni obvezen,'nujno neposredno nad glavo, si malo na desno ali na levo, vendar tako, da v noč je bil ob glavo. V drugi lokaciji, lahko dobite kronični prehladi. Treba je povedati nekaj besed o color design spalnice. Tudi tukaj je veliko odvisno od Vaše individualne želje. Nekdo boljši počitek v luči sobi, nekdo v temne stene, ustvarja občutek mraka. Pam'spomnite se samo, da so temne barve vizualno ozek prostor, da niso zelo zaželeno, v manjši spalnici, ampak v prostorno sobo, so več kot primerno. Oblikovalci, mimogrede, v večini primerov je priporočljivo, da uporabite v spalnici temne tone, in to je še en argument v prid izbira za njo, prostornimi prostori. V spalnici je mogoče uporabiti rumena barva je barva veselja, lahko zelena je pomirjujoč, če pred spanjem radi mislimo ali preberite, fit in modro - je, ki spodbuja intelektualno dejavnost. Kar je najpomembneje - izogibajte se ostrih in svetlih barv. Spalnica stene potrebno, da se pomiriš.


Tla v spalnici je najbolje teči iz naravnih dreves. Idealen parket ali parket Prehrana: so "dihati". Lahko določi preprogo, kot prijetno je hoditi bos, vendar zahteva skrbno in pogosto vzdrževanje: ni verjetno, da Boste želeli, da spanje v prašen prostor in je narejena iz sintetičnih materialov. Boljše je dal na parket, preproga narejena iz naravne volne ali majhne preproge blizu posteljo in med posteljo in omaro. Za stene, je bolje, da uporabite bombaž kritje. Pred kratkim so s'pojavil v izbor dodelavo materialov, vendar ne močan sočutje za spodnji lastniki stanovanj. So trpežne in elastična kot polimer in "dihati", kot emulzija. Poleg tega, da omogočajo, da najbolj raznolikih teksture površine stene.


Pomembno je, in kako bo videti stropu spalnice. Če leži na postelji, ne želite, da razmišljamo gladki površini, lahko zahteva oblikovalec, da pridejo gor z nekaj nekonvencionalne. To je lahko značilno stilov iz preteklosti letve in dekorativno slikarstvo. Za sodobno inter'notranje zadeve lahko prišli na več strop z ukrivljenimi linijami. Pomembno je, da se prilega harmonično v celoten slog spalnice. Pam'ne pozabite, samo da stropov znatno zmanjšanje višine prostora, zato jih ne smemo uporabljati v prostorih z nizkimi stropi. Za vsako spalnico bo zelo dobro stretch strop. To je lahko ni samo stanovanje, ampak ukrivljen, in tudi - za-valovita, in višino soba bo zmanjšala v povprečju za 3 cm. Spalnica je zelo pomembno in svetlobnih rešitev. Tako je bila najbolj odprta za naravno svetlobo, ki ne sme biti postavljena v bližini okno, omaro, je bolje najti kraj, v kotu ali tržno nišo. In toaletno mizico, nasprotno, je bolje, da dajo v bližini okna.


Električna razsvetljava, spalnica bi morala biti večnamensko in raznolika. Splošno razsvetljavo mora biti svetlo dovolj, ampak zamegljen. To se lahko doseže zahvaljujoč Matt strop na lestenec, in iz lestenci, da zavrne na Splošno, in položaj svetilk na stene, tako da svetlobo, odbito od stropa, če je zgornja meja, bo naslikal v svetlo modri barvi, je iluzija nebo nad glavo. Luči urad visokega predstavnika že Hozer lepo, da so in na križišču na ravni strop. Skupna svetlobe ni vedno nujno, da bo tako svetlo, tako da stikalo mora imeti releja, ki vam omogoča, da brez težav prilagodite svetlost osvetlitve.


Je treba zagotoviti lokalne in mehko osvetlitev. Eno takšno svetilko, morajo biti postavi zraven postelje, tako da je rose gor za noč, Vam ni treba, da tavajo v temi za stikala za luč v nasprotni konec sobe. To bi bilo zelo lepo, če Si dal stikalo za zaklepanje, ki vam omogoča, da vklopite luč, ki prihaja v sobo, in off že leži na postelji. Enako svetilke se lahko uporabljajo za branje pred spanjem. Če spalnici je zasnovan za dve, od teh tekem, seveda, morajo biti dva. Posameznih svetil v spalnico za dve osebi, ki bi morala biti in omaro, tako, menjava obleke, Vam ni treba, da se zbudiš svetlo luč na drugo osebo. Svetilke v bližini toaletno mizico ali salon, ki se lahko, in je niso zelo svetlo, ampak svetloba od njih mora biti osredotočen in ostrih: gledališki igralci, primeras, uporabite gole žarnice, kot v ostre svetlobe, jasno vidno, da vse dele obraza. Sem so navedeni le Splošni vidiki, ki bi bilo treba upoštevati pri razmišljanju o oblikovanju spalnica. Da bi dosegli največjo harmonijo in udobje, jaz bi vam svetoval, da se posvetuje profesionalni oblikovalec. Potem morate le, da seznam svoje želje - on bo ustvarite več različic možnih odločitev inter'notranje zadeve, in Boste izbrali najbolj priljubljene.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика