воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Zunanji Kanalizacijskih



Sodobna Kanalizacijski sistem je sestavni pripadnost katerekoli države, posameznih objektov, kot predvideva odstranitev kanalizacije in zdravljenje. To vključuje tako notranjo kanalizacijo, in zunanje.

Prvi je sanitarne opreme v sobah. Njegova glavna funkcija je zbiranje odplak v notranjosti stavbe in njihovi neposredni dostava v sistemu zunanje canalization za nadaljnje odstranjevanje in zdravljenje. Kompleks zunanji Kanalizacijskih sestavlja sistem zdravljenja objektov, odvodnjavanje (dež jarkov, posebno vlage-prepustna mesta), ali uporablja biološko čiščenje odpadnih voda, vključno z razmaščevanje.

Obstajajo nekatera osnovna merila za izbor zunanjih kanalizacijski sistem je za določene države, posameznih stavb, saj to pogosto je določena ob runoff in je gravitacija. Najprej je pomembno upoštevati število in vrsto odpadne vode, drugič, lastnosti, podtalnice, njihovo lokacijo in stopnjo zamrzovanje v hladni sezoni. Tretji, prav tako upošteva sezonske ali stalnega prebivališča lastnika v to državo hišo, počitniško hišo ali koči. Četrtič, geološke značilnosti tal na mestu, kjer nameravate namestiti zunanje kanalizacije. Petič, za umestitev projekta v delovanje, je nujno, da se zunanji Kanalizacijskih in rezultati so v skladu z okoljskimi zahtevami, ki so okolju varno.

Bistvenega pomena pri nameščanju zunanje kanalizacije je postavitev notranje zadeve objekti, ki so predpisane z pogoji, države, mesto, želje lastnika in možnosti za njihovo izvajanje v praksi. Poleg tega posebno pozornost je treba nameniti za materialne elemente tako zunanje in notranje Kanalizacije in je odvisna od trajnosti njihovo delovanje.
Zunanjost kanalizacije državi, posamezni objekti so: cevovoda skozi vse njegovo dolžino lokalnih ustanov za zdravljenje različnih vrst, kot so septic tank in notranje revizije, vodnjaki. Načelo njeno delo temelji na treh fazah. Prvi vključuje čiščenje odplak s pomočjo filtrov, drugi - uničevanje, zaradi lokalne čistilne naprave, organske nečistoče in, končno, tretja reset pretvori odpadne vode.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика