пятница, 28 февраля 2014 г.

Zložljiva vrata: izbrati optimalno varianto

Majhne sobe so usmerjene v iskanje rešitev, in tako prihranite prostor. Zapri - Suite visokih stavb-lahko lepo in udobno. Eden od "jedci" kvadrat - običajna vrata. Vendar se to lahko spremeni, če uporabljate več priljubljenih drsna vrata.






Vrata imajo različne poti odprte. So zložljivi, zložljivi, drsna in obračanje. Na Japonskem od časa nekdaj uporabo drsna vrata, kot velike površine na svoje domove, še nikoli ni bil znan po. Kljub temu, da je prej z drsnimi vrati, je bila uporabljena kot dekorativni element, ne pa toliko kot funkcionalna vhodna vrata, vendar napredek ni vedno stati in danes ta vrata so zvok-dokazilo lastnosti, gradovi.

V resnici, harmonika je običajno kombinacija navadnih rolete in zložljiva vrata. Sestoji iz horizontalnih letvic, ki se premika film in plošče.

Material za proizvodnjo PVC, lesa in MDF plošče. Ena od teh vrat je nameščena na lintel, in drugi disk na valj vodniki. Za določitev znotraj vodnika nameščen odvodniki. Vse dimenzije so izbrani osebno stranki. Slog in teksturo ter spremenljivko. Lahko, da so vrata z listi, in pobarvan, in ničesar.



Vrata, čeprav, in zavzamejo malo prostora, vendar še vedno omogočeno, če želite zapreti vse odprtine. Pomembno pomanjkljivost je treba poudariti, da majhno življenjsko dobo plošč, ampak skupaj z nizko ceno ni videti bistveno. Da in posodobitev vrata bodo enostavno in poceni.

Za drsna vrata, nizke stroške vzdrževanja, ki je enostaven za pranje.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика