понедельник, 24 февраля 2014 г.

Certificiranje proizvodov 2006-11-02 15:09:50

Gradnja in rekonstrukcija.








Certifikacijo proizvodov
2006-11-02 15:09:50

Po kot. 2447 upravnega kodo Ukrajine, Izvršilne oblasti organov na področju standardizacije, Meroslovja in certificiranje menijo primerih o upravnih dejanj-združljivost', povezane kršitve zakonodaje na področju standardizacije, kakovost izdelka, Meroslovja in certificiranje.

V imenu Izvršni organi, ki jih na področju standardizacije, Meroslovja in certificiranje, da razmisli primerih o upravnih dejanj in naložijo upravne kazni, ima pravico: vodja posebej pooblaščeni Centralni organ Izvršilne oblasti na področju standardizacije, Meroslovja in certificiranje in Namestnik Direktorja centrov standardizacije, Meroslovja in certificiranje Avtonomna Republika Krim, oblasts, mestih in njihovi namestniki.
Kot je za preverjanje organ prisotnost potrdil o skladnosti, Ministrstva za notranje Zadeve, in sicer Oddelek za boj proti gospodarskemu kriminalu, organ, ki vodi z zakoni Ukrajine "Na milico" in "Na operativno-iskalnik", ki je določala, da je policija v skladu s svojimi nalogami Zobov's tem povezana:', da bi ugotovili vzroke in ugodne pogoje za Komisijo za kaznivo dejanje, vzeti v okviru svojih pristojnosti, ukrepe za njihovo odpravo. Policija, da izpolni svoje dolžnosti'dolžnosti, ima pravico, da naložijo upravne kazni ali za prenos gradiva na upravnih dejanj na upoštevanje drugih državnih organov.
Glede organ za informacije o razpoložljivosti potrdil, davčnih organov, Pravo Ukrajini z dne 04. 12. 90 N 509-CP "Na državni davčnih storitev v Ukrajini" ti organi, organ, ki je ne odobri. St. 11 ta Zakon določa, da mora država davčnih storitev organom na način, določen z zakonom, imajo pravico, da uvedejo globami na Direktorji in drugi uradniki, podjetja, ustanove, organizacije, odgovorne le v odsotnosti davčno računovodstvo ali to delam kršitev ustaljeni red, nepredložitev ali prezgodnje predložitev revizijskih poročil in plačilnih nalogov za prenos primerno plačilo davkov, carin (obvezno'povezan plačila).
Tako proizvajalci in dobavitelji Okna in vrata, ga je treba spomniti, da ni vse inšpekcijski organi imajo pravico zahtevati, zagotavljanje kakovosti, certifikat, za proizvode, in je takšna zahteva mora biti utemeljeno z veljavno zakonodajo in Ukrajino.
Tudi, če pam'ne pozabite, da obvezno''yazkoviy certificiranje veljajo samo proizvodi, ki so za zgoraj navedenega Seznama (odobreni za red Goskomstandart, Meroslovja in certificiranje Ukrajini z dne 30. 08. 2002, № 498), ki je le regulativni dokument, ki vključuje proizvode, ki so predmet obveznega''yazkoviy certifcat, in njene vsebine izčrpen in širšo razlago, ki je ne velja. In ker v tem Seznamu ni nobenih navedb, materialov in proizvodov, ki strukturno dopolnjujeta Okna in vrata (okenskih polic, pobočja, okenske police, vrata in okenski okviri, polkna in tako naprej ), potem obstaja pravna zahteva obvezno'obvezno certificiranje proizvodov.
Kot je za brezvestnih potrošniki, Art. 12 Zakona "Na varstvo pravic potrošnikov daje stranki pravico zahtevati od prodajalca, da kakovost kupljenega blaga je v skladu z zahtevami normativnih dokumentov in prodajalec, v zameno, obveznosti'je dolžan prenos potrošniku blago, ki ga kakovosti izpolnjuje zahteve iz normativnih dokumentov.
Zato, da bo zaščiten pred nepoštenimi kupcem, prodajalcem se lahko uporabljajo le v pogodbi, sklenjeni med strankama v prodaje (za proizvodnjo in / ali Sestavljanje) Oken ali vrat. Ker pobudo realizacijo blago končnemu potrošniku zakonito pridobiti od proizvajalca (prodajalec), se zdi povsem smiselno, da se vključujejo v predlagani različici Pogodbe vse možnosti, kot je mogoče, da bi se izognili različnih pritožb strank. Pravica kupca, ali da sprejme predlagano pogoji iz pogodbe, ali da zavrne obravnavo na vse. Poleg tega, opozorilo potrošnikov o pomanjkljivosti blaga, in tudi o morebitnih posledic nepravilne uporabe izdelka, ne prodajalca pravico, in njene neposredne obvezna'komunikacije.

VIR: Gradnja in rekonstrukcija

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика