четверг, 27 февраля 2014 г.

Izolirana tudi za zimske

Pozimi bo prišel nenadoma in prihajajo z močno zmrzali. Tudi na vašem spletnem mestu ne sme biti pripravljeni na takšne spremembe v temperaturi, in to lahko pripelje do izrednih razmer. Vse dejavnosti, izolacija mora biti urejen vnaprej, pred začetkom hude hladno vreme - to je dokazano z dolgoletno prakso, ki je cenejše in primerno, drugače posledice malomarnosti in neodgovornega odnosa do izdaje vodo lahko strašne.






Ampak kako izolirati tudi za zimske kompetentno in učinkovito? To v veliki meri odvisno od podnebja in nivo podzemne vode na območju, kjer bo potekala izolacija deluje. Kot lahko vidite, bo delo, ki temelji na hermetično zapiranje dobro. Ko ti kazalniki, naslednji korak je izbira materiala.

Če pozimi v regiji, kjer imate stalno prebivališče, dokaj blage, z nizkim temperaturam, to je kot nalašč za segrevanje wells naravnih improvizirane materialov - slame, suho listje, šota, žagovina. Če klimatske razmere so resne, a velike količine podzemne vode in tal deep freeze, razmislite o uporabi izolacijskih materialov, kot so steklo, volna, polistiren, penoizol, Rockwool. Ti grelniki bo pristop in za dobro, z črpalka. Plast iz katerega koli materiala, ni pomembno, sintetičnih ali naravnih, je trideset-pet centimetrov - ne manj. Med izolacijo in cev površine je potrebno organizirati zračne odprtine, katerih vrednost bi morala biti približno štiri ali šest centimetrov, tako da boste morali storiti segrevanje na zimskem času.

Kako izolirati tudi v zimskem času, če ga ne uporabljate? V tem primeru optimalno in učinkovito rešitev tega problema je namestitev nizke pogon grelec v cevi ali uporabe za ogrevanje kabel. Če finančna sredstva, ki omogočajo, lahko kupite plavajoče senzor zamrznitev. To bo pa grelec samo, kot je potrebno - v primeru če vodo bodo začeli, da mora biti pokrit z ledeno skorjo. To prispeva k znatne prihranke energije.

Poglejmo sedaj bolj natančno in menimo, da je postopek izolacije ter za zimske. Torej, najprej morate kovinsko mrežo, da sheathe dimnika, na vrh nositi kovinsko ohišje. Majhen zračni prostor naj ostane med dvema strukture, ki je napolnjena z žagovina. Pod ventil je zaželeno, da se dal tin izhodni pladenj za stanovanjske in male pristranskosti, če uporabljate tudi ni prva leta. To je treba storiti tako v toplotno-izolacijska plast, ki je ni prišel vodo.

Zdaj pa se dotaknite cevi, ki poteka od dobro do kleti hiše - ta segment je najbolj ranljive. V tem primeru je potrebno sprejeti tehnične cevi s premerom ne manj kot sto milimetrov, in odložil vode, cevi in kabelske črpalka - to je najbolj optimalno rešitev. Okoli tega tehnične cevi utreti grelni kabel na oddaljenosti najmanj osemdeset milimetrov, ko tal je zmrznila. Ti ukrepi so skoraj odpraviti vse sili v zimskem času.

Če še vedno mislite, kako izolirati tudi v zimskem času, imejte v mislih, da obstaja še en način - z uporabo t. i. dekompresijski wells. Ta konstrukcija z okrogle ali kvadratne oddelek, ki je pod globino tal zamrznitev njen spodnji del in zgornji del listov na površini zemlje, in aktov, ki na njem. Stene caisson izoliran in zaprt preveč izolirana pokrov. Predpogoj za zagotavljanje kakovosti tesnjenje je, da bi se izognili že pri najmanjšem ugrezu. Caisson je izdelana tako, da se v notranjosti lahko fit ljudi, na primer, čarovnik, izvedite popravilo dobro.

 

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика