воскресенье, 23 февраля 2014 г.

V Internationale v vaš dom

Etnične slog, ki je v modi danes, ker je to pravi način, da bi stanovanje posamezni osebi, in oseba, vedno lepe in izvirne. V skladu z oblikovalci, ki je najbolj priljubljena v Rusiji v etnični slog Japonskis svojo brezhibno barvne kombinacije in jedrnati obliki. Ta minimalistično-dekorativni slog, v katerem ni nič preveč vašo pozornost, prostor je strukturiran mirno in jasno.

V geografsko majhna, prenaseljeni države, še posebej dragocen prostor, zakaj in domači napravi prostor zmanjša na minimum pohištva in druge običajne lastnosti doma, da bi offset svoj primanjkljaj. Japonci imajo poseben odnos do narave, tako Japonski slog, povezanih z naravnimi barvami, pretežno v luči obseg: odtenki, bež, bela, smetana, mleko. Diskretno svetlobo, ton, značilne za Japonsko pohištvo. Površina pohištvo in stene gladke, teksturirane. Tkanine, preveč, smetano in belim, predvsem naravnih : bombaž in svila. V Državi vzhajajočega sonca kraj, da se sprostite se nahaja v sredini prostora.

Gradiva na temo

Indija doma
Afrika v inter'Yeri
Dve ruski slog
Vzhodne modrosti v notranjosti'Yeri
Tipične informacije, inter'jer - hieroglyphs, drsne stene, in seveda, bambus pohištvo. Ljubitelji te etnične slog proizvajalci ponujajo dekorativne sklopov posteljno perilo, portieres, bedspreads okrašena z hieroglyphs in drugih stilizirane nacionalne številke. In tam so primerne jedi za čaj slovesnosti, posebne jedi za tradicionalne ribje jedi, škatle, kiparstvo, okrašena z elementi ponavljajoče vrstice Japonskih pagodas. V takih inter'jer popolnoma prilega skromno nizko pohištvo, sedežno garnituro in tabel različnih višinah.

Kitajski slog je zdaj manj priljubljena, vendar so njeni elementi so pokazala, pogosto v obliki Kitajske vaze, slike na steni, vklesan skulpture. Lahko ti elementi se organsko prepletajo v videz hiše, in je mogoče nameniti posebno sobo pod "Kitajski dnevni sobi".

Afriške slog traja drugem mestu na priljubljenost, ampak najprej exoticism. Zanj je značilna drevesa'Yana, okrašena z fretwork, kovanega železa ali protja, rattan in volne preprogo s tradicionalno Afriško sliko. Original art je minilo, ročno izdelana tradicionalnih izdelkov umetnostne obrti: drevesa'lesena posoda za sadje, eksotične skulpture, maske, stilizirane luči. Lahko se uporablja tapetništvo, pobarvane v slogu naivna umetnost. Barva Afrika - zelo toplo in lepo, sijoče tkanin iz bombaža, platna, in viskoze v barvah tujini začimbe in eksotično sadje. Dodatni učinek stanovanj bo dala perilo blazino vezene številke sloni in tigri so pripeljali iz eksotične počitnice dreves'lesene vaze, okrašena z bambusove palice, jedi Afriške kamen. Tiste, ki želijo ustvariti domače vzdušje Afriški Safari, primerna svetilka, kuhinjski pripomočki, blazine, odeje in celo pohištvo z vzorcem posnemajo krzna divjih živali, kot so zebre.

Indijski slog je cyan, maline, pomaranče, z absolutno edinstven v svoje vrste. Indijske svile na dotik ni tako gladka in spolzka, na primer Kitajski, malce groba. Pohištvo v Indijski domovih je nizka, cut ročno iz zelo trpežne teak lesa. Tipična značilnost, enostavno preoblikovanje podrobnosti hiš: stoli in mize, zasloni, polkna in vrata so pogosto " deviznih vlog". Mediteranska svetlo kot na naravo regija: veliko sonce, morje, vegetacijo, in so si izposodili barve: modro-zelene barve, rumena, rjava. Nasilje barv na svetlo pobarvane stene, tla, z lončeno vzorec iz marmorja ali obarvana keramične ploščice. Značilno za določeno hrapavost in hrapavost stene, opredmetena teksturo, "človek" zaključna in slikarstvo. Velika Okna naj veliko sonca. V hiše Italijani in Španci kovano pohištvo mešanice z naslikal dreves'les, pogosto naslikal.

Angleški slog je imenoval kolonialne) je opremljeno prijeten vikend, predmeti, ki se je razširila tudi za veliko generacij, ki ustvarja organsko fuzija starega in novega. Ta ogromen usnjeno pohištvo, drevesa'les opaža, kamin. Klasični angleški strop je izdelan iz naravnih hrast. Da bi maksimalno izkoristili dnevne svetlobe, ki prodira v hišo skozi ozka Okna, stene so pobarvane v svetlo rumena, svetlo rdeča ali m', ki smetane tone. Drevesa'lesena tla prekrita z debelo in volnene preproge. Nepogrešljive lastnosti angleški dnevni - m', ki volnene odejo z karirasti vzorec in footstool. Nastanitev okrašena z težka, vendar elegantno polirani pohištva, porcelana, vaze, svetilke odtenki, posoda. V Angliji vrtnice cvetijo, ne samo v parkih, pa tudi na zavese, pohištvo tapetništvo. Kombinacija materialov v notranjosti'notranjost angleški Salonih zdi malce kaotično, vendar strogo kletko izgleda popolnoma poleg romantično cvetlični vzorci.

Naravnosti, preprostosti in naravnosti razlikovati Skandinavske slog: lesena tla in svetlega lesa, svetle stene, golo drevje'Yana pohištvo. Barva za tla in pohištvo, če se uporabljajo, je preveč svetlobe naravne barve: siva, bež, modra, zelenkasto. Okras je skoraj odsotna, ampak identitete ta slog ne bo zavrne. Tkanine, lan in bombaž, v njihovih vzorec najbolj pogosto najdemo kletko ali trakovi, spet svetle barve: modra z belo, mehko zelene barve z bež. Pohištvo zajema, seveda perilo.

Nemški slog je bila ustanovljena racionalni in pragmatični ljudje. Pohištvo in druga stanovanjska oprema so brez različne dekorativne naborki in funkcije, ampak vse so naredili praktično in zanesljivo. Nemci radi rože, so pogosto prisotni v okras in v živo ogledate okenske police.

ZDA inter'er je praktično Evropske inter'er, če ne bomo govorili o "kavboj" ali "državi". Za Ameriški stanovanj značilna velika prostori, nekaj tradicije v načrtovanje in oblikovanje ni zaslediti.

Elena Kupriyanova

Vir: Issawet

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика