четверг, 27 февраля 2014 г.

Soba za prvo

Pred šolsko leto. Polnem teku priprave za September 1 - kupljeno, učbeniki, zvezki, svinčniki. Zagotovo veste, da pogosto ta pomemben trenutek sprevrže v hudo krizo za otroka, ker se zlomi običajnega načina življenja. Toda starš lahko pomaga priti skozi to težko obdobje. Pomembno vlogo imajo tukaj, kako pametno in judiciously lahko razvrščate osebnega življenjskega prostora študenta v njegovo sobo.

Najprej, otroška soba mora biti dobro osvetljen. Idealno je dovolj naravne svetlobe, če pa brez umetnih ne, nato pa izberite svetila z toplo belo svetlobo. Dajanje pohištva upoštevajte, ki neželene svetlobe, ki bo padla na Mizo. Če je otrok desničar, svetlobe, ki bi moral iti levo, levo - desno roko. Optimalno višino tabele, da poberem preprost: put otrok na stol in ga prosijo za upognite kolena pod pravim kotom, bi morale biti na Mizi ravni. Površina mize naj bo dovolj, da sprejmejo vse potrebne opreme elementov. Vse pripomočke za delo mora biti na vidiku, tako da študent bo hitro spoznali, in ne pozabite.

Mali človek je nastala z držo, ki ni primerna možnost pisarniški stol -, ki se vrti, mahati in drugih mobilnih konstrukcij. Idealno - z "objame", in zadnji sedež, nekoliko dvigovanje kolena.

Pri izbiri naslonjač se nanašajo ne le, kako on sodi v osnovno načrtovanje v prostoru in okolju prijaznih materialov, višina in dimenzije ohišja. Police morajo biti drugačen v višino, za sprejem knjige v vseh oblikah. V omare in police potekajo, in za najljubših stvari: ali daljnogled, igralec ali kramp z dela v razredu.

Od doma delo ne pobegnil, vendar je za otroke obvezna', morate najti kraj za stvari in predmetov, površina', povezane z rekreacijo in zabavo. To je lahko kotalkanje, hokej stick, teleskop ali stojalo - bodo spomnili prijetne trenutke prosti čas in lajšanje napetosti. Ne bo odveč opremiti te stvari v poseben prostor, kjer si lahko visi Odbor-stojalo za fotografije, pisma, razglednice in slike - vse pam'nepozabno in prijetno otrok podrobnosti. Obvezna'bodite prepričani, da delijo prostor, delo in prosti čas za zabavo je bilo od oči, ko je otrok zaposlen lekcij.

Poleg posteljo, otroka, ki potrebuje drugo, m'prostor za počitek in tiho igre. To je lahko malo težko z okrasne blazine, velike globoko fotelj, ki visi s stropa. V tem prijetnem mestu, dal srčkan plišastih živali, in Vaš otrok bo z veseljem preživijo del svojega prostega časa.

Kot vse odrasle, Vaš otrok bo zagotovo našli veliko stvari, ki zahtevajo posebno skladiščenje. Nastavite za ta namen srčkan polje in prostorno mapo. Polja lahko sprejmeobičajen Čevelj je pomembno, da so bili močni, pa jih v ekskluzivno opremo. Kot okraski ponujajo otroka izbiro čipke, posušeni listi, nalepke, saten trak, bleščice - vse to bo povzročilo, da mu je počil navdušenje in željo po ustvarjanju.

Nujno za večino otrok, problem je, kako vzpostaviti red med njegova oblačila. Poskusite, da pridejo gor z nekonvencionalen način - na primer, nakup svetlo, multi-barvne kovčki dekle ali pravi pirat zaklad za dečka. Tam lahko odstranite nemnuschuyusya, redko uporabljajo stvari ali off-sezona oblačila. To bo pomoč za lajšanje omaro in zgornji polici, in hkrati, da accustom otroka, da bi.

Tudi pridobljena spoznanja lahko najbolj priročen in ne obremenjuje, to je potrebno le, da izberete barvo, zabavno, zanimivo pribor, ki je v trgovinah danes ne štejejo. Funkcionalna in lepa svinčnik škatle, kemični svinčniki, radirke, tabela-svetilke, ure, organizator - vse to bo svetleje "delovno življenje" naših otrok.

Strokovnjaki priporočajo mogoče, da odložijo nakup comp''yuter otroka. Do 12-13 let, to ni potrebno, ampak nič ne bo vzel čas za branje knjig, pisanje in proučevanje množenje mize. In, seveda, ne pozabite, da od zgodnjega otroštva, postane otrok osebe, s svojo strasti in potrebe. Tako Si morate posvetovati s svojim otrokom v vseh večjih načrtovanje njegovo sobo.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика