понедельник, 24 февраля 2014 г.

Oblikovanje skritih omejeno na tla in začasno negotova. Namestitev in popravilo

Zdaj ponujajo vodovodne najbolj različnih modelov. In, ko je treba zamenjati staro stranišče, se da takoj ugotoviti, izbira težko. Želim, da je ta vrsta predmet, videti dobro, in zavzamejo manj prostora. Veliko jih je, ki ne želijo, da drain tank "krasi" v navaden pogled. To je v tem primeru in so zastenny cisterne. Ti koši so narejeni iz polietilena visoke trdnosti in videz je podoben v plastično posodo brez ročaja. Zgrajena koši za smeti, pripravljenih za stranišče, tla in zadržana.

Cisterne, namenjene za zunanjo stranišča

Ta tank je plastično ohišje z zapirala. Zunanji premaz cisterno podjetje Groe" in "Gebert" je narejena iz pene, ki se uporablja za zvočno izolacijo in preprečuje nabiranje kondenzata. Enote ima ušesa, ki so pritrjena na ploščo z vijaki, kot so že provorachivayut za stenske vijake. Wc posodo je vtičnica, na katero ste namestiti manšete z vtičnico, ki se zapre z'enotnosti. Zunaj steno namestite gumb, ga bo odvajanje vode.


Tank vgrajen (notranje strukture)

Tank za obešanje negotova

Te smeti razlikujejo v kraju zapiranja. V primeru, pritrjena na podložno steno, rezervoar je nameščen v montažni okvir. Tako steni bo prišlo samo od dobre betona ali trdna opeka. Spodnji del okvirja je obložene z opeko, da bi dala večjo moč, in potem gre mavčne plošče in ploščice. Ko ste zaključili dela na namestitev, wall bo zakon zatiči, na kateri visi wc.


Obnova kopalnice z namestitvijo zastenny tank

Druga varianta, pritrdilni zastenny tank - na okvir, ki temelji na tla. Velik plus te mount bo ustrezal skoraj vsako steno. Okvir za namestitev spodnji del je pritrjen na tla, stopil malo nazaj od stene. In njen zgornji del je pritrjen na steno. Tej gori je glavni obremenitev je usmerjena v tla. Različni modeli imajo posebno napravo, s pomočjo katerega si lahko spremenite višino tank in wc.


Okvir za montažo kotu montaža rezervoarja

Proizvajalci ponujajo različne spremembe stranišča. Obstajajo modeli prilagojeni za uporabo za invalide. Modeli z okvirjem v obliki trapez, ki je lahko nameščena v kotu. Nekaj bo zanimiv model, v katerem tank je zelo ozka in se lahko namesti tudi v zelo majhen prostor.

In kaj, če se poškoduje?

Prva misel po namestitvi takšnega tank - kaj pa, če je prekinil zgodi. Poškodovali steno? Seveda ne. Vsi mislili sprva. V notranjosti vgrajen motor je praznjenje naprave. Da bi dobili off gumb, in skozi luknjo zlahka dobili blok. Po popravilu deluje na enak način se nazaj v mesto.

Treba je omeniti, da je okvir za pritrditev lahko prenese obremenitev 400 kg. Zelo pomembno je, pam', da ne pozabite, da za takšne sanitarni naša voda ni primerna, in jo potrebujete, da filter. Če ne, potem pa hitro vodovodne bo postala brez vrednosti.

Zakaj tako velik gumb?

Vsa dela, ki so končali, in na steni je označen gumb je precej velik, v velikosti - za odvajanje vode. Oblikovanje gumbe lahko razlikuje glede na proizvajalca. Vendar so vsi gumbi so dveh sektorjev, da je spajanje različnih količin vode, ene 6 l, in še 9 l Seveda, to je narejeno za shranjevanje vode. Gumb lahko sprejmejo kot navpični položaj na steni, in ležal vodoravno, je odvisno od vaše želje.

Ne glede na izbrano design, kopalnico z WC-jem skriti cisterno bo postal res dober nakup in je zelo enostavno prilega v vsak inter'EP, še več, da je na voljo zelo veliko sprememb in oblikovalske rešitve.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика