вторник, 25 февраля 2014 г.

Razstavljanje robovi plošče in profili

Razstavljanje robovi plošče in profili

V starih hišah je mogoče najti zapleteno plinth višini do 300 mm, v novejših domovih profili bolj enostavno višina 100 mm Robovi plošče so pribil ali drevesa'leseni bloki, zgrajeni v zid, ali stojala-podpira gips Plošče. Nove letve lahko so pritrjena s posebno lepilo.

Na nastilke nov parket, kot so plastificirane, je edina možnost za odpravo baseboard, položili parket, in nato ponovno namestite plinths. Vendar, ko demontaža stare robovi plošč lahko zlahka poškodujejo. Če ste demontrate plinths z namenom, da jih uporabite znova, število komisij, postaviti na svoje mesto. Če plinths poškodovana, morate poskusiti, da jih odpraviti ali zmanjšati poškodovano mesto in poskusite najti ustrezen profil v trgovini gradbenih materialov.

Drugi profili

Vykroek (fileti), se uporabljajo za pokrivanje vrzeli med strop in stene. Ker to je edini način za skrivanje vrzel, dobro razmislite, ali jih je treba odstraniti. Berljivo, je odvisna od načina namestitve profila na steno. Lpnu galtel break ponašanje in kladivo. File polistirena dvig prilagodljiv strgalo, velikosti'ecsite lepilo uporaba ventilator grelnika in strganje.

Stare hiše profilirane oklepajih in skladbe za slike, ki so pritrjena na steno vijak nohti. Tear off njihov pes, ki ščitijo steno kos sveta. Nohti potegnite ven iz stene klopi - če ostane na steni'pojavilo se bo zarjavela mesta. Sodobni profili, ki so pritrjeni z vijaki - odstranite skriti vijake, kiti in odstranite vijake. Tam je tudi montaža na objemke profil, ki je vstavljen v pritrjene na steno sponke.

Demontaža plinth

Korak 1

demontaža ventil
Po porabi nož skupaj odborov, odprite šiv nastala barve ali Ozadje na križišču na plinths s steno. Začnete v zgornjem levem kotu ali vrata. Vstavite ponašanje za baseboard, ga premagal s kladivom v režo vstavite majhnih dreves,'leseni klin, nato pa izvlecite ponašanje.

Korak 2

razstavljanje robovi plošče in profili
Vstavite vrzel lomik, podprte kos Odbor je za zaščito stene. Previdno dvignite baseboard. Pomaknite se ob steni za približno 1 m in odtrgajte v plinth v ta kraj. Gibljejo vzdolž zidu, trganje off vse letve.

Korak 3

razstavljanje robovi plošče in profili
Če svet ne ločijo, kladivo kladivo dreves'leseni klin, nato pa z uporabo stisnjena koncu vrstice kot vzvod za dvig plinth iz stene.

Korak 4

razstavljanje robovi plošče in profili
Razstaviti kos Odbor z interno oznako kota, ga odstranite iz stene uporabo ponašanje in kladivo in prilepite v prepad klin. Njegov odpirač v kosu Odbor, vožnje pod okno, nato pa kliknite na vrstico, da poberem plinth iz kota.

Korak 5

razstavljanje robovi plošče in profili
Če želite odstraniti dolge deske, pokriti s notranji vogali, z uporabo ponašanje in kladivo na posebno Ploščo iz steno in vstavljanje klini na obeh straneh ponašanje. Hack-videl, videl Odbor 45-stopinjskim kotom, zaradi česar gibanje videl gor. Če imate malo izkušenj z videla, uporabite nagradu z majhnimi zobmi.

Korak 6

razstavljanje robovi plošče in profili
Če nameravate namestiti isto plinths, obvezno'se prepričajte, da odstranite nohti, skubljenje jih s hrbtne strani, da preprečite poškodbe obraza. Varno v plinth na stroj. Oglejte nohtov klešče in ga povlecite skozi baseboard.

Zadelka BM'Atini ali luknje

razstavljanje robovi plošče in profili
Za zadelki BM'Atini ali luknje v plinth zamesimo malo akril polnila, omrežje na klic, je na lopatico in polnila njeno luknjo. S pritiskom na shpatel, jih premaknete na sebe in na strani plinth. Po sušenju kiti zdravljenje ta kraj brusilni papir je poravnan s površino Plošče.

Zamenjava poškodovanega mesta

razstavljanje robovi plošče in profili
Ločevanje plinth od stene, da nagradkoj dve diagonalni rez na obeh straneh poškodovano območje. Uporaba dleto in kladivo za zmanjšanje poškodovane površine. Držijo na svojem mestu kos lesa in s pomočjo letalo in dleta mu da želeno obliko.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика