среда, 26 февраля 2014 г.

Kako naj stanovanje, kupil novo hišo

Ko oseba, ki kupuje stanovanja na sekundarnem nepremičninskem trgu, svoje težave, kot pravilo, konec: vse, kar je nekako prilagoditi tako, da ljudje lahko živijo. Vendar, ko kupujete novo stanovanje, moje izkušnje kažejo, težave z vpisu vrednostnih papirjev, ki so šele na začetku. Ob pisanju tega članka mi je dal članek " Boste kupili stanovanje v novi stavbi... ": prav vse, kar je napisano tam, boleče seznanjeni.

Vendar pa le o zadevi. Prvič, kako bi vi ne želite, ampak popravila v novem stanovanju se ni mogoče izogniti. In če v sekundarnem stanovanjskem skladu takoj videli, kaj želite spremeniti, in nato v "original" različica, ta pravica in ne delajo." Med gradnjo, podjetja se dobro zaveda, da vse sporazume, ki smo podpisali (in to je druga družba) je bilo upravljanje gradbena podjetja v šestih mesecih Zobov'se zavezuje, da odpravi pomanjkljivosti na lastne stroške.


Na eni strani je to seveda dobro. Vendar se v praksi to izgleda takole: v prihodnjih 6 mesecih popravila, da začnete tudi vredno, in morajo biti pripravljeni s pomočjo vaše stanovanje bo vedno rešila probleme, ne samo svoje, ampak sosedje: govorimo o različnih cevi in transakcije. Za isto, da vse okvare se lahko popravi kadar koli je to mogoče hitreje in bolje, je vredno razmisliti naslednje.


Običajno gradbeno podjetje določi dan sprejema apartma. To, seveda, ne samo, da so izročil ključe, vendar se in podpisati akt sprejema zavetje. In tukaj, sem prinesla, številka ena pravilo: ni potrebe, da se mudi! Samo vse, kar je dvakrat sem "kaznovan", sam da vapocoolant, da ta "dogodek" z delom in tako na sprejem sem imel dovolj časa, omejena. Poleg tega, ne vem, zakaj, ampak predstavniki podjetja vse dvakrat smo bili pozno.


Rezultat je prvič, da sem samo na kratko skenira soba z drugo "ozemlje", kliknili stikala, preveriti razpoložljivost vode v kopalnici in wc-jem, nato pa podpisal zakon in vse. Za spopadanje z dejstvom, da pod okensko polico bilo tako grozno luknjo, pod školjko sedeža, je bila stalna bazen, in tuljavo,-za lase v kopalnici, za nekatere razlog je bil dosledno hladno, smo z veliko izgubo časa, truda in živcev, razume nato. In, odkrito povedano, pravi, samo potem je sami naredili vse, kot je treba.


Vendar pa izkušnje imam upoštevati: in v drugi apartma (in smo že kupili dva-sobno stanovanje v novi hiši) in čeprav sem še vedno dovolj časa, so bolj pametno. Kljub temu, da je gradbeno podjetje, ki se sama imenuje pogoji predelati, ampak sem šel skupaj z ravno, preverjanje vsakem kotičku vašega novega doma, in prosil, naj glej zakona obstoječih pomanjkljivosti, ki nekaj kosov, vendar, seveda, je nabralo.

"Osvoboditelj" ne zelo neradi vse to, da bi dokumentov (tip še vedno nato dokončaj bo), vendar sem vztrajal in vse napisano. Moje mnenje je, da to zahteva'nujno, saj obstaja VTRITE - to je vedno lažje vprašati, kot da prosite, da odpravi težavo. Kot rezultat, če se v prvo stanovanje smo imeli odpraviti na svoje stroške, gradbeniki so hitro določi le dva dni.


Ampak tukaj kričali o zmagi prezgodaj. Samo v času delovanja stanovanjskih'izkazalo se je, da obstajata dve ključni točki, da sem ne šteje. To je tisto, kar bi jaz poberem kos papirja in nikoli šla z njim, da preverite, prezračevalni sistem v stanovanju?! In ni bilo v sobi, ne sam stol naslednjič, ko z njo, se zdi, da bo stanovanje sprejeti. Stvar je v tem, da je nekako to, da je zrak v prezračevalnih cevi, ne iz nas in za nas. In zdaj je že več kot pol leta, vendar nobeden od razvijalcev, ne vem, kako to popraviti. Pravijo, da je vse, kar je normalna in osnovna kos papirja, pravi nasprotno.


Tudi drug problem, da sem zamudil-združljivost'je povezana z dobavo plina v apartmajih: trikrat že obrnil na 04 in "fantje" že tri pomanjkljivosti v sistemu so bile ugotovljene so bile manjše puščanje plina, da je moja družina'se zdi, vdihnil to ves čas. Dobro, da je v bistvu vse, kar sem želel povedati, vzemite si čas za temeljito "izpit" na svoje domove, ko sprejmete novo stanovanje, ki ga preživijo "" (bolje, verjetno z znane Builder-specialist), in da se vse najdene pomanjkljivosti v zakonu o sprejemu.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика