вторник, 25 февраля 2014 г.

Plastični profili podjetja TROCAL 2008-10-13 16:39:34

Gradnja in rekonstrukcija.

Plastični profili podjetja TROCAL
2008-10-13 16:39:34

Profil TROCAL ima nekaj pomembnih prednosti pred ostalimi okenskih profilov. Izdelan je iz ekološko čist material - PVC, ki temelji na znanem sol in olje ali zemeljski plin. Plast akrilne homogene združena s PVC oblike zbledi, zbledi s časom, odporen na praske barvno plast. TROCAL imenujejo profili razred "Lux" in je praktično nima podobne snovi, ki se v sodobni ruski trg.

Profilov TROCAL, ki jih uporablja podjetje se Zavezuje, so pridelana le na tovarn HT TROPLAST v Nemčiji. Da preverite ta podatek, ki je zelo preprosta: na celotnem obodu okvirja na vsaki linearni merilnik postavite logotip podjetja, "TR" in znak kakovosti, brez katerih nemški proizvajalci nimajo pravice do dobave izdelkov. Če Ste dvomi v pristnost profila, iz katerega je izdelana okna, ali hočeš, da poskrbite, da imate nameščen Windows iz profila iz serije, ki Ste jih pridobili, ne kršijo product design - lahko obrnete na urad za NOČ TROPLAST v Moskvo, kjer digitalno kodo, ki je natisnjen na notranji strani okvirja, boste lahko za potrditev identitete ta profil za določeno vrsto, njegovi pristnosti, kot tudi, ali je družba, ki Ste jih naročili izdelke so uradni trgovci proizvajalec.

Trocal Innonova A5 Trocal Innonova A5

- 5-komorni sistem z 2-obris pečat
- Idealno razmerje med ceno in kakovostjo. Serija za izdelavo modela prosojno konstrukcij.

Trocal Innonova M5 Trocal Innonova M5

- 5-komorni sistem s 3-obris pečat
- Zagotavlja najboljši možni hrup in toplotne izolacije!

- Debelina profila TROCAL v seriji Innonova70 A5, M5 - 70 mm, več kot druge profil sistemov (KBE, REHAU - 58, 60 mm), ki omogoča širši steklo, okvir iz 38 mm 56 mm, s čimer se poveča toplotno in zvočno izolacijo.
- Serije TROCAL 900 in TROCAL Innonova70 M5 vključujejo tretje -, srednje -, obris tesnila, ki izboljšuje zvočno izolacijo, zaščito pred kondenzacijo kovinski pribor polje in preprečuje vdor hladnega zraka skozi slabo zavarovanih krajih namestitve zank.
- Moč profil daje pocinkane jeklenih okvirjev, ki je ojačevalnik. V okvir profil 900 in TROCAL Innonova 70 M5 okvir-ojačevalnik je zaprt kvadratnih za razliko od drugih profilov, ki so v obliki črke U, obrazec, ki naredi profil, ki je bolj trpežna in omogoča gradnjo velikosti, in uporabite Windows 56mm brez strahu povešanje gube.
Edinstven sestavo PVC vsebujejo svinec - ekološko čiščenje, ki vsebuje vlakna, steklo, ki daje profil z dodatno moč.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика