понедельник, 24 февраля 2014 г.

Avtomatiziranih industrijskih vrat in ovire 2006-11-02 15:09:10

Gradnja in rekonstrukcija.

Avtomatiziranih industrijskih vrat in ovire
2006-11-02 15:09:10


Sodobna arhitektura industrijske stavbe in o'predmeti ne samo krajih zelo visoke zahteve na funkcionalnost, trajnost, zanesljivost in varnost objekta kot celote, ampak tudi vse bolj upošteva vidike načrtovanja. Industrijske rastline niso več razumljena le kot funkcionalna proizvodnih enot, nasprotno, oba sta "poslovne vizitke" podjetij. In pomemben del tega "kartice", ki je v'dostop vrata. Lahko je zdaj mogoče najti ne le v klasične industrijske strukture, vendar v razstavnih dvoranah kot prehod, tj. v primerih prikaz območij trgovcev, na'vhodi v večnadstropnih delavnice, garaže in storitvenih podjetij, pri železniški postaji.
Pomen industrijska vrata v podjetje raste, saj vključuje vidike, kot so varčevanje z energijo, material-tehnične določbe in varnosti. Zato, ker je treba varčevati z energijo, na predstavi o mnogih industrijskih'predmeti zagotavljajo sredstva za izolacijo, ki zajema tudi pomemben delež sredstev za zapiranje odprtine in odprtine. Hvala za dober vrata govorimo ne le o hiter servis vozila, ampak tudi na hitro odpiranje in zapiranje vrat na na'na hišnih vhodov in izhodov iz njih, da bi zmanjšali izgubo energije, prepih in hrup. Vrata racionalizira proizvodnim procesom, in z avtomatizacijo zmanjšanje stroškov vzdrževanja osebje. In zaradi svoje odlično funkcionalnost in design, vrata postati sestavni del delov fasad, v operativnih programih večine podjetij, da izpolnjujejo vse potrebne zahteve je širok program pripravljen industrijska vrata različnih tipov, ki v svoji raznolikosti velikost, oprema, barve in arhitekturno projektiranje, bi bilo mogoče za izpolnjevanje posameznih zahtev in opravljajo odlično arhitekturno projektiranje.
Katere vrste vrata se uporabljajo kot industrijske? Najpogosteje se uporabljajo sekcijska, valjanje, zložljiva in drsna vrata. Obstaja tudi visoka hitrost ali visoke hitrosti vrata. Povej na kratko o vsaka vrata (preberite v reviji "duh Ravni" № 38).
Swing gates se uporabljajo v primeru omejenega prostora okoli vrata. Oblikovanje takih vrat, se lahko razlikuje - s spodaj lokacijo vodilnih železnici, z vrha (začasno), konzolni tip (prekinjena brez vrhu železnici). Pogon za drsna vrata je motor z opremo in pastorek. Pogon je nameščen na Temelj v bližini krila. Prilagoditev truda v takšnih mehanizmov je z uporabo torne sklopke ali v elektronski obliki. Za prenos sile na vrata pritrjuje zobati stojalo.
Sekcijska vrata. Zaradi velikega števila variant sekcijska vrata so danes najbolj pogoste vrste vrat. Te vrata so niz sendvič plošče, debeline, ki je odvisna od velikosti vrat. Kot pravilo, sendvič plošča je sestavljena iz dveh pocinkano jeklo, med katere je bodisi polnila. Sendviči so pritrjeni med seboj močno zank. Iz obeh koncih vsak sendvič stojalo valji z vgrajenimi ležaji, ki vozijo na jeklene tirnice. V procesu odpiranja se platno premakne na tirnice navpično navzgor do stropa. Kot polnilo lahko uporablja polimer, na primer, iz poliuretanske pene, ki se vbrizga v notranjosti pod visokim pritiskom, ki zagotavlja visoko trdnost plošč ali stekla. Vrata se lahko izvede z ali brez izolacije, s polno ali delno zasteklitvijo. Tako, za trgovce in drugih stavbah, kjer je zaželeno, da površno si ogledali notranjost prostora, lahko namestite vrata-Okna z zasteklitvijo in s toplotno ločeni aluminijasti deli, kot tudi s podnožjem iz poliuretana, sendvič ali v celoti zastekljena Okna od tal do mostu. Dvižni mehanizem vrata so lahko opremljena s preprostim extensionnode ali torzijske vzmetne, prilagoditev, ki vam omogoča, da izberejo primerno prizadeva za dvig / spust vrata ročno. Električni pogon z daljinskim upravljalnikom nekoliko poveča stroške vrata, vendar je njihovo delovanje maksimalno enostavno in priročno. Tudi vrata, ki se lahko predložijo del Okna in vhodna vrata.
Sestavljajo vrata. Sestavljajo vrata šteje za klasičen tip industrijska vrata. Ker imajo nekaj premikajočih se delov, ki so še posebej optimalno z vidika majhnega obsega vzdrževanje in so običajno nameščeni v široko trgovina odprtine. So se "spopasti" z majhno višina mostu in ni breme za strešne konstrukcije. Izdelujemo tako vrata z enojno ali dvojno steno jekla (brez izolacije, kot tudi z izolacijsko jedro iz poliuretanske toga pene ali mineralne volne), iz aluminija profili (z ali brez izolacije), kot tudi v novih, lahka različica aluminija kot hitrost vrat. Po naročilu dobite skupaj s štirimi vrati shema 2:2 ali dva ventila shema 2:0 ali 0:2. Polje vrata iz jekla. Opremljen z vrati, Elektromehanski pogon z obeh motorjev. Te vrste vrat so lahko uporablja tako za zunaj in znotraj stavbe, pritrjena na steno ali na notranjo površino dome.
Vozni vrata. Vozni vrata so optimalne za visoke odprtine, njihova značilnost je moč. Zato, navojna mogoče najti, kjer so pogoji delovanja ni lahka in če vrata morajo včasih prenašati bolj ali manj hude obremenitve. Vozni vrata so izdelani iz jekla ali aluminija. Lahko so z ali brez izolacije. Ladjedelnice in stavbe s' železniških prog, so tipični primeri uporabe voznega vrata. Ko odprete vrata zviti v zvitek, ki se lahko nahajajo znotraj in zunaj prostora. Profili so narejeni iz blaga, ki niso le zelo odporni na mehanske vplive, ampak tudi dobre toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Mimogrede, vratnega lahko ne samo, da stalno, ampak tudi perforirano za njeno izdelavo, uporabo posebne voznega barvah. Design zagotavlja zaščito pred pritiskom navzdol vrata. Če energije ne uspe vrata se lahko odprejo ali zaprejo z zasilno ročno upravljanje.
TGV (visoka hitrost) vrata. Možnih je več razlogov, ki skozi vrata, se takoj, ko je mogoče odpreti in zapreti, na primer za zmanjšanje izgub toplote in mraza, za zmanjšanje hrupa in prahu, da se prepreči prepih. Seveda, glavni razlog je, brezšivne v tovarni transport stream in materialov. Praksa uporabe razlikuje med visoke hitrosti vrata s prilagodljivo platno, ki se uporabljajo kot notranja zaščite, kot neodvisne zunanje ovire, in v kombinaciji s konvencionalnim zunanje prehod, ki služijo za zanesljivo ograjo na noč. Poleg tega obstaja visoka hitrost vrata, v obliki sekcijska vrata ali vrata kompleks, ki združuje hitro odpiranje in zapiranje vrat z varno vezja stavbe. Visoke hitrosti vrata s prilagodljivo, če je to potrebno, deloma ali popolnoma transparentno platno je lahko izvoljen še v delovanje z navpično ali vodoravno odpiranje za uporabo zunaj ali znotraj stavb. Hitrost odpiranja vrat na stolp je 0, 8 1, 5 m / s, zapiranje - 0, 5 0, 8 m / S. Horizontalni visoke hitrosti vrata odpirajo hitrost v območju 2, 0 3, 0 m / s, zapiranje - približno 1 m / S. Njihova samostojna struktura zagotavlja enostavno namestitev. Pogon in nadzor sistema so dobavljena pripravljena za delovanje. Upravljanje je mogoče dostopati z uporabo ključnih in konvencionalne industrijska senzorji, releji, čas in stik s trakovi. Varovalka zapiranje vezje, ki krmili delovanje vrata in svetloba bar'EP, ki nadzira pot prometa, zagotavlja večjo varnost med delovanjem. Glede na potrebe, prilagodljiv listov vrata so lahko izdelana iz tkanine, prevlečene materiala in se skupaj s popolnoma pregledno opazovanje Windows. Sekcijska in zložljiva vrata odpirajo hitrost okoli 1 m / S.
Uporaba ali drugačni obliki vrata se določi glede na vrsto služil v'predmet. Torej, vrata so pogosto se uporablja znotraj proizvodnje, trgovine in skladišča kot vmesne ovire, ki služijo za zmanjšanje širjenja prahu, vročega zraka ali hrupa in ne ustvarjajo motenj za domači promet. V takih razmerah je potrebno uporabiti za visoke hitrosti vrata, ki se odpirajo v vodoravni ali navpični smeri. Na številnih področjih, na primer v trgovinah, za težka tovorna vozila, zagotoviti je treba zapreti luknje v steno, ki ima zelo velike višine, in pogosto hkrati veliko širine. V tem primeru najboljša rešitev je vozni vrata.
Uporaba sekcijska vrata so še posebej utemeljeni v zahtevnih pogojih, v delavnicah, kot so pritrjeni na zadnji strani luknje, in tako zagotavlja zanesljivo'vstop vozil. Poleg tega se najbolj pogosto uporablja neravan design vrat, na primer iz jekla in aluminija, z veliko površino zasteklitve, spodnjem delu jekla letvice z dvojno steno in penasta poliuretana in zavarovane steklo plošče vrata, iz aluminija cevni oddelkov. V tistih primerih, ko govorimo o zelo široko in zahteva trdno ograjo odprtine v stenah delavnice, je priporočljivo vrata z dvojno steno iz jekla z poliuretansko polnjenje, ne vsebuje Cfc-jev. Večina podjetij izberite vrata s pogonom za bolj previdni ravnanje vrata in nižje stroške. V odsotnosti ločeno hodnika za osebje, najbolj pogosto uporabljajo za gradnjo vrata z vgrajenim vrata.
Široko uporabo sekcijska vrata, pogosto v kombinaciji z nastavljivim okvirjem in tesnila vrat, ki so jih prejeli za promet in skladiščenje podjetja, v nekaterih primerih na stotine krajev, nakladanje in razkladanje tovornjakov.
Ob upoštevanju vse večji primanjkljaj Parkiranje avtomobilov v mestih in področjih mase stavbe, vse bolj pomembno podzemnih in multi-nadstropne garaže. Za njihovo zaščito pred nepooblaščenim vdorom, krajo itd., take garaže, so brez zaščite, potrebujejo zanesljivo vrata s pogonom. Ta se lahko uporablja kot sekcijska vrata in roller barvah. Vendar, vozni barvah zaščito garaže iz vdor umazanije in listja, zato je bolje, da uporabite vrata, čigar model zagotavlja zanesljivo prezračevanje, prek, na primer, perforirane pločevine ali pregled plošče izključuje vdor listja in veliko onesnaževanja.
Zelo visoka in (ali) široko ograje predstavljajo tradicionalne obseg voznega vrata. Pravočasno klasičen tip vrata za težka, navojna trenutno je obrnil na navzven privlačno orodje, ravnilo luknje, tekme so visoko design proizvodnih zmogljivosti, hkrati pa so dovolj močna za brezhibno deluje v pogojih težke vsakodnevno uporabo.
Hitrost je eden od najbolj pomembnih lastnosti, gasilci, kot je požar, morajo biti potisnjeni na samem začetku. V SV'v zvezi s tem, oprema za visoke hitrosti vrata je nujen pogoj za zagotavljanje stavbe gasilskih postaj.
Širše možnosti zunanjost stavbe je možno z uporabo različnih barv in zasteklitev. Sodobna arhitektura industrijskih stavb vse bolj odraža "corporazioni pogled na podjetje, in medtem ko veliko vlogo barv. Fasade in gradbene elemente so barve logotip podjetja ustreznih družbe in poudarki v arhitekturi. Barve lahko tudi točko poti. Na primer, barvne vrata lahko že od daleč, da določite vozniki cilj njihovega gibanja, ali, kot v primeru požara postaj in reševalnih vozil, skladišč odpraviti z uporabo svetlih opozorilo naključno barve, da blokira vrata, tujih avtomobilov. Zanimive modele ponujajo arhitektom kombinacija steklom slike vrata in motno barvne slike. Tako obstaja dovolj razlogov, ob upoštevanju predlaganih barve, pri izbiri vrat.
Bo povedal tudi o takih skupnih pomeni, omejitve in nadzor dostopov za vozila, kakor so avtomatske pregrade. V sodobno mesto, se uporabljajo za uredbe'jahanje na ozemlju različnih podjetij, organizacij, hoteli, banke, trgovske centre, za obratovalni nadzor prometa. Na Splošno, ovir je učinkovito orodje za nadzor in upravljanje dostopa do zasebnih, javnih in industrijskih območjih. Ta samodejni ovire, enostavna uporaba, kompaktna, ki delajo na precej visoke hitrosti. Čas odpiranja (zapiranje) pregrade je pomemben parameter za različne modele in se giblje od 1, 5 do 10 C.
So samodejno ovire iz rack z močjo mehanizem, puščice in elektronsko krmilno enoto. Načeloma so lahko Elektromehanski in hidravlično. Zbiralnik Elektromehanski ovire vsebuje elektromotor, z reduktorjem in uravnoteženje pomlad. Hidravlični ovire, boom je poganja hidravlično uravnoteženje pomlad.
Boom pregrade so lahko različnih dolžin od 2 do 12 m za različne modele. Za prekrivanje široke prehode se lahko uporablja z dvema ovire nastavite na "srečanje" med seboj in deluje sinhrono.
Elektronske krmilne enote za pogone, ovire zagotovi možnost, da nastavite različne načine delovanja. Upravljanje se lahko izvaja na daljavo iz gumb, ki je povezan z vhodno bralnik kartic, koda tipkovnice, itd., Radio sprejemnik vam omogoča, da na daljavo nadzor voznika ali ovir s pomočjo mini radio. Kontrolno enoto lahko priključite različne elemente varnost potovanja: sončne celice, indukcijsko detektorji kovin za snemanje dejstvo, da je prisotnost avtomobila v določenem pasu cestišča, itd., Hvala za elektronsko napravo, ki se lahko programirajo funkcije, kot so samodejno zapiranje s programirljivimi čas opozorilni signal lučka utripa ali sveti lučka), zapiranje po cestnine (sprožitev senzor), semaforjev, nadzor prometa, itd
V nekaterih modelih obstaja namestitev na boom elementov svetlobe, alarmni sistem, žaluzije, kotalni ležaji in varnost meja - gume profil na spodnjem delu puščice. Ovire, boste morda morali funkcije, kot so izravnavo teže s pomočjo pridobljenih vzmeti; e-omejevanje premikanje, glede na tehnologijo ne pozabite,'etouwan mesto; e-omejitev moči s pomočjo mikroprocesorja in senzor za hitrost, ki je nastavljen tako, ločeno za obe smeri seveda pregrade. Ovira je lahko opremljen z optičnim sistemom je varno zapiranje - boom na oviro, se ustavi in se premakne v nasprotni smeri, kot kmalu kot svetlobni žarek prekinjen elastične gume profil. Zelo pomembno prednost ovir je lahko integriran sistem za odkrivanje ovir, ki zagotavlja varnost ljudi in vozil. Prisotnost m', ki odbijača na boom ovira izključuje možnost oblikovanja celo majhne praske na avtomobilu.
Skupaj z vrati lahko tudi dodatne kontrole in zaščite, kot signalna luč opozorilo boom, sončne celice, varnost, preprečevanje zapiranja vrat, medtem ko je vozila pod pregrado, sprejemnik in daljinski upravljalniki za daljinsko upravljanje vrat, ključavnice-breakers, v trdni kovinski primerih za notranjo in zunanjo vgradnjo.

VIR: Duh ravni

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика