понедельник, 24 февраля 2014 г.

Avtonomnih Kanalizacijskih

Koncept in princip delovanja Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov

Avtonomnih kanalizacijskih je del celovitih sistemov za inženiring, vzdrževanje hiše in glavni del vodovodnega sistema, drenažni sistem. Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov, ki se uporabljajo za odstranjevanje trdnih in tekočih odpadkov, z namenom, za čiščenje odpadnih voda iz različnih onesnaževalcev.

Na podlagi Avtonomne države odplak je septic tank : to je razkroj večinoma organskih snovi, vsebovane v gospodinjstvu tokov. Kot pravilo, kot razgradnja se izvede s pomočjo anaerobne bakterije. Rezultat je produkt razgradnje blata, ki se usede na dno septic tank, ki je ne samo v anaerobnem reaktorju, ampak kadi.

Organske snovi, vsebovane v gospodinjstvu tokov, se raztopijo sami. V odlagališč in pit latrine je tudi naravno gnilobo. Znanstveniki, biochemists našel priložnost za boljše upravljanje "divje" gnije procesa in sodobne industrije že proizvaja več postopno bioloških proizvodov, namenjenih za Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov zasebni hiši.

Res je, trenutno septic tank ne more zagotoviti visoko stopnjo očiščenja. Zato, bolj progresivni način, kako doseči največji učinek Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov so različne bioreaktorje z uporabo umetne zračenje sistem ali ugrabitev na tla.

Ti sistemi delujejo na sposobnost aerobnih mikroorganizmov, da razpadejo nečisto kanalizacije s kisikom. Tako, del priprav za Avtonomno državo hišo kanalizacijo obvezna'vključuje aerobne bakterije, ki živijo v vodi, iti skozi septic tank, pasme, ki bistveno poveča učinkovitost čiščenja.

Osnovne zahteve, ki Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov

Osnovne zahteve, ki so trenutno pred'so v Avtonomnih Kanalizacijskih zasebni hiši, vključujejo naslednje vidike:
1. Glasnost septic tank. Moral bi zamudili vsaj štiri dnevni pretok vode. To je običajno in ne manj kot 6 kubičnih metrov.
2. Globino septic tank. Za učinkovito obdelavo odpadne vode, globina septic tank, praviloma ne sme biti manjša od 1, 2 metrov.
3. Dolžina odpadnih voda. Z gradnjo, je treba prizadevati, da bi večina dolga pot odpadne vode. V tem primeru, v septic tank bo učinkovito usedanje suspendiranih delcev.

4. Razlika med pokrovček in ogledalo vode. On ne sme biti manjša od 30 cm do fermentaciji proizvodov so bile prost zapustiti.
5. Toplotna izolacija. V Avtonomni sistemi canalization biokemične procese, se glede na temperaturo raven tekočine, zato je priporočljivo, da bi kar najbolj zmanjšali toplotne izmenjave z okoljem in da uporabljajo kakovosti izolacije.
6. Načrtovanje in namestitev. Ti elementi zahtevajo visoko usposobljenost strokovnjakov. Drugače, rezultat dela Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov bo veliko od želenega.
7. Tal za filtriranje polja. To je potrebno po določenem času zamenjati, kot to silting gor in izgubi sposobnost za filter.

Izbira Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov

Samostojno državo kanalizacije je večji nakup, zato strokovnjaki svetujejo, da bi porabili malo časa, da pregleda to vprašanje, in šele nato izbirati. Upoštevajte, da pravilno izbrani lokalni sistem čistilne naprave bo omogočilo, v prihodnosti, da prihranite denar in živce. Na Splošno, vse Avtonomnih Kanalizacijskih države hiš bi morala biti izbrana glede na predpisanih nalog, kot tudi prednosti in slabosti naprave.

Torej, obstaja Avtonomnih Kanalizacijskih zasebni hiši, kot je kopičenje tank. Njegova zasluga je, da ga ne potrebuje dodatnega vzdrževanja, poleg tega, da neposredno zdravljenje. Tudi kanalizacijski sistem je nestanovitna in je cenejši od drugih ustanovah za zdravljenje. Njegove slabosti štejemo, da kumulativni zmogljivosti zahteva redno čiščenje in prečrpavanje, je potrebno zelo veliko prostora, in potrebuje veliko prostora, se poveča njegova nabavna vrednost.

Naslednje Avtonomne kanalizacije, ki bi želeli opozoriti je septic tank v polje filter. To je ugodno, da je bil samo enkrat na leto, ne potrebuje napajanja, zavzema relativno majhen prostor, in ima dobre rezultate v smislu kakovosti čiščenje in mere. Vendar pa ta metoda ni mogoče uporabiti vlago-dokazilo in močvirnato podlago.

V zameno septic tank z biofilter, ne potrebuje napajanja, se lahko uporablja v močvirnato podlago in zavzame zelo malo prostora. Vendar pa, ne vse sisteme za prečiščevanje uporabo teh izdelkov kot gnojilo. Tudi niso vsi prodajajo v naši državi greznic z biofilter učinkovito. Poleg tega nekateri modeli morda morali črpalke postaja.

Sistem je prisilno zračenje tako imenovane biološke obdelave, kažejo najboljše čiščenje rezultate, in to traja malo prostora. Vendar pa, kot Avtonomnih Kanalizacijskih je odvisna od moči in zahtevajo redno čiščenje. Njegove slabosti vključujejo dejstvo, da takšni sistemi so ne prenaša maščobne odpadki in čiščenje snovi, ki se nahajajo v odpadni vodi. Poleg tega ta metoda se šteje najdražja možnost Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика