пятница, 28 февраля 2014 г.

Žaluzije za dom

V teh dneh, vsi se trudijo, da bi slogu vašega doma ali v pisarni, ne samo izvirnost in individualnost, ampak udobje in vsestranskost. Te zahteve spremeniti, preoblikovati običajni elementi za notranje zadeve. Seveda, so se odraža v sodobni žaluzije.
Žaluzije so ne samo notranjost Vašega doma, pa se uporabljajo tudi za nadzor razsvetljave stanovanje in lahko služijo nekaj zasebnosti.
Sodobni svet je svet omejen prostor. Spodaj je inovativno idejo iz inovativni oblikovalec.






Izolacijski žaluzije



Te doma žaluzije so izdelane tako, da jih lahko uporabi kot izolacijo hrupa. Torej, Vaša hiša ne bo dobil z zunanjimi zvoki.

Najboljši Svetozara žaluzije

Razvila mlada oblikovalka, ki živi in dela v Helsinkih. Zgleduje po prihodu na različnih mest in držav, oblikovalec zapisana sveže ideje v naslednjih žaluzije.

Samodejni sistem Vam omogoča, da upravljanje teh rolete kot v ločenem prostoru in okoli hiše. Glede na vaše želje lahko prilagodite svetlobno ravni samo en gumb.

Ne žaluzije

Kaj je lahko boljše kot ti izvirni žaluzije? Absorbirajo sončno energijo podnevi in ponoči jih lahko uporabite za svetlobo v Vaš dom.



Te žaluzije so kot nalašč Svetozara orodje za v dnevno, in je original razsvetljave objekta.

Glasba žaluzije

Najboljši način za zabavo sebe in svoje otroke! Te doma žaluzije ne samo, da bo vaš prostor prijeten in ščiti pred močno svetlobo, lahko pa tudi spremeni v zabavno glasbeni instrument.

Rolete z vgrajenim balzam

Wow! Kaj je lahko bolje kot svež veter na vroč dan? Nove žaluzije z vgrajeno klimatsko napravo - najboljši izvirni odločitev. Delajo na sončne baterije, kar je zelo priročno.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика