воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Spalnice z dvojno rabo ureditev sobe za goste, pohištvo za sobe za goste

Spalnice z dvojno rabo

V sodobnih domovih redko imajo posebno sobo: stanovanja je drag in se uporablja intenzivno. Vendar, tako se zgodi, da soba ni zasedena nenehno, na primer, če imate otroke ali ko so zrasli gor in levo doma.

Spalnice z dvojno rabo
Vse, kar je v tej čarobni soba ima svojo univerzalno namen. Prijetno, svetlo in preprosto opremljene, lahko služi kot spalnica, delovni prostor, bralni kotiček.

Če ste pogosto pridejo gostje, je smiselno, da se pripravite za njih stalno soba, ki se lahko udobno gostiteljice obiskovalcev, brez motečih vseh sedem'th. Skrbno vse raspenava in izbiranje ustreznega pohištva, lahko uporabite ta prostor za druge namene, med obiski. Ta prostor se bodo zasedli gostje za nekaj tednov na leto. Zakaj ne bi ta Studio za različne razrede? V kopalnici za goste, lahko berejo, šivati, ne pisarniškega dela, preverjanje dokumentov ali predvajanje glasbe. V vsakem primeru, kdor hoče biti sam v tišini, lahko opravljajo svoje delo.

Ampak, da bi ta prostor stalni dom urad, verjetno, ni vredno. Kako ne posodablja gostov, njihovega prihoda je mogoče pričakovati, vsak dan.

Ureditev soba za goste

V sobi za goste, ni obvezna'mora biti na vrhu vaše domišljije, vendar ni potrebno vlagati čas in denar ustvariti prijetno in prijateljsko vzdušje. To je lažje za nekatere okrasne elemente, ki lahko onemogočajo nekaj omejenimi dejavniki.

V večini domov največji, Sončni spalnice so seveda za člane sedem'th gostje, ki običajno odvzame majhen, temen, hladen, nepravilno oblikovane sobe.

Če je soba majhna, vendar svetlo, izberite za njeno oblikovanje, sveže, naravno območje barvah - bela, smetana ali pastelne barve - so vizualno razširiti prostor. Uporabite preproste, naravne tkanine m', ki vezavi za zavese in bedspreads, preproga nevtralne barve ali premaz tleh običajno poliranega lesa.

Spalnice z dvojno rabo
Vsak centimeter, ki se mala soba za dve uporabljena racionalno, da ustvarite coziness in udobje. Postelj na kolesih, se lahko dajo skupaj, da bi dvojno kavču. Ker nočno omarico bi to preprečili, namesto na višino glede na celotnem prostoru gre polk.

Vendar, če je soba temna, je urejena v svetlih barvah, ne bo izboljšal položaj, in bo soba še bolj otožen. V tem primeru, da liven gor v ozračje, da bi toplino in udobje bo pomagalo brizgom svetle barve. Barva Styopa v intenzivnih tonov - terakota, modra, Aqua, svetlo rumena, jih pick materiali, ki se ujemajo s to živahno paleto.

Poleg barve, in tako velika in mala soba pomemben podatek. Ozadje potiskane pomoč za masko nenavadnih zornih kotov in naredi prostor na'tuš začetku. Vzorec lahko ponovi v podrobnosti - svetlo Blazino, odejo, okenske zavese.

Za Pavla je najbolje, da izberete preprogo, toplo, m', ki zagotavlja dobro zvočno izolacijo.

Alternativno lahko dreves'leseni poslikani ali polirana tla in preproge iz naravnih vlaken (sisala ali kokosovo). Zelo dekorativne tkane preproge preproge in dari.

Ko je gostov veliko, so morali stati v čakalnih vrstah na stranišče, ker je wc v sobi - razkošje. Vendar pa namestitev umivalnikov stroškov ni zelo drago in delno razbremeni napetosti.

Če je soba za goste, na poti, ki služi kot delovni Kabinet, izogibajte se pretiranemu okraski. Za žaluzije in zavese izberite teksturirane tkanine s črtasto design ali kletko. Posteljnina in odeje je treba starched in zlikane.

Izbira ležišča, soba za goste

V sobi za goste postelja je glavni predmet pohištva. Ni treba kupiti razkošno posteljo, dve preprosti dovolj kavč postelje so povprečne kakovosti ali dvema ločenima ležiščema. Sedežno garnituro lahko zavesa po meri zajema in dal okrasne blazine, tako udobno sedeti v popoldanskih urah.

Priljubljena kavč postelje so pogosto dal v sobi za goste. So praktične, ne kosovnih in poglejte v svoje mesto, tudi če je kopalnica v odsotnosti gostov, ki se uporablja kot pisarna.

Alternativa kavč-postelj je Japonski futon, se dobro ujema z moderno set pohištva. Vendar, izbiro futon, pam'ne pozabite, da mnogi menijo, da je preveč težko in neprijetno za spanje. Kot dodatne postelje za otroke, ki se lahko uporablja zapletenih posteljice, ki se enostavno odstrani iz prostora med obiski.

Oprema sob za goste

Ne uporabljajte sobi kot skladišča za nepotrebne stvari. Pohištvo mora biti preprosta, vendar dostojno. Stare stvari se lahko naslikal sami ali dati v obnovo. Poleg postelje, soba mora biti:

  • majhno omaro ali omaro z vialka
  • udoben stol (stol)
  • ravno podlago (miza, nizko omarico) za razpakiranje torbe in kovčki
  • posteljne svetilke

V sobi dvojni namen morda potrebovali: delovno Mizo, Namizne svetilke ali drugo napravo, usmerjevalne luči, razne omare. Stenske enote s police in predali omogoča lepo stvari, brez oblikovanja zunanje motnje in skriva kup različnih predmetov za vrata in polkna. Šivanje tabeli, lahko masko dolgo tla-krpo. Pribor za šivanje mesto pod mizo, se ne bodo videli.

Spalnice z dvojno rabo
Preprostost je prvo načelo prostora uporabi za različne namene. Dokončaj v bele in modre barve, talne obloge material iz naravnih vlaken, skromno pohištvo (zgrajena posteljo in pobarvane tabela) - vse to daje ne generičnih!

Pomembne stvari

Če je soba dolgo prazna, zrak je težak, nestanovanjske; oživiti prostor, lahko uporabljate, okrasni predmeti, slike in reprodukcije v okvirjih, blazine. Pred prihodom v prostor mora biti prezračen posteljo, perilo sprememb, visi čiste brisače. Včasih se stvari da bo vaše bivanje prijetno in za dolgo časa, da se spomnimo'nezapominam. Hladno mineralno vodo in očala, v vrečki šampona in drugi toaletni izdelki, orodja za šivanje in druge majhne podrobnosti, kot so vaše goste.

Spalnice z dvojno rabo
V ta prijeten prostor v smetano in svetlo sive barve protonnogo prostor, dodeljen vgrajen knjižne police in razkošno kavč pod njim predalov za posteljnino in odeje so potrebni, da se obrnejo na kavču v udobno posteljo.

Zadnji udarec - knjige za enostavno branje, več bleščečih revijah na noč mizo vazo s svežim cvetjem bo popestrimo prostor in bi jo povsem pripravljen za sprejem gostov.

Spalnice z dvojno rabo
Protja kavčem in fotelj dajejo poseben čar v tem svetlem prostoru z prugasta Ozadje. Ob postelji je bil odstranjen, v sobi boste lahko uživali šivanje, branje, študij.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика