суббота, 22 февраля 2014 г.

Mavca hidroizolacijo 2007-02-20 14:24:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Mavca hidroizolacijo
2007-02-20 14:24:42

tokatornike hidroizolacijo uporabljajo kot pravila, strukture, naturgeschichte vibracije in deformacije. W tokatornike hidroizolacijo uporabljajo kot pravila, strukture, naturgeschichte vibracije in deformacije. Prednosti teh premazov: možnost uporabe na neravno površino (zidane), preprostost in praktičnost uporabe, ekološka čistost, trajnost, po uporabi katero koli končna tla ploščice, kamen, omet, barva.

Najstarejši hidroizolacijo mavca - gosto in težko plasti 2-3 mm čistega cementa (cement test), brez polnil. Te tako imenovane "zheleznenie", ki je bila uporabljena s strani naših dedov in fundacij pod kabine in v kleti. V prihodnosti, s'pojavil cementne malte z dodatkom tserezita, rešitve na tekoče steklo in z dodatkom natrijevega aluminate.

Tserezit emulzija apna, oleinske kisline in ochre, sulfat aluminijevega oksida in vode. Zapiranje tserezita maščobnih cementne malte, ki so pore napolnjene, povečanje gostote in vodoodpornost rešitev.

Rešitve, ki so pripravljene na tekoče stekla, tudi vodoodporna, in njihovo hitro nastavitev vam omogoča, da določi, da socalise razpoke.

Rešitve z natrijevim aluminate, ki se uporablja tudi za tesnjenje, da socalise razpoke za napravo, vodoodporni obliži na mokrih površinah iz betona in zid, kot tudi, da nepremočljiva naprave spojke.

Danes pa je uporaba tovrstne tehnologije ni zelo priljubljena. Trenutno je Splošno pravilo je bil prehod na pripravljene suhe mešanice in kompozicije, industrijsko pripravljene za kompleksno formulo kakovosti komponent.


Splošne lastnosti

Hidroizolacijo mavca rešitve so iz mineralne v'vezivna sredstva (običajno cementa, agregatov in polimernih dodatkov in mineralnih dodatkov. Namenjena za izvedbo izolacijske plasti v kleti, temeljev, kopalnice, prhe in druge mokre površine, bazene, vodnjake, cevi, streh, balkonov, itd.,

Uporablja za zunanje in notranje površine, stene in tla na suho betona, cementa, mavca, opečnih zidov vseh vrst z napolnjena sklepov (zidane z praznine v sklepih, je treba pre-ometane plast ne manj kot 10 mm). Zagotoviti vodoodporna medtem ko se ohranja prepustnost pare. Priložen v obliki suhe mešanice. Elastični mešanica se lahko uporablja na zaseden razlogov (na primer, armiran beton konstrukcij), kjer obstaja možnost razpok.

Skupna poraba za uporabo rešitve je usposabljanje razlogov. Rešitve je treba uporabiti na trdni osnovi, brez prahu, umazanije, apno, olja, maščobe, ostanki barv. Lupine in poglobitev mora biti usklajena s cementno malto.

Suho mešanico zapre vodo strogo po receptu in dobro premešamo. Priporočljivo je, da uporabite mešalnik. Temperatura uporabe je od +5 do +30 stopinj. C. V procesu sušenja premaz mora biti zaščitena pred izsušitvijo (veter, sončna energija), zamrznitev dež, obremenjenost. Premaz mora biti zaščitena pred poškodbami (omet, screed ali drugih sredstev). Zmes mora biti shranjena v originalni embalaži, ki preprečuje zamrznitev tekoče sestavine.

VIR: "Gradnja store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика