суббота, 22 февраля 2014 г.

HIDROIZOLACIJO PRODIRA 2007-02-20 14:23:22

Gradnja in rekonstrukcija.

HIDROIZOLACIJO PRODIRA
2007-02-20 14:23:22

zadnja leta je bila možnost za likvidacijo ready-made modelov pore in razpoke na voljo za vode, in da bi konkretne tesen, "je večno" kamen. V v zadnjih letih z'imel priložnost za odpravo ready-made modelov pore in razpoke na voljo za vode, in da bi konkretne tesen, "je večno" kamen. Še posebej se nanaša na konkretne dogaja gradnjo temeljev, prevzemanje in cestnih konstrukcij, ki so pogosto obdani z vlago iz vseh strani.

Govorimo o posebni nepremočljiva sadra, ki je sestavljen iz visoko kakovostnih Portlandski cement, kremenčev pesek glede frakcije in kemično nemodificirano aktivni dodatki. Aktivne sestavine teh dodatkov so razdeljeni v pore betona. Kot posledica kemičnih reakcij, ki tvorijo netopne kristale, popolnoma ki polni praznino, pore in microcracks. Molekule vode v pore ne prodrejo, vendar prepustnost za paro in zrak je konzervirane, tj. konkretnih ne izgubi priložnost "dihati".

Hkrati mavca oblik na površini visoko trdnostjo betona premaz debeline 2-3 mm, zaščita betona in preprečevanje izpiranja aktivnih snovi, tudi na občuten pritisk vode. V procesu izkoriščanja modela, če je na voljo nova stiku z vodo molekul, reakcija se nadaljuje, in proces tesnilni material, ki se razvija v globino. Zato je "samozdravljenje" microcracks.


Uporaba takšnih struktur je še posebej priporočljivo za notranji hidroizolacijo podzemnih konstrukcij ali pol-poglobila vrsta betona, armiranega betona, ter drugih Kam'leseni materiali v stalnih iztekanje podtalnice: kleti, garaž, skladišč, predori, rudnikih, kanalizacijski objekti, bazeni, rezervoarji, jezovi itd.,

Te strukture omogočajo za hidroizolacijo podzemnih prostorov od znotraj, brez drago zunanjo napravo za hidroizolacijo. Ti se uporabljajo kot za nove gradnje in popravila kot dodatek v beton, da ustvarite horizontalno hidroizolacijo plasti v homogene debele stene. Zagotoviti popolno neprepustnosti za vodo in druge tekočine, ki se pod visokim tlakom-odporen, vzdržljiv, odporen na izpiranje, agresivnih medijev, UV -, požara in eksplozije-dokaz. Enotno celoto z predelani material, plastični, tehnološko, ekološko čist, je primeren za obdelavo pitne vode, rezervoarji. Obdelane površine je primeren za sooča strešnik, slikarstvo in omet.


Splošno tehnologije, aplikacije

Površino je treba očistiti strukturno trdne Temelje z odprtjem kapilarno pore. Odstrani puder površinski sloj iz starega betona z zdrobljen strukture, prah, cement film. Olja so lahko odstranjeni s topilom ali 10-30% raztopino klorovodikove kisline. Sklepov opečnih zidov, betonski bloki so rešili na globino ne manj kot 5 mm, goli okrepitev razjasnjene, kovinski Sijaj, sklepov strukture, šivov in razpoke so rešili in so zaprti z cementne malte z dodatkom hidroizolacijo zmes. Zaprti puščanja. Temeljito odstrani prah in sledi čiščenje.

Površina je navlaženo s čisto vodo, preden nasičenost, vendar brez filmske vode in luže. Sestava je mešana z vodo, v skladu s recept in dobro premešamo do homogene plastičnih rešitev. V prihodnosti se lahko mešanico, vendar ne dodamo vode. Dokler ponudbe pokritosti (2-3 dni) ne izpostavljajte uporablja plast stresa in navlažijo, ne domnevo, sušenje.

Analogni prodira hidroizolacijo je "silicatization" betonskih struktur. Uporabiti pri gradnji tekočina stekla sodeluje z kalcijev klorid, ki je del betona, s nastanek kalcijev silikat, ki zapolnjuje pore betona in povečuje njeno odpornost na agresivne okolje. Vendar pa, ta proces se zgodi le v tanek površinski sloj. Sodobne kompozicije zagotoviti, por, ki so napolnjene do globine do 150 mm Prvič, v Rusiji so začeli biti izdelana na podlagi licence, podjetje Struktural varstvo podjetje (ZDA) - marks "Kalmatron" in "Penetron", nato pa'zdelo, več blagovnih znamk, domače mešanice.

VIR: "Gradnja store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика