суббота, 22 февраля 2014 г.

Mavca SUHE MEŠANICE 2007-02-20 14:22:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Mavca SUHE MEŠANICE
2007-02-20 14:22:02

v članku je opisano, suho kiti v prisotni na trgu St. Petersburg. V v članku je opisano, suho kiti so trenutno na trgu St. Petersburg. Vsak letniku se lahko proizvaja v več sprememb. Nekateri sistema v ta raznolikost omogoča, da se razvrstitev zmesi na glavni'agocomoo, na stabilnost rešitev za vlago in ceno. Razvrstitev rezultati so predstavljeni v tabeli.

Tehnični opisi za betonske mešanice obvezna'se prepričajte, da vključuje tehnologijo njihove uporabe. Vendar pa, večina teh zahtev za različne mešanice, ki se ponovi. Čeprav je ta člen je namenjen materialov, ne tehnologija, nekaj pozornosti Splošne zahteve bo pomagal bolje razumeti naravo in namen veziva, njihovo razliko od drugih gradbenih rešitev.


Tehnologija. Splošne zahteve

Osnove treba očistiti od prahu, barve, delaminations, opažev, oksidi, saje, itd. in / ali ohlapno mavca, maščobe in vosek madeže. Ne uporabljajo rešitev na zamrznjeni podlagi. Okna in druge ne-obdelovalnih površin morajo biti zaščitene. Na shpaklevanii osnovi sadre je potrebno postaviti prvi plasti.

Cement kiti ne uporablja apna razlogov.

Suho mešanico mix s čisto vodo pri sobni temperaturi (hladno - toplo) in mix v mešalnik. Za nekatere zmesi potrebna potrpežljivost po mešanje, med katerim se raztopi v vodi, dodatki. Po holding zmesi, ki se meša ponovno.

Za začetno usklajevanje shpatlevki je priporočljivo uporabiti jekleno lopatico 30 cm dolgo, za celotno jekla vladar 80 glej Presežek mavca rešitev izbrisati in se ponovno uporabijo. Vsako plast suhih shpaklevki je polirani. Nadaljnjih plasti je treba uporabiti po otrdelih prejšnje.

Po uporabi orodja in opreme, takoj oprati v topli vodi. Uporabo onesnažene posode in orodja, ki zmanjšuje čas dela z raztopino. Kiti lahko zamašijo cevi, zato ni priporočljivo, da pour preostalo maso v kanalizacijo.

VIR: "Gradnja Store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика