суббота, 22 февраля 2014 г.

Suhi omet 2007-02-20 14:26:51

Gradnja in rekonstrukcija.

Suhi omet
2007-02-20 14:26:51

naš čas v gradnjo novih stavb pa so vse potrebno, da jih zaščiti pred vlago. V naš čas v gradnjo novih stavb pa so vse potrebno, da jih zaščiti pred vlago. Vendar s staro Foundation, še posebej s pam'zgodovinski mejniki na arhitekturo, je situacija precej bolj zapletena. V takih primerih uporaba posebnih "dry", ali sanitizing mavca. Njihova dodatna prednost je možnost sušenje stene brez mehanskih učinkov.

Zaradi visoke poroznosti suhi omet ima površino izhlapevanje v deset in več-krat več od nominalne, funkcija je visoko prepustnost za vodno paro, veliko časa, vendar je kapilarne absorpcije zmogljivosti, tako da vlago iz znanja lahko prodrejo skozi substrat le v obliki vodne pare. Izparevanja vode skozi mavec, ki je bistveno višja od njenega prejema od osnove. To izhlapevanje je notranji omet plast, in ometane površine je suho, soljenje ne pokvari videz premaza in ne uničuje mavca. Posebni dodatki zmanjšajo vdor vlage od dežja in rose.

To obnova mavca - material, high-tech in, do pred kratkim, niso bili uporabljeni. V Sankt Peterburgu lahko ga kupite v dveh glavnih dobaviteljev, specializirano za hidroizolacijo materialov, - predstavnik office EPASIT GmbH (Nemčija) in predstavništvo Indeks SpA (Italija).

Skupna načela delovanja ometov določa skupne in tehnologije za njihovo uporabo. Odstranite stari obliž na razdalji 1 meter od mestih poškodovana zaradi vlage in soli. Za odstranitev sledov barve, bitumen, prah jekla krtačko ali stisnjeni zrak. Čisto šivov 2 cm v globino. Bazena do napolnite z raztopino z opeko drobtine in nizko cementa vsebine. Sperite površino z vodo pod pritiskom. Če sklopka je efflorescence, da ročaj svoje vodo-nepropustno agent. Nanesite plast cementne malte z dodatki za izboljšanje oprijema. Potem si vzemite odmor pred strjevanjem.

Uporablja drenažo mavca ena ali več plasti s skupno debelino približno 2 cm na tehnologijo omet deluje. Spoji razlogov iz različnih materialov in drugih pomembnih območij za okrepitev okrepitev steklenih vlaken očesa. Sveže nanese omet za zaščito pred zmrzovanjem in pokanje. Da barve ali kritje končna ometov z visoko prepustnost pare.

VIR: "Gradnja store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика