суббота, 22 февраля 2014 г.

Hitro nastavitev cementne malte 2007-02-20 14:27:47

Gradnja in rekonstrukcija.

Hitro nastavitev cementa rešitve
2007-02-20 14:27:47

amont z obnovo hidroizolacije stare zgradbe so bistveno bolj zahtevno od nove gradnje. G amont z obnovo hidroizolacije stare zgradbe so bistveno bolj zahtevno od nove gradnje. Dejansko Pred izolacijski operacije imajo veliko storiti: za odvajanje in čiščenje kleti, zbriši, luščenje, mavca plasti, onesnaževanje, sol vloge, "jokala je" tesnila, pečat šivov. Imenovana active pronicanja drgnjenje ali iz hitrost utrjevalec. Vendar običajni cement smrtniki bo hitro zmanjšala zaradi puščanja, in tako potrebujejo vlago-odporne cementa, zgrabi nekaj minut.

Takšne rešitve so pripravljene z uporabo bodisi posebna formula, ali aditivi za cement rešitve. Pripravljene v tovarni, sodobno mešanice, ki zagotavljajo udobje in zanesljivost popravilo dela. Praviloma jih je mogoče uporabiti v novih gradbenih hitro pritrditev v betonske, jeklene konstrukcije, izdelki, sidra, itd.,


Splošna pravila za uporabo

Očistite površino pred prahom, umazanijo, majhnih delcev, olja in maščobe, ki uporabljajo dleto, s čopičem, ščetko ali curkom vode pod visokim pritiskom. Lokalizirati pušča, za razširitev ozemlja in poglobiti luknje do 2, glej, Preden rešitev risalne površine navlažite z vodo brez oblikovanje luže. Mix v zahtevani znesek rešitev, strogo po receptu (priporočljivo je, da uporabite nizko mešalnik).

Če luknje so voda pod pritiskom, morate namestiti odtočne cevi iz PVC. Ko voda gre skozi drenažo, poglabljanje dna okoli cev napolnite z raztopino. Po otrdelih rešitev cevi se odstrani in luknjo, ki je določena, trajno. Ne morete uporabljati pri temperaturah pod +5 stopinj. C. Delati v gumijaste rokavice, in po prenehanju dela orodje takoj sperite z vodo.

VIR: "Gradnja store"

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика