суббота, 22 февраля 2014 г.

Ročno rezanje in visoke tehnologije

Zdi se paradoksalno, da drevesa'ročno izdelan dnevnik hiše spet v modi. Vendar pa ostaja dejstvo. Ljudje najprej zavrnil drevo za bolj postopno opeke, kakor je kasneje iz opeke zavrnila za beton. In danes razvijalci državi vikend vrnete rublenyh hiše, ne samo zaradi njihove estetske pritožbe ali zaradi ekologije, ampak tudi zato, ker drevesa je tehnološki material.

Ekološko čistost, zgodovinske korenine, da je blizu narava made lesene hiše zelo priljubljena v Evropi in v Rusiji. Les v gradbeništvu, skoraj nespremenjene skozi stoletja, lahko ustvarite čudovite sodobne dom - od Kope, do velikih luksuznih hiš in v vsakem arhitekturni slog - od klasike do hi-tech. Glavne slabosti lesa - gnije, Vnetljivost in nezadostno gostoto - premagati, danes je poseben sušenje, antiseptiki in posebne impregnacij. Uporaba antiseptično lahko bistveno skrajša čas sušenja okvir, ker je okvir, je treba sušenje, ne samo za njegovo krčenje in pokanje iz dnevnikov, pač pa tudi preprečuje gnitje lesa. Les, ki ne samo, da ne zgnije, ampak tudi zelo odporna na ogenj, tako da, če nekatere operativne značilnosti hiša je zajamčeno, da njihovi lastniki več kot sto let, tako rekoč, izklop brez težav.

Bor nad vsemi

Za proizvodnjo visoko kakovostnih blockhouses se uporablja predvsem borovega gozda. Fir forest je manj pogosta, ker svojih potrošnikov lastnosti nižja kot bor. Iz trdega lesa ali bistveno dražje, kot so bor, ali neprijetno za sečnjo in povečanje zahtevnosti izdelave (npr. aspen).

Eden od najbolj trpežne šteje, sesekljan hiše iz Sibirski bor (Pinus sibirica). Ta 40-metrski velikan, živeti do 500 let ali več, v XV stoletju postal zmotno imenuje Sibirski cedre. Odgovornost za "preimenuj" leži na discoverers Sibirije, ki je te mogočnih dreves za cedre, ki je opisano v stari Zavezi. V Sibirski bor je najbolj neposreden sod in najmanjše število vozlov. Med njegove prednosti visoko mehansko trdnost in odpornost na plesen in glive (zaradi visoke smolo vsebine).

Za gradnjo dreves'lesene hiše pogosto uporabljajo tako imenovani zimski gozd. Njegova prednost je, da drevo pa je pripravljen za zimo: raste v prtljažnik pred zimo konča SAP, odvečno vodo iz struktura je zapečatena, ki omogoča "zaspala" drevo bolje prenesejo mraz.

Ta material je manj, krčenje in pokanje. Poleg tega je v hudem mrazu drevo ne poslabša, v celoti in ne vpijajo vlage. Skladiščenje lesa je treba nameniti tudi veliko pozornosti. Posekan les mora biti na blazine, po možnosti pod krošnjami, po odstranjevanju skorje, drugače drevo bo začelo slabšati, še posebej v poletnih mesecih.

Najbolj napredno tehnologijo, in rezanje kotov lesenih hiš šteje se, da je "kanadski Cup" (log pod lastno težo "zaljubljen" v Skodelico na usyhanii lesa). Ta Pokal oblike samsullins z'Unije, bolj trpežne in toplo kot redno krog Pokala in ima značilen videz. Med gradnjo "desni" dnevnik hiše skrbno izbrane dnevnike s premerom od 30 do 35 do 50 cm ročno akorat, letalo (ne smemo zamenjevati z valjasto oblikovanje), jih izberite v Pokalu, reže, nato pa jih za seboj.

Ročna obdelava dnevnikov omogoča ohranitev močne zunanjim slojem iz lesa, ki je izgubil, ko valjaste oblikovanje), ki preprečuje stene zamrzne pri nizkih temperaturah in bistveno podaljšuje življenjsko dobo hiši. Te stene ne zahteva dodatne obdelave. Lastna teža skrbno prilagojena dnevniki, sodobnih in ekološko čistih tesnila (nadomesti Moss je prišel lanu, jute, vlaknin, energoflex in tako naprej), in "diha" zunanji premaz (akril-latex film) zagotavljajo trajnost in zanesljivost. To je mogoče doseči popolno kakovost dreves'leseni okvir: trdne stene videz nizov in izolacija ostaja nevidno. Toplotno zmogljivost okvir je takih, da ne potrebujejo dodatne izolacije. Večina strank, poskusite in notranje stene zapustiti brez podloge, in v hiši je videti izvirno in starinsko.

Druga izrazita značilnost hiše, sesekljan "ZN-kanadski", - Gables, dosežen na vplivna delovna mesta v celotni prijavi. Omogočajo zagotavljanje dreves'lesene hiše s sodobno arhitekturno podobo, z veliko stekla-zaprt prostor, vitražni Okna, avant-garde o'kratko in jedrnato-plastični rešitve). Prepletanje od drogov in nosilcev izgleda še posebej zanimiv v prostorih drugi luči.

Dnevnik hiše, kot vsako delo, ročno delo, ne gre za nobene primerjave s stroji. Vsaka hiša je edinstveno umetniško delo. Stroške sesekljan hiše iz Sibirski bor dreves se lahko imenuje nezaslišano: zdaj ne presega 30 tisoč rubljih na kvadratni meter (vključno s stroški razvoja posameznih arhitekturnih projektov).

Od kanadskih Pokal za karinaplustekh

Prijavite hišo - ena izmed najbolj hitro. Cut del hiše Sibirski bor so potekala v Sibiriji (na projekt, ki je bil dogovorjen s stranko), in nato opuščeni okvir, ki se dostavijo na Peterburgu. Obdobje montaža okvirja na temeljih - ne več kot en mesec. Estetika dnevniki - teksturo, trdnost, naravne krivulje, ki dajejo hiši poseben čar. Uporaba prevoz lahko zagotavljajo okvir bolj elegantno in spodoben videz. Vendar v vsakem primeru, drevesa'kamniti hiši, po svoji naravi, pomeni, da smo bližje naravi. In to postane še posebej pomembno za naše technogenic urbanized svetu.

Prej pa je najbolj pomembno pomanjkljivost brunarice je menila, krčenje, ki je trajala vsaj med letom. Uporaba "kanadski Pokal" sodobnih tehnologij za predelavo lesa, omogoča lastnikom dreves'lesene hiše skoraj popolnoma prepreči neprijetnosti,-združljivost', povezanih z krčenja. Po enem ali dveh mesecih po zaključku gradnje sodobnih dreves'lesena hiša je pripravljen za nov dom. Vredno je omeniti, da je krčenje je kraj, ni pa treba, kot je bilo običajno stoletja, občasno premikanje pohištva, caulk stene in tako naprej - proces "pritisnete tipko" domov samodejno, samo v določenem programu, ker vrzeli med kron, namenjen za njega.

Za sodobno dreves'lesene hiše je zelo pomembno, inter'jer. Kot pravilo, oblikovalci ponujajo prihodnji lastnik notranjost v slogu podeželske hiše. In to je v mnogih primerih je to upravičeno, na primer, da bi. Če je vprašanje stalnega prebivališča, lahko izberete inter'er, ki je, bolj približa življenje (ravne stene, moderno pohištvo, ki je zgrajena v kuhinjski aparati in tako naprej ).

Čeprav, če govorimo o težnje, danes, v višini moda ni samo retrosternal dreves'lesene hiše, ampak tudi pohištvo, ročno izdelane tehnologije karinaplustekh. Vse izdelke, narejene v stilu karinaplustekh, dveh avtorjev: narave in ljudi. Narava ustvarja materiala vir (ponavadi nižje, Komleva del drevesa ali podružnice nenavadno ukrivljeno obliko, z modno izrastki), in čarovnika ustvari iz njega določen izdelek, zgodba, ali celo celotne kompozicije. Najbolj pomembna stvar tukaj je, da izberete oddajo javnega naročila primerna za ta namen. Če izberete master Carver mora biti sposoben ugotoviti, kateri deli vir materiala, v vsakem predelavo je potrebno, ali je izdelek ali kompozitni monolitno, ki so sestavljeni samo iz tega segmenta prtljažnik (debele veje, rast - Capa). Domišljijo, ustvarjalno mišljenje, o'capacious vizijo - to so lastnosti, ki naj bi imele glavno Carver, ki traja obdelovanca. Izbira lahko motivirani za načrt, da bi. Ampak zelo pogosto se ideja pojavi v vrednotenjem material, ki odpira prostor boldest domišljije avtorja. Najpogostejši izdelki v stilu karinaplustekh, originalno pohištvo, mize, stoli, police, podpira pod rože, svečniki in naslanjači.

Danes v dnevniku hiše čudežno lahko združite harmonijo narave z visoko stopnjo udobja, umetnost starih mojstrov, do sodobnih tehnologij.

Gradiva na temo

Drevesa'leseni hiši: kdaj je najboljši čas za izgradnjo?
Les angleški koč
Drevesa'leseni hiši. Pregled trga
Nedvomno prednost blockhouses je sposobnost, da se prijavite stene ustvarjanje v hišo, posebno, ugodno mikroklimo. To je dejal, da je v dnevniku hiša je težko dihati. To je res tako. Zračni vlažnosti, ki je optimalno za človeka - 45-57%. Od vlažnosti odvisna tudi številnih drugih dejavnikov (na primer intenzivnost razvoja mikroorganizmov), ki vplivajo na kakovost zraka. Študije so pokazale, da če vrednosti udobje vzdušje v prostorih, ki kot merilo, da izberejo drevesa'kamnita hiša (pogojno enoto), v hiši, iz keramične opeke ta parameter je 0, 7, betona - 0, 05.

Svoboda je o'kratko in jedrnato-načrtovanje rešitve, ki zagotavlja drevo, arhitektov in oblikovalcev, ki ima posebno vlogo pri oblikovanju koči naselja. Ker je število predlaganih projektov v več koči naselja, na žalost, zelo majhna štiri-p'boljše možnosti. In če deset, da je po današnjih standardih samo krasen. Ampak, če dreves'lesene hiše v vasi so zgrajena na tehnologiji ročno rezanje, vsak bodoči lastnik ima pravico, da pričakujejo videz generična vtičnico, ki je idealno prilagojeno gostiteljice, kot kostume, ki so sešiti osebnih meri. In brez poseganja v arhitekturni slog vasi. S tem, ko uporabljate sesekljan hiše razvijalec bodo imeli pravico, da spodbuja ustvarjalni pristop za oblikovanje vsaka hiša.

Paul CHERNYAKOV
svetovalec: Oleg Darovskoy, arhitekt družba "Baltijas"

Vir: zagorod. spb. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика