суббота, 22 февраля 2014 г.

Drevesa'leseni hiši. Pregled trga

Uvod

Gradbeni razcvet v zadnjih letih je pripeljala do zaključka, da gospodarske, okoljske in družbene dejavnike, ki postajajo vse bolj pomembne in več in več ljudi, začeli raje hiše iz naravnih materialov, predvsem lesa. Med gradnjo hiš iz lesa je mogoče ne samo, da se zavedaš najbolj drzne arhitekturne zamisli, ampak za ustvarjanje okolju prijaznih "habitat". Opazimo lahko, da je zanimanje za drevesa'lesene hiše je opaziti ne le v Rusiji, kjer drevesa'lesene gradnje je tradicionalna, predstavljajo realno osnovo za celovit razvoj industrijske drevo'lesene hiše, gradnja, saj na njenem ozemlju je več kot tretjini svetovne rezerve (81, 6 milijard kubičnih metrov) gozdov, je večina (78%) so iglavcev vrst, najbolj primerna za gradnjo, pa tudi v Zahodnih državah. Na primer, v Združenih državah amerike vsako leto kupiti 500 000 dreves'lesene hiše, Japonska - 300 000, v Evropi - 100 000. V Skandinavskih državah, 90% vseh hiš - drevesa'leseni, različnih modelov, in le Finska zgrajena letno 4000 hiše za stalnega bivališča in ne manj kot 5000 dachas. Priljubljenost dreves'lesene gradnje tudi učinkovito obdelavo lesa, ki odpira veliko možnosti.

V SV'v povezavi s povečano zanimanje dreves'lesene hiše, gradnja, Oddelek trženja, raziskave. TechArt podjetja "Teckard Comp'računalniška" izvedla raziskav, katerih cilj razumeti dejansko stanje stvari v ruskem trgu dreves'lesene hiše, da razkrije svoje glavne igralce, razumeti želje potrošnikov in lastnosti lesene gradnje. Rezultati študije bodo navdihnili tudi skeptik: povpraševanje po dreves'lesena hiša je zrasla v ruskem trgu z'zdelo, zdrava konkurenca, in ki jih domača podjetja kompleti dreves'lesene hiše so visoke kakovosti in se lahko kosa z izdelki tujih proizvajalcev.

Raziskovalno poročilo je komercialni izdelek. Na vprašanja o nakupu, se prosimo obrnite na: research@techart. ru.

Članek izpostavlja glavni trendi na ruski trg dreves'lesene hiše, in dal nekaj praktičnih nasvetov za tiste, ki želite zgraditi drevo'lesene hiše, ali pa preprosto zanima za to temo.


13.07.04

Vsebino

Vnos
1. Splošne informacije o gradnji dreves'lesene hiše
2. Splošne informacije o lesa, ki se uporablja pri gradnji
3. Načine rezanja stene iz lesa in merila kakovosti log
4. Prednosti in slabosti hiše, od preprostih in zaokroženo dnevnik in profiliranih lesa
4.1. Hiše iz okrogle dnevniki
4.2. Hiša iz preprostega žarek
4.3. Hiše iz lepljenih lesenih
5. Cene preprost in zaokroženo dnevnik in profiliranih lesa
6. Značilnosti konstrukcije cene in neodvisen izračun stroškov prihodnosti hiša
7. Tuji proizvajalci dreves'lesene hiše
Vir: Oddelek trženja, raziskave. TechArt

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика