пятница, 21 февраля 2014 г.

Neodvisni končna office

finiš Kabinet

Študije, potrebne za realizacijo intelektualno delo, torej med'jer študija je potrebno, da mislijo nad tako, da mu je udobno in priročno. Pravilna zasnova ohišja bo neposredno odvisna od uspešnosti.

Finiš Kabinet lesa

Tradicionalna dekoracija študija se izvaja pod drevo. Za predloži stene se lahko uporablja dreves'lesene stenske plošče in tla - hrast. Pogosto ob registraciji uradi so take dragocene vrste lesa, kot so hrast, bor, bukev, oreh in jelše. Drevesa'lesene plošče, ki se lahko izda v celoti stene, od tal do stropa, ampak lepše izgleda njihove delne potrditve. Najbolj pogosto, drevo je oplaščenih polovici stene in od tal, in zgornji del se izvede z drugimi materiali, kot so slika za Ozadje ali dekorativni omet. Oblikovanje Kabineta izgleda ugleden in privlačna.

Naravni materiali, da je soba bolj udobno in toplo, polnjenjem s sveže dišave in miru. Finiš Kabinet lesa pozitivno vpliva na zdravje in povečuje intelektualne dejavnosti. Ob registraciji Kabineta lesena tla ročaj ogromen Odbor, parket ali laminat.

Zgornja meja se lahko izvede tudi z dreves'lesena, vendar bo prišel le, če veliko območje in velika višina stropa, sicer prostoru bo videz trd. In drevesa bodo zdi preveč. Zato idealna rešitev je, da okrasite strop je bel ali bež štukature in bi dekorativne stropni tramovi. Širina tramovi in pogostost njihovega zapiranja odvisna tudi od velikosti Omarice.


Oprema office

Oblika študija se izvaja z uporabo naslednje set pohištva: Desk, fotelj, police, Mizo in police. Vse pohištvo je lahko iz lesa.

Če želite knjižnico v njegov Kabinet, posebno pozornost je treba nameniti izbiri praktičen in priročen stojala. Pri izbiri pisarniškega pohištva, moral bi pick up pohištvo so izdelani iz enakega lesa.

Zaključek Omara je narejena iz drevesa, je treba dopolniti knjižne police do zgornje meje. Te omare videz dreves'leseni inter'Yeri najugodnejše. Ampak v redu, če želite uporabljati te omare, ki bodo potrebovali posebno lestev.

Izvajanje študija dreves'Jana zdravljenje, je treba ne preveč prostora, in poskusite, da bi bilo bolj harmonično. Torej, to zdravljenje mora biti načrtovana.



Članke na temo:

  • Klasičen design office
  • Inter'jer office
  • Design office
Postavka: Popravila office
Datum: Februar 21, 2012
Oznake: office

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика