пятница, 21 февраля 2014 г.

Najboljši projekti terase

projekti terase

Če Ste lastnik država hiši, terasa s svojimi rokami, bo za Vas najboljši način, da vključite vaš plot. Na terasi boste lahko kosilo, počitek in zabavo vseh sedem'tucijo. Mnogi ljudje mislijo, da terasi je odprta območja z vodili, ampak dejansko obstaja zelo veliko različnih terase. Danes mi bo povedal, kaj so projekti terase.

Thomas terase

Seveda, graditi pravokotne teraso najlažji način, vendar je treba izbrati preprostost, ko boste lahko, da načrt ni le funkcionalna, temveč tudi original. Tudi če Ste graditi teraso sami, gradnja polkrožno ukrivljen in razgiban krovi ne bo nemogoča naloga. Ampak izvirni obliki, neverjetno bodo vplivale na to področje in bo dala možnost, da se organizirajo območje za rekreacijo, jedilnica, itd.


Več sledi

Več projektov terase - to je čudovit način za razlikovanje med odprtih površin v več neodvisnih sektorjih. Gostov in članov sedmih'th lahko sprostite na eno teraso, da se razdelite v posamezne skupine in ne motijo med seboj. Na primer, otroci lahko igrajo ločeno, vendar ostanejo v očeh, in mladi ljudje so lahko ločeni od odraslih. Vendar za izgradnjo multi-raven teraso sami zelo težko.

Terase s pergole

Kombinacija odprtih površin z gazebo, ki varuje pred dežjem in soncem, je odlična rešitev. Lahko se sprostite na terasi in v vročini dneva in v slabem vremenu. Gazebo z mrežno ograjo, ki Vas bo ščitil pred komarji in gnats. V eni od arbors toplo, ponoči pa se lahko dogovorili noč pod milim nebom.


Terase z ognjišča

Celice se bo vsak večer čarobno. Terasa je lahko v veliko mesto postaviti ogenj. Kot pravilo, tla terasi se realizira od drevesa, drevo - vnetljiv material, tako da v kraju sedeža dreves'lesene talne obloge odstrani in okolici je varno izolirane od letenja isker.

Terase z bazenom

Če Vaše terasa je velika, potem se lahko v kombinaciji s polno bazen. Sodobne gradbene tehnologije omogočajo, da opremiti skledo, tako da so njihovi robovi prekrivajo s površino terase. In če je Vaša terasa ni tako veliko, da je v redu, lahko namestite napihljivi bazen ali Jacuzzi.

Ločeno se nahaja terase

Če iz nekega razloga ni mogoče urediti teraso, doma, lahko zgradite samostojna terase. Ta projekt terasa ima nekatere prednosti: terasa je biti tiho in poslušate glasbo, medtem ko v hiši ostalih članov sedmih'th počitek.

Izvirno, vendar funkcionalno projektov, opisanih v tem članku, bodo pomagajo, da počitek na terasi bolj udobno.



Članke na temo:

  • Zastekljenih terase
  • Drevesa'lesene ograje za terase
  • Sodobna zasnova terase
  • Kakšna bi morala biti dacha teraso
  • Katere vrste terase obstaja?
Kategorija: Popravilo teras
Datum: Junij 21, 2012
Oznake: terasa

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика