пятница, 21 февраля 2014 г.

Moderne zavese za dnevne sobe

Zavese za dnevne sobe

Če se odločite, da to storite sami popravilo v dnevni sobi, ne Boste le okrasite stene, strop in tla, premagal dnevna soba, pohištvo, ampak tudi, da izberejo pravo tkanine. Dnevna soba ima demostracijski značaj, ker je v tej sobi pogosto sprejemajo goste.

Metode načrtovanja okna v dnevni sobi

Dnevna soba z rokami običajno vključuje standardno konfiguracijo zavese, ki je sestavljen iz horizontalne plošče, vodoravne slike, dekorativne montaža palico, lahko tudi pelmet. Til lahko tako bele barve, tudi to je lahko navaden ali imajo veliko slik. Praviloma sestavi zavese so lahko dveh vrst: dan in noč. V poletni različici gosto krpo zavese premikanje narazen, in celotno širino plastike ali dreves'lesenih oknih je gledati tila. V večernih urah, blackout zavese in pritisni in ustvarjanje, tako, bolj prijetno in intimno vzdušje. Pelmet še vedno v mirovanju.

Moda za ta standard okna okraski v naši državi ohranil dovolj dolgo, ker žaluzije v vseh okno pomaga skriti grd baterije, poleg vizualno povečali prostor najmanjših sobe.

Vendar v današnji dnevni sobi ne potrebujete, če želite skriti pomanjkljivosti. V SV'v zvezi s tem, zavese za dnevno sobo vedno znebite zavese na prstanov. Ali nasprotno, celotno sestavo lahko v obliki zavese. Zelo prvotni videz pelmets, vrže čez prečko.

Kot dodatek k zavese široko prejemu zahtevka z vrvice, trakovi, vtičnice, krtače in biseri.

Kombinacija tkanine

Tkanine za zavese ni obvezna'mora biti enako v strukturi. Zelo eleganten izgleda kombinacija tapiserija z reps, svila, saten in semi-najlon.

Glavna stvar je, da je kombinacija tkanine v kombinaciji dobro teksturo in barvo. Za okras lahko le eno tkanine. Samo eno tkiva, ki so lahko v barvi in so slike in drugo mora biti barva. Zelo dober pogled kontrastne kombinacije: na primer glavna zavesa bo svetlo in pastel.


S zavese morajo biti kombinirane in druge komponente, inter'dnevna soba - table-krpe za tla, pohištvo tapetništvo, Zaves in preprog. Za inter'jer je postala celota, lahko del steni visi enake tkanine, ki made zavese. Ampak, da izvede vse tekstilije iz enake tkanine, ni vredno, sicer inter'jer bo preveč dolgočasno.

Izbor zavese, glede na stil inter'jer

Če inter'jer izvaja v minimalističen design, dobra možnost bi bila preprosta kompozicija je sestavljena iz dveh navpičnih stenah. Take zavese za dnevne sobe so lahko prosojni ali gosto. Če prosojna zavesa, nato pa se prilega horizontalne žaluzije ali Mat.

Če inter'notranje zadeve, soba je narejena v retro slogu, potem je odlično prilegajo žaluzije, z m', ki je pelmet. Žaluzije se lahko zmanjša na raven polico, da so scalloped vratu, ovalne ali kodrasti. Navpične plošče se lahko ujel v zanko enake tkanine, vrvice ali traku. Posebno priljubljenost danes pridobili vrvice, so bile barve in velike.

Če inter'notranje zadeve, soba je narejena v modernem stilu, da bo videti dobro zavese vse goste tkanine: žamet, fino krpo, ponovitev. V tem primeru, zavese za dnevno sobo je lahko zelena, pepel-vijolična, lila-sivi biserovina-roza barve. Plošče in labreken, kot pravilo, ekstra dolgo in so povešanje obrisi in pogosto asimetrija oblike.

Če inter'notranjost je izdelana v državi, slog, je najbolje, da izberete materiale z razredi in diamond-oblikovan vzorec. Zavese za življenje v državi, v kateri slog, ki bo gradil, čipke, trakovi. Bo videti dobro zavese v slogu "quadrille". Kot tkanine plošče primerne nebeljenega platna, siva barva ali bombaž.

Prostoren dnevni oblikovalci pogosto plačati zavese solo vlogo. V tej sobi pelmet lahko o'spajanje več Oken. Plošče na levi in desni opravlja vlogo prizorov, zato so narejeni iz stisnjene tkiv.

Glede na stil inter'dnevna soba notranje žaluzije so lahko izdelani iz katerega koli materiala: saten, svila, lan, bombaž, in tako naprej. Zavesa se lahko izvede s enake tkanine, kot tudi bolj gosto ali lahka tkanina.



Članke na temo:

  • Inter'jer dnevne sobe
  • Slogi dnevna soba
  • Izberite Ozadje za dnevne sobe
  • Na sanacijo dnevne sobe z rokami
  • Ureditev, ki živijo
Kategorija: Popravilo salon
Datum: 14. Julij 2012
Oznake: salon

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика