пятница, 21 февраля 2014 г.

Mavca za shtukaturka Rotband (Rotband) tehnologija omet

Mavca Rotband

Danes obstaja velika izbira gradbenih materialov za dekoracijo sten in stropov različnih vrst Ozadja, Beneški mavca in barva premaza. Vendar je na površini videti lep, se mora uskladiti s pomočjo posebne mavca.

Mavca Rotband - univerzalni suhi omet KNAUF, ki temelji na na'ASCO sadra polnila v polimernih dodatkov, ki ustvarijo večjo oprijemljivost.

Rotband uporablja za kakovostno omet horizontalnih in vertikalnih površinah iz opeke, betona, cementa, in DSP-in polistirena pene. Soba mora imeti normalno vlažnost.

Uporaba mavca Rotband


Priprave površine

Površinski premazi morajo biti čisti in suhi. Potrebno, da odstranite odvečno maščobo. Vse predstave odpraviti, in kovinski deli zaščiteni pred korozijo. Temperatura in osnov, ki veljajo za omet, ne sme biti pod +5 stopinj Celzija. Taki razlogi, kot gipskarton, močno absorbira vlago, zato jih zdravijo s sesalno.

Namestitev svetilnik profili

Po prvi plasti sušenje (približno 30 minut) površina je prevlečena z mavcem Rotband kapi. V malto zmesi pritisnite svetilnik profili in jih poravnali v isti ravnini. Razdalja med profili ne smejo presegati dolžine pravila. Stene iz mavca z lastnimi rokami, z uporabo mešanice Rotband, kot sledi:


Pripravite mavca rešitev

Omet se je zaspal v zmogljivosti s čisto hladno vodo, v'prostornina 18-20 litrov. Zmesi, ki se meša z gradnjo v mešalniku, da dobite homogeno maso brez grudic. Rešitev stojalo za 5 minut in ponovno premešamo. V aplikacijo, ki jo želite dodati sadre v to.

To mavca

V 20 minutah po tem, ko mešanje mavca mešanice je dal na površinski ravni in s pomočjo pravilo. Mavca Rotband tudi po shvatyvanija približno 45-60 minut. Vsak presežek je treba odrezati, in nepravilnosti, da izpolnite.

Plavajoče

Če se površina je prilepite čez s steno-za papir ali barvne, nato pa se po čakal 15 minut, mavca navlažimo z vodo in DRGNITE čisto trdo gobo trowel krožnimi gibi.

V glajenje površine

Mavca Rotband gladko dol iz nerjavečega jekla trowel, dokler Mat površine. Na Mat površina za Ozadje, ki bo šel popolnoma. Če želite doseči visok sijaj površine, je potrebno mavca spet na mokro in gladko s kovinsko trowel. Take površine so lahko naslikal.

Mavca Rotband lahko strukturiran, za to še ni zamrznjeno površino olajšave so roller ali trowel in toge krtačo.



Članke na temo:

  • Mavca VOLMA
  • Strukturni omet svoje roke
  • Mavec mavec, Tehnologija mavec mavec
  • Beneški mavca z rokami
  • Dekorativni omet z rokami
Kategorija: Mavca
Datum: Julij 9, 2012
Oznake: mavca

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика