пятница, 21 февраля 2014 г.

Kabinet pohištvo. Enota. 2011-04-11 09:22:40

Gradnja in rekonstrukcija.

Kabinet pohištvo. Enota.
2011-04-11 09:22:40

Združiti v skupen prostor, ki je lahko danes ne le ena soba - dnevna soba, na primer -, ampak na vseh sobah v hiši, o'dawsi njihov naslednji majhne, vendar pomembne podrobnosti v stilom prostora. Ni čudno, da je beseda corpus v prevodu iz latinščine pomeni "celoto". "govori v podrobnosti o različnih možnostih sodobnega pohištva.


Presenetljivo je, da te vrste pohištvo, ki je zdaj ne manj kot 70% vseh, ki ponujajo na trgu ponudnikov, vendar natančno opredelitev, da je Kabinet pohištvo, je še vedno tam. Po podatkih Združenja podjetij pohištva in lesni industriji Rusije, vse proizvedene pohištvo je razdeljen na Kabinet, m'kdo in predalčni. Vendar pa ta delitev ni mogoče zagotovo določiti, kje postaviti določen izdelek. Torej, če podlagi predmet zavezala, a parallelepiped, lahko šteje, da je njegov Kabinet pohištvo. Vendar pohištvo za kopalnice in kuhinje, ki so dodeljeni v posebni skupini. Vendar postelje in mize pravilo parallelepiped na Splošno v dve skupini: tiste s strani šteje primeru. In če je tabela ali ležišče stati na nogah, se je že popolnoma drugo pohištvo... Nekateri proizvajalci, ki poskušajo pojasniti, menijo, da je glavni kriterij je material. Če je pohištvo je narejeno iz iverne ali MDF, se lahko šteje, trupu. Ampak, če je pohištvo izdelano iz lesa, ki je za to kategorijo ne velja. Naj nas ne izgubljajte časa z iskanjem resnice, ki se je na koncu bo isto relativna, in bolje razumeti, kako izbrati in uporabljati je uporabna pridobitev.

MERILA PRIČAKOVANJA KABINET POHIŠTVO


Kaj hočete, iz Omare pohištvo? V resnici, seznam poizvedb preprost in majhne, ki ne pomeni odmika od svoje prednosti. Predmeti slušalke bi prilegajo v prostor parametrov in so pričakovane funkcije. Kaj, vsi določa sama. Na Splošno pa zahtevamo, da se ti vključeni pripomočki, del knjižnih zbirk, dokumente, slike in video arhiv, zbirka vaše najljubše revije, set za needlework, oblačila, - vendar, ne morem našteti neskončno. To je razlog, zakaj vsaka stranka išče pravo količino predali, police in niše, ki temelji na individualne želje. Pravijo, naenkrat, če boste želeli spremeniti prostor okoli njih pogosto, Kabinet pohištvo zagotavlja neomejene možnosti za ustvarjalne ljudi. Razvrščanje lastni presoji, da boste zadovoljni z rezultatom. Vendar pa je v hiši in na takih mestih, kjer lahko enkrat in za vse vzpostaviti vgrajeno pohištvo. Na primer, drsno omaro na hodniku ali v spalnico, kjer je prisotnost capacious omaro je potrebno, in soba velikost in postavitev pohištva, ki se ne spodbuja, da se premaknete pohištvo neskončno število krat. Da, da prihranite denar, imaš čas, vgrajeno pohištvo, ne bo, zagotovo.

NEVIDNI PREDNOSTI KABINET POHIŠTVO


V vseh drugih primerih svetujemo, da si na zbirk pohištvo je na voljo v saloni mesta, pozoren. Sodobni proizvajalci ponujajo še danes, če želite premagati to ne samo eno sobo, pa proizvaja celo vrsto pohištva modulov na en slog, ki je vladal po vsej hiši. To je priročno tudi, da s časom funkcija stanovanj, ki se spreminjajo, in za ne sestane spet namenski zahteve niso obvezne'se prepričajte, da kupite novo slušalko, hkrati se sprašujete, kaj storiti z ostalim pohištvo, ki še vedno izgleda zelo dobro. Ali ni to bolje, samo da premaknete nekaj predmetov iz enega kraja v drugega, in nenadoma je vaš otrok odraščal z'je sorazmerna z njeno novo zbirko pohištva. Ali v procesu delitve objektov med gospodinjske boste našli novo pohištvo rešitve brez zatekanja k bistveno uničil je družinski proračun. Ali, nastavlja modulov, boste našli prostor za od izvaljen zbiranja plošč. Modularno pohištvo je še posebej priročno v otroških sobah. Je mogoče, da "raste" skupaj z otrokom, pridobivanje novih elementov. Pisalno Mizo, omaro za učbenike in knjige, modul za glasbo center... mimogrede, čez čas, lahko spremenite barvo sprednje stranice, in soba bo čisto drugo, bolj primerno, zahteve razpoloženje.

Omare, omare, STENE, sideboard, SLIKE, TABELE IN DRUGE


A snela Kabinet pohištvo velike garderobne omare, omare, stene, omare, omare, omare in tako naprej. Stilistika jih je razdeljen na tri področja: na sodobnih, klasičnih in etnične. Glede na to, da je Kabinet pohištvo temelji na strogo geometrijo, sodobni trend je najbolj izrazito v minimalism. Preprosta, laconic barva, krepko kombinacija kontrastov, vendar z minimalno dekoracijo. Nič ne bi smelo odvrniti, da prevladujejo, da si pozornosti. Veliko odprte police, stojala - danes, te rešitve, ki prispevajo k ustvarjanju svetlobe, overwrought inter'jer. Če menite, da je ogromen omaro videz preveč impresivno, vizualno lažje prostora dodatne razsvetljave, poleg njega ali več manjših svetlobe police s Spominki ali družinske fotografije.


Barvna paleta je tudi postopoma spreminja. Temni odtenki so začeli, da bi način, da svetle, včasih ni preprosto naravno, beljene tone lesa. Vendar bogata odtenki, na primer, kavo, terakota, mahagoni, še vedno uživa velik uspeh. Vendar pa je izbira barve vpliva na velikost prostora. Če je majhen, strokovnjaki ne priporočajo za nakup odkrito temno pohištvo - prostor bo ozko še več. Za Sončno, prostorne sobe, ki se lahko uporablja pohištvo globoko, bogato tone. Če soba ni dobro osvetljenost in Windows obraz Severu, izhod iz več virov svetlobe. Veliko umetno razsvetljavo - dovolite lahko, da razmere v temne barve, malo - dati prednost svetlo pohištvo.

VSEBINSKO RAZPRAVO

Kakšno pohištvo bo pomagal ustvariti prijetno vzdušje v hiši? Seveda, vsak ima svojo vizijo popoln dom, ampak nekaj namigov, kako lahko koristno.

Steklo vrat Omare dobro v dnevni sobi ali jedilnici. Za prosojna steklena vrata, tam je kraj za družinske storitev. Poskusite, mimogrede, če se nanašajo na videz pokazala, jedi z stil prostora. Da bi se izognili situaciji, ki v strogo laconic minimalistična zlomil neskladne opombe čarobno vrtinči storitev Ludvika XIV.

Bife po kratkem premoru nazaj v ozračje dnevni sobi ali jedilnici. Vendar, da krasijo zdaj je pripravljen ne samo klasične inter'er - oblikovalci so se izboljšali svoj videz, in danes prsih z lahkoto prilegajo tudi v hi-tech. Samo, za razliko od njegovega prednika z odprto streho in gluhi dnu, je lahko precej nižja. Zato v nadaljevanju, ki bodo služile kot podpora za TV. Vrata omare so lahko stekla ali gluh.


Bar oblikovalci že dolgo se naučil, da se spremeni v svetlo ali pa, nasprotno, popolnoma neviden element. Skriva v omari, včasih postane samostojen predmet inter'jer. Vmesna možnost, vgrajen polk.

Knjižne police dobro na prvem mestu v knjižnici ali v pisarni. Če nimate ločen prostor za shranjevanje za knjige, je primerno opremiti knjižni kotiček v dnevni sobi. Ocenil stanje njegove knjige, preden ste jih kupili v trgovini, če ne vse, bo stojijo v očeh, kupite omaro, v kateri del obsega zaprta zaprta vrata.


Omara z vgrajeno delovno mesto je dokaj nova, ampak je že priljubljen kos pohištva. V zaprtem stanju se ne bi pritegnili pozornost in pogosto zdi, kot kotno primeru majhne velikosti. Vendar pa je potrebno odpreti vrata, in boste opazili compact tabela, pogosto z zložljive vrh, in veliko policah in nišo za sistemsko enoto.

Garderobo, - ki živijo v Evropski skoraj nikoli ne zgodi, a Rusija je še vedno potreba, motiv, še posebej, če oblačila družine, ki ne spadajo v druge prostore.


Pohištvo za avdio-in video oprema kot nova pridobila poseben pomen v sodobni ruski inter'Yeri. To je lahko pesem z obokan modul tako dolgo polico, ki o'združuje dve deli stojala. Med njimi, ki se nahaja v vdolbino oblikuje TV. In na dnu, v predalih lahko gostitelj zbirka diskov.

Wall - klasična našega časa. Še posebej koristno, če je particija je enostavno ločiti od drugih, ki vam omogoča, da od časa do časa prosto za posodobitev vzdušje v dnevni sobi, tako ne materialne naložbe.

MATERIALA ZA POHIŠTVO


Eden od najbolj pomembnih meril za izbor, ki ga želite pojasniti pred odhodom v trgovino. Če želite začeti, si zastavite nekaj vprašanj. Na primer, koliko let boste za uporabo te stvari? Kako težko bo videti po njo? Ne nagnjena ali materiala, pohištva, do deformacij? Ali to ne vsebujejo nevarnih snovi?

Vse to določa potrošnikov lastnosti vašega pohištva, kot tudi njegovi stroški. Skupaj smo se razumeli, kakšne materiale je narejen, moderno pohištvo, bo to pomagalo, da se ujemajo želeno mogoče, in nato opravite nakup.


Matrike, naravni les je najbolj prestižno, okolju prijazen, estetsko, pa tudi drago. Prej, vse pohištvo je narejeno iz masivnega lesa, kar je omogočilo, da še vedno sije s svojo briljantno videz v muzejih, palač in hiš plemiških genealogy. Danes, naravnega lesa proizvodnjo drago pohištvo, z izjemo modeli, izdelani iz m', ki iglavcev, ali izdelek, ki je naraven material, ki vključuje ločene obliži. Ta tehnologija je bolj zanesljiv, ker sam po sebi, drevo ima tako visoko odpornost na zunanje vplive, kot so iverne ali MDF.

Pohištvo Odbor je bolj odporni na spremembe v temperaturi in vlažnosti materiala. Je plošča, ki je ustvarjen iz posameznih dreves'lesene plošče, zlepljeni skupaj. Skozi ta'enotnosti pohištvo Odbor je manj občutljivi na deformacije, pokanje in daje malo, krčenje.

Les-iverice (iverne) - znano materiala, ki ima vodstvo, ki je med udeleženci pohištva proces, ki več kot pol stoletja. Je mešanica sekanci, impregnirani, premazani, prevlečeni priključni del (fenol-formaldehidne ali aminoformaldehyde smole) z metodo vroče stiskanje. Z izboljšanjem tehnologije, ki je danes na voljo veliko različnih vrst iverne, od katerih ima vsaka svoje gostoto, strukturo in druge značilnosti, ki popolnoma ustrezajo potrebam določene vrste pohištva. Na primer, za pohištvo, ki se bodo uporabljali v kopalnici, proizvaja posebne vrste ivernih ima višjo vlago odpornih lastnosti.


Les-fiber Odbor povprečne gostote (MDF), ki je danes zelo blizu v priljubljenosti na DSP. Prav tako se proizvaja z vročim stiskanjem drobnih lesnih vlaken, veziva, vendar v ta material je uporabljena manj. To nam omogoča, da pripravi sklepe o najbolj ekološki material, čeprav se stroški nekoliko višji v MDF. Druga prednost je višja v primerjavi s iverne trajnost in odpornost na vlago. Poleg tega je struktura plošče MDF bolj gosto, zato podrobnosti o njih dobro odzivajo na mletje in drobljenje, ki omogoča izdelavo pohištva z vklesan elementov.

Lesno-vlaknene plošče (fiberboard) - pozna materiala, ki se imenuje hardboard. Paro majhnih delcev lesa, skoraj lesni prah, cement z mokro metodo pritiskom in prejeli poceni material. Uporablja se za proizvodnjo delov, ki ne bodo podvržene intenzivno stres in zaradi svoje šibke privlačnosti ne bodo prikazani v pred vsem. To lahko stransko in zadnjo steno omare, spodaj predali in drugi, ki ne zahtevajo predložitev podrobnosti.

Vezane lesene plošče, namenjene za opravljanje iste funkcije kot fiberboard, vendar v bolj drago pohištvo. Za proizvodnjo več listov furnirja, ki se zlepijo med seboj tako, da bo smer vlaken, ki za vsako naslednjo plast je bila pravokotno na prejšnje. Ta zagotavlja trajnost tega gradiva.


POHIŠTVO - OBRAZ

Ni treba posebej poudarjati, najprej smo pozorni na videz pohištva, ki ga želite kupiti. In potem razmišljati, kako dolgo njen videz bo razveselila nas je s svojo brezhibno stališča.

Fasade iz matrike lesa, podjetje pasem (hrast, češnja, bukev, mahagoni, oreh) trajno, dolgo časa ostala privlačna in dobro pohištvo za vse prostore. Vendar m', ki lesa (bor) je bolj primerna za uporabo v prostorih z nizko passability. Na primer, v spalnici.


Fasade iz MDF z visokega sijaja pridobil popularnost v proizvodnji pohištvo za jedilnice in kuhinje. Za doseganje učinkovite površino plošče MDF naslikal visoki sijaj emajl v več plasti ali kritje akril, plastika, in v nekaterih primerih se na njej PVC folije z visoko stopnjo sijaja.

Fasade iz MDF ali iverne pokrita z furnir, navzven zelo podobna drevesa'Yana, vendar ne tako drago. Poleg tega, da so bolj odporni na spremembe temperature in vlažnosti od masivnega lesa, ampak tudi bolj krhke. Na površini za dolgo časa je bil brezhiben, fasade ta material je prekrita z več slojev laka.

Fasade iz MDF ali iverna, revetted z bumazhno-večplastno plastično, nimajo nič skupnega s pop-up v pomnilnik'ATI kuhinja času Sovjetske zveze. Sodobni pohištveni industriji plastičnih imenuje več plasti papirja, s'Združeni med seboj polimer sestava (smole). Izkazalo se je, vzdržljiv, odporen na različne pritiske materiala, ki lahko prenese kratek čas, ogrevanje do 250 T! Najbolj pogosto je to material, ki se soočajo iverne, kot je uporaba MDF prispeva k pomemben dvig cen končal pohištvo, in še posebej različne lastnosti izdelka ne zagotavljajo.


Fasade iz MDF, furnir, s termoplastično PVC folije, so izdelki iz gospodarstva, razred, ker fizikalno-mehanske lastnosti in toplotne odpornosti so priznati tleh laminat. Proizvodni proces: papir,-smolo film s popolnoma utrjene veziva stiskalnice, laka. Pohištvo je zajeta v ta film, ne bo obdržala svojo podobo, če ne bo nekje v kuhinjo ali hodnik, kjer je tveganje za poškodbe, za njim pa so se znatno povečale.


Fasade iz MDF ali iverne premazani papir-smole film metoda, varnostno kopiranje ali lamel je najbolj ekonomično možnost, ker izdelki niso praktični. Danes so na voljo le v poceni pohištvo, in tudi potem postopoma nadomesti z izvajalci z uvedbo novih, bolj zanesljiv materialov in tehnologij. Papir-smole film je eno plast dekorativni papir posnema teksturo lesa. Narejen za impregnacijo papirja formaldegate smolo in sušenje, v katerem je film strjenih. Laminatov iz iverne ta film je potekala v ravno stiskalnice pri temperaturi 140-160 ° N Proces maskiranje je tudi pod pritiskom, ampak pri nižjih temperaturah - od 110 do 130 ° N Laminirane površine fizikalno-mehanske lastnosti slabše lepljena. In pohištvo je priporočljivo uporabljati v prostorih z nizko passability.


Barvne fasade so lahko tako draga in zelo poceni, stvar, ki v način uporabe in pred-obdelave materiala. Najbolj priljubljena možnost - barva plošče MDF po predhodnem poliranje površine. Sreča in pobarvan les, ki je, kot pravilo, po sliki in še vedno prekrita z lak.

No, kot pravijo, forewarned je forearmed! Raziskovanje in zemljevid svoje želje in možnosti, nato pa vas prosimo, da gredo v trgovino za nakup pohištva, ki je o'odklopite svojo hišo v eno celoto.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика