суббота, 22 февраля 2014 г.

Kako obesiti sliko?

Na številne načine, kje in kako sliko, določa njegovo vrednost, kot element med'jer. Tako visi slika ni samo voziti žebelj, kjer bi ga lahko dosegli, in potem pojdi na o svojem poslu. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako, da oddate vašo sliko v ugodni luči, in v harmoniji z okoljem.

Slike s posteljo

Namestitev slike na usgov'jamo postelja ima enak učinek, kot nakup postelja z zelo zapleteno okrašena usgov'jamo. Nad glavo, je postala osrednja točka v inter'Yeri. Slike lahko nekaj, niso obvezni', morajo biti enake velikosti, ali še posebej uspešno prilegajo v prostor na steni. Pomembno je, da točko izostritve je bila samo ena, tj. slike oblikovali celostno "spot", ni velike razlike med slike. Sliko bi bilo treba, če ne enako oblikovani, vsaj z ustreznimi seboj okvirji.



Odsevajo svetlobo

Ne pozabite, da slike lahko dvojno dekorativno funkcijo, na primer, ogledala, okviri bo dobro, da odsevajo svetlobo in narediti prostor vizualno roomier, kjer ni dovolj prostora in svetlobe.

Raznolikost

Eklektična in raznoliko okras ne le poklon moda. V Viktorijanski Angliji, na primer, lastniki bi lahko obesil na steno, številne slike različnih oblik in velikosti. Torej, če ste za različne - lahko domnevamo, da sledite Viktorijanski tradicijo. Prepričajte se, kljub temu, da je okvir, različnih velikosti in oblik, vsaj eno barvo ali odtenek, morate shraniti nekaj o'tuš vizualno komponento.

Služijo donosne

Boste poslali fotografijo, ne okvirja. Izjeme od tega pravila so redke in imajo prednostne naloge, ki se razume. Zato, služijo sliko donosna. Za barve, svetle slike (še posebej, če govorimo o otrokovih ustvarjalno delo so beli okvir, ali okvir nevtralni odtenki. Optimalno v tem primeru, pick up okvirjev v zidne barve, ki vsebuje sliko.



Uporabite policah

Slike lahko ne samo, da visi na vaši steni in dal na policah. To je v veliki meri bolj prilagodljiva rešitev, ki bo lažje, če želite preurediti jih, skupaj z majhno figurice, zbirateljstvo, igrače, cvetje, ničesar.

Potegnite, da celotno steno

Slika, barva ali Ozadje, lahko služijo kot dekoracijo sten. Lahko obesite na steno za steno, tla, strop, naslednje v okviru glasbene enotnosti. Da bi lahko poskus z pesem, lahko dajo slike na tla, fotografijo ali skico, da se določi najboljši postavitev, ki bo kasneje preselila v steno.



Pref'oblačenje, da prostora

Ta skupina slik, na primer, je mogoče razumeti samo v bližini postelje. So dane v glavah med zaveso in stene med zgornji rob naslona posteljo in strop je lep kraj, določena s položajem, v katerem se lahko šteje.

Mislim, da v treh dimenzijah

Take škatle z okvirji lahko vas spomnim, o posebnih dogodkih. Spominki, igrače, pam'darila v uokvirjena Vitrina PG je pogosto zelo pomembno za otroke, kuhinja, niti na wc.

Družina galerija

Improvizirane galerija družinskih portretov je zanimiva ideja. Namesto visi družinske fotografije okoli hiše, ki jih lahko zbrali na enem mestu, je učinek toliko močnejši. Spretno poudariti ta učinek lahko bolje črne in bele slike v barvah.

Okvir kot sliko

Včasih okvirji sami so tako spektakularen, da ni treba niti sliko za dekorativni učinek. Predvsem gre za slike, ki visijo skupine v interesu okvir je dal slike lažje, ga lahko tudi pustite prazno.

Letnik

V primeru, ko sliko kot dekorativni element ne trdi, artistry v umetno starih okvir daje značilen "ilustracije" od kosa letnik Ozadje in okvir, ki je okrašena z značilno nakit. Da, zelo enostavne stvari lahko povzročijo precej prava nostalgija, glavna stvar je, da je osebno za vas pomenilo nekaj.

Nepričakovano potezo

Serija + nepričakovano potezo - dokaj močan sprejem dekoracijo. Pravilo je še vedno kontrast v enega od parametrov sloga (oblika, temo, mediji, barvno shemo in tako naprej ) in integriteto v drugih. V tem primeru, pravokotnik, okvirji s cvetjem koristen dodatek k srcu, naravnih materialov in preprostost se nanaša na isto temo.

Element izpostavljenosti

Posnamete sliko, eden od elementov, različnih skomponowane razstave je dragi na srce pripomočke in opremo. To je najboljši način, ustvarja vtis "živel-v" prostor.

Naročilo

Sodobna Outlook dati inter'jer enobarvni, enako okrašena s slikami. Slika je bolje, da skupina kolikor je mogoče natančno, ali se dajo v lepo vrstic. V nekaterih primerih je to umetno, človek "da, se šteje, da je skrajni sprejem ponavljanja, ko ni popolnoma enake slike.

Priročniku na stopnicah

Drugi pogosti primer ustvarjanje Pref'ASCI v prostor - spontano galerija na steno v bližini stopnicah. Zanimivo sestavo rešitev: slike, kot je", da je vnebovzetje", skupaj z mnenjem opazovalec.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика