суббота, 22 февраля 2014 г.

Zdravilo za dolgčas

Danes, prisotnosti v hiši slike, se šteje dober obliki. Slika - klasično stensko dekoracijo, ki jo je mogoče oživiti in osmisliti koli inter'jer. Ta opazka v zanimivo zgodbo o hiši in njenih lastnikov. Pogosto sliko zamenjajte razmnoževanje ali Estampa (kopijo znamenite slike) - iz vidika inter'jer ni važno. Pomembno je, da je slika, ki je ustrezno, in njena paleta dal pozitivna čustva.

Na platnu, mora prevladati svetlo in jasno, ali tople in svetle barve. Previdno, če želite izbrati in slog, v katerem je napisan pod sliko. Psihologi menijo, da nekaj slik vzeti energije osebe. Deluje v slogi abstraktna umetnost, constructivism, cubism - so bolje lahko občudovali v odprtino dni, najmanj, da visi v dvorani. Na kraj stalnega prebivališča v gospodinjstvu, je bolje, da okrasite stvaritev umetnikov impresionizem in realist slike s slikami otrok, živali, morja in morskega življenja, poleti in spomladi motivi.

To je vredno razmisliti, in zvrsti slike. Svetlo mesto skyline dobro v dnevni sobi, tukaj ustvarja praznično vzdušje, neke vrste okno v drugem svetu. Napolni s svetlobo, mirne podeželske krajine, izvedeni v pastelnih barvah, je primerna za spalnice. Običajni lokaciji v slike tukaj - usgov'I postelj. Pokrajine z veliko globino slike ter visijo po stopnicah (vendar ne vijak), najboljša možnost - nekaj slik enake velikosti, ponavljajoče vrstice korakov.

Še vedno življenje je najbolj univerzalno sliko, v skladu z zakoni slikarstvo na je lahko sestavljen iz katere koli nežive predmete. V Arsenal umetnika neskončno število predmetov, imamo neskončne možnosti njihove uporabe v inter'Yeri. Izdelke, jedi, zelenjavo v jedilnici in kuhinji. Knjige, figurice, stationery office. Rezano cvetje in oskubljene sadja v spalnici. Idealno je, da se še vedno narave, na steni mora biti izvedena na Splošen način.

Zgodba o slikarstvo je poseben primer. Staro in svetopisemskimi prizori bo hiša element razkošje in nadaljevanje tradicije. Vendar ne koli inter'jer bodo tolikšne sliko. Lepo, da visi nad kaminom v inter'Arah klasični slog. Za naravno fit bitka prizori, slike še vedno bolje, da bi našli mesto v Omari v dnevni sobi, da visi slavnostno portreti prednikov ali družinskih članov. Žanr prizorov demokratična, plus so lahko poudarite okupacijo lastnik hiše ali namig o njegovi Hobiji.

Zakaj umetnikov, kot so okna na Severni

Izberite sliko, ki je pol bitke, je pomembno, da izbere primeren kraj za to in načina izpostavljenosti. Tradicionalno slike visijo na stenah simetrično s profesionalnimi sistemi vzmetenja, ki so bar z orožjem. To je zelo pomembno in priročno -, da se premaknete na sliko zgoraj ali spodaj, morate le, da se premaknete na želeno mesto na nosilec. Ampak zakaj ne bi samo dal slike na policah, tla, mizo, klavir, stojalo, na stol ali stol in jih premaknite od časa do časa?

Dobra slika je najbolje, da visi v pravico iz prostora, ampak neposredno sončno svetlobo, je najbolje izogniti, jih lahko izkrivljala in razbarvajo. Najboljša možnost - umetni svetlobi ali drsna naravne svetlobe. Če Windows sobe obraz Južno ali Jugo-Zahodno, najboljši razstavni prostori bodo strani-Zahodno in Severno-Zahodno steno. Na južnih in Jugo-Zahodne stene, bi bilo primerno, če Windows pogled na Vzhod. Ko Windows obrnjena proti Severu, je dovoljeno vse visi slike, celo pred okno. Ni naključje, da umetniki v preteklosti raje Studio Windows na Severu. Ta položaj daje točno luči v Studiu. Ampak tudi, če je luč omogoča, da je bolje, da ne, da visi slike na obodu prostora, - enega na vsaki steni je zlom enotno sestavo inter'jer.



Ne izniči sliko zraven druge stenske dekoracije. Včasih lahko podjetje iz druge slike. V vsakem primeru, bi jih bilo treba ohraniti v eni barvi, ravnotežje in mirno vzdušje v sobi, in ne ustvarjajo kaos, barvne lise. Idealno - slike, ki sestavljajo enotno sestavo. Na primer, majhne slike, ki se nahajajo okoli velike slike. Ta pesem je vrednotijo položaj v sobi z visokim stropom.

Platno, enake velikosti, lahko visi na steni v vrsti, na enak razdalji drug od drugega, ali vsak drugi šahovnici redu, je pomembno, da v skladu z enakimi intervalih med različnimi prizori. Slike različnih format, priročno dani v stopnjah, ne samo v naraščajočem ali padajočem vrstnem redu, ki je seveda slaba sestava. Uradni ogled bo inter'jer dva enaka slike so simetrično, ki se nahaja, na primer, čez kavč ali tabela.

Bi sliko s kopalnico

Slika v inter'Yeri lahko ali solo, ali vlogo ozadju. Svetlo in veliko platno obvezna'bodite prepričani, da bodite pozorni, bo postalo pivot in narekujejo njihove pogoji izdaje. Je, da izberete sliko v inter'er, če ni željo, da spremenite med'jer pod sliko.



Najprej boste morali razmišljati o steni, ni vsak steni je slika. Drevesa'leseni ali posnemajo lesa, stene niso dovzetni za oljnih slik. Enako velja za stene, okrašena s pisanimi Ozadje, sliko, tukaj so, da pogled na steno. Vendar pa, lahko shranite svojo širok okvir, vendar je bolje, da pripravite svoje posebno mesto. Del stene in od tal do stropa zavesa krpo ali izpostavljajte, da grobo, sivi omet. Vendar še vedno idealen kraj bivanja slike je gladka, pobarvane z barvo umirjeno svetle barve stene. Ampak, da barve sten v tonu filma ni'nujno, ali celo zaželen. Morje krajine, na primer, v modro sobo se lahko izgubijo.

Navadno sliko, ki dela v paru z pohištva. Tako ekipa je bila prijazno, slika naj visi več kot 30 cm od pohištva, v vsakem primeru pa strokovnjaki svetujejo, da visi slike so vedno nekoliko nižje kot si želijo, je bolje, da občuduje. Medtem ko sliko ali sestave na slikah ne sme biti nerodno. Učinkovito delo bo, ko se velikost slike ne sme presegati dveh tretjin velikost pohištvo, nad katerimi visi. Malo sliko na steni se lahko izgubi, zato je najbolje, da izberete velikost, ki je enaka najmanj polovico velikosti pohištva. V nasprotnem primeru, boste morali ustvariti sestave majhne slike. Skupine, ki jih bolje na enem mestu. Lahko visijo slike v vrsti, ta pesem mora imeti skupno duševno vrstico na vrhu ali na dnu. Človek ne more storiti tukaj brez običajnih sosedje slike - vaze, kipci, svetilke. Klasična različica pristojni sosedske - slike vertikalni format, uravnoteženo nizko posodo, ležeči format slike - visoka vaza.

Da slike s kopalnico bo pomagalo okvir, ujema slog inter'notranje zadeve, barvo in teksturo pohištvo in dodelavo materialov. Moda natisne naj trendi v inter'RNOA design, torej, če želite, lahko najdete okvir za vsak dom.

Za sobo v art Deco stilu bo ustrezala srebrna, bela ali črna okvir z zaobljenimi vogali, jasno navpične črte, konkavnih oblik in racionalizacijo vzorec z nenavadno teksturo elementov. Okvir v sodoben slog, ki posnema bron, vezan v fine linije fancy barve in morskega življenja. Zlati okvirji v klasični slog z navedbo, okrasni reliefi iz antične grške arhitekture. Okvir za Cesarski inter''erov je okrašena s ponavljajočim se vzorcem stilizirane Lovor podružnice in loki. Veliko število kodre različnih okvir Baročnem slogu. Štruce, etnične stilov, ki so narejeni iz naravnih materialov: ratana, bambusa, kosti, školjk. Okvir država slog - drevesa'leseni ali rumeno-rjave barve in češnja barve. Okvirji iz aluminija je zelo primerna za sodobna inter'jer. Sodoben slog na Splošno lahko privoščite veliko, celo sliko brez okvirja.

Seveda, okvir je na prvem mestu "oblačila" za fotografijo. Kot pravijo, se srečujejo na oblačilih. Barva, oblika in širina štruce, lahko naredi razliko v vizualno dojemanje slike. Na primer, širok okvir in poglobiti hkrati razširiti prostor slike, kot bi jo potegnite navznoter, so dobri za majhne slike. Ozek okvir opozoriti na podrobnost, so videti dobro, velike slike, skice in watercolours. Za slednje je, da bi bilo primerno, Passepartout - kartonske okvir, ki poudarja lepoto sliko in usklajuje svojo barvo odnose z ravnino zidu.

Elena Kuznetsova

Vir: PRO Realty

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика