суббота, 22 февраля 2014 г.

Zlato v inter'notranje zadeve: Palača dediščine

Zlato je eden najstarejših simbolov bogastva in moči. Je sledila kraljev in generalov, so bili okrašeni templji in palače. V mitski države blaginje, v skladu s starodavnimi, hiše so bile zgrajene iz čistega zlata, in drevesa rang zlate plošče. Kljub preteklega stoletja in Tisočletja, je odnos ljudi do te kovine, je le malo spremenilo. Kot prej, bogastvo države je merjena z zlato rezervo in milijarderjev okrasite svoje sobe zlato nakit tehta več deset kilogramov. Vendar pa mesto zlata je in inter'Yeri najbolj običajna doma. Za uporabo je bilo v ukrep in mimogrede.

Uporabljajo v zmernih količinah

V svoj čas, rumena pritisnite všeč mi je, da ne pozabite, Zlati vodovodne jahte milijarder Onassis. Tak luksuz, seveda, impresivno, in povzroči nerodno o njihovih lastnikov. V odveč pomposity je nekaj odvratno, tako kot v kateri koli poskus za dokaz svoje prihodke je preveč prostaški način. In če srebrnino, na mizi, bo ukaz zvezi, Zlati prestol v dnevni sobi precej mnenje o pomanjkanju okusa.

Vendar ne mislite, da veliko količino zlata v inter'Yeri - obvezna'nujno znak kič. Ta material najde vreden mesto v sodobni design, umetnost. Več zavezana umetniško idejo za odpravo ovir časa in vdreti v prihodnje bolj priljubljena postane plemenite kovine. V resnici, razen za njeno lepoto, zlato je ena od najbolj high-tech materialov. Vsi obrazci so na voljo za vyplavina izdelkov in trajnost materiala omogoča motiv, ki ga želite ohraniti privlačen videz desetletja.

Svež sodobne poudarek pridobijo izdelki, ki združujejo zlato in belo kovin, kot so srebro ali platino. Globoko v Zlati linij, zavite s hladno harshness platine, je, morda, nekaj prostora. In delci zlata vključeni v mavca, ki ji daje žametno mavrična učinek. To kritje izgleda UltraScale. Poleg tega vedno bolj, oblikovalci uporabo naravnih zlato za umetniške kolažev, ki krasijo stene so trdna pisarne in privatna stanovanja.

Včasih celo enega ali dveh predmetov iz zlata, dajejo med'jer popoln, usklajen videz, ki omogoča oblikovalec v celoti Izražajo predstavo o prostoru. V tem smislu, zlato resnično edinstven material.

V redu alternativa

Zlato je pogosto povezana z resnost (bele kovine, za nekatere razlog, da se zdi, da več svetlobe). Medtem ko je znano, tehnike kombinirate uporabo tega gradiva v inter'Yeri v kateri koli znesek, ki daje izjemno lahkoto.

Gold leaf je zelo tanke pločevine, Zlate barve se uporabljajo za dekorativno obdelavo skoraj vseh površinah. Izraz "gold leaf" prihaja iz besede "nos" - oseba, obraz. Skozi te starodavne tehnologije strokovnjaki ustvarili in ustvariti ne samo design stvar, in pravi umetniških del. Danes na trgu obstaja veliko podjetij in samostojnih prevajalcev, ki so delo s tem materialom.



Tehnologija, ki je, kot sledi. Očistiti in prekriti z zemljo in poseben lak površine fit plitev plošče in raspravlyaetsya posebno krtačo. Plošče so proizvedene v obliki "knjige", v kateri je Zlato strani, ki jih pergament. Teža knjige je odvisna od debeline "črke", kot tudi vrsto zlata. Za notranjega dela se običajno uporabljajo plošče manjše debeline. Za površine, izpostavljene zunanjim vplivom, debelina plošče je povečala, vendar je v tem primeru "črke" več krat tanjše kot človeški las!

Za pridobitev različnih odtenkov gold leaf v dodaj baker ali srebro. Baker daje rdeče-oranžne barve. In z dodatkom srebrna-zlato zlitine postane lažji. Glavna stvar - vse gilded površino obvezno'morajo biti iste barve. Drugače eleganco bo dala način, da absurdities.

Gradiva na temo

Alternativa sedem sloni
Loki v sodobnem inter'Yeri
Afrika v inter'Yeri
Angleški inter'jer
Kot pravilo, površina, prekrita z zlato leaf, obdelan s posebno lak, ki poleg zaščite, dajejo motive za odtenek plemenito antike.

Pred kratkim, razširjena izvirno metodo gold leaf - appliques na stene. Izdelano v vintage in sodoben slog, ti Zlati vzorce lahko oživiti inter'EP in postanete njen "highlight", dokončanje celotna sestava veselo Zlati opomba.

Besedilo: Maria Petrus
Foto: Salon

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика