суббота, 22 февраля 2014 г.

Ideje za prazne stene

Zasedajo Wall največji prostor v notranjosti'notranje oblikovanje in okraševanje pogosto postane "velika" problem, ali je doma, v državi ali na delu. Kako enostavno, hitro in poceni, da osveži videz neskončno kvadratnih metrov stene, vam bom povedal.

Zelo pogosto trudijo, da okrasite velik prostor, ljudje delajo napako in vrgel dol steni veliko malih nakita. In ne ravno obratno - osredotočite se na Osrednji del stene. Za to vizualno risanje pravokotnika v središču cilj steno, in njegov morali poskusiti, da izpolnite. Lahko uporabite za vse enako, malo dekoracijo, ampak, da skupine, ki jih skupaj. Tako izgledajo usklajeno in se ne izgubijo v prostranstvih steno.

Veliko o'predmeti na steni lahko vizualno povečanje prostora. Ni'bodite prepričani, da bi porabili denar na izjemen kos umetnosti, se zdi, da to, tapiserija, ali odeja v sodobni slog (lahko kupite poceni študentov, art Department). Lahko naredite nekaj posebnega iz improviziranimi sredstvi, na primer z izpolnitvijo kos vezane plošče v trdne barve in pisanje na njem nekaj pomembnih beseda v velikih črk, ki izhajajo vzorec sodobne umetnosti, izdelani ročno.

Gradiva na temo

Oblačila za dom couture
Gospa postavka
Vroče trende v notranjosti'Yeri to jesen
Dodaj spletke in vpišite besedo na nekaterih eksotičnih jezikov, našli prevod želene besede v Internet ali slovarji. Druga možnost je primerna staro sliko ali sliko krpo lepo barvo (to lahko storite z uporabo spenjač), je zanimivo videti celo vrsto takih plošče. Sliko lahko tudi skupaj s lepo podružnic ali stare table so odličen dodatek rustikalnem stilu država hiši, v ta okvir, lahko kraj, vezenje, visi SV'ASCO stare tipke ali ga okrasimo pod oknom. Stensko dekoracijo, ne pa'mora biti urejena in na stene lahko obesite najbolj nenavadne predmete. Na primer, uporabite stara drevesa'lesene stopnice, pobarvane v živih barvah, kot rok-okno display.

Zelo pogosto v domači zaklad skrivajo potencialne zaklad za dekoracijo sten. Na primer, če imate nabralo zbirka okvirje različnih oblik, barv in velikosti, lahko diha novo življenje v njih, ki imajo pobarvane vse v eni barvi. Zelo eleganten in sodoben videz črno ali belo. Uporabite barve okvirjev, lahko osveži celoten prostor, ne samo steno: dodajanje svetlobe v zelo temnem prostoru, da je svetlejši in bolj veselo dolgočasno in monotono.

Ne vem, kako, da zapolni okvir? Nikoli ne misli, da se poglobi v družinski foto album, pogled skozi stare stenske koledarje in modnih revijah. Okvir za sliko ali plakat lahko in ne sestavi na steni, nad ukrep natančno in pravilno, da line meje. Zelo zanimiv pogled kontrastne barve, zunanja linija okvirja, ki bi morala braniti od roba slika 10-15 cm, debelina takega naslikal okvir, lahko izberete možnost, da vaš okus in po prostora polni svetlobe, nevtralne tone. Dal v ta naslikal na steno okvir in skupina majhnih okraski ali slike. Stare knjige imajo tudi potencial za dekoracijo sten: nežno uporabo papir nož in vladar cut najljubše strani in mount jih na steno z uporabo prilepite. Stare knjige lahko kupite na bolh trge in bolh trgov. Preden začnete rezanje knjige, ugotovite, ali je starinsko vrednostjo.

Pred kratkim Ozadje vse bolj potiska s steno-papir iz slikarstva. Več klasičnih Ozadje imajo več prednosti : trajnost, enostavnost nalepke, možnost, da skrijete pomanjkljivosti stene, in, kar je najpomembneje, njihova sposobnost, da prebarvati. Večina ljudi se boji, da uporabite svetle barve, v notranjosti'notranjost, sobe in raje nevtralni odtenki. Prednost, na steno papirja pod slikarstvo - če je barva ni všeč dejstvo, steno, lahko hitro novo repainted. Če ste v dvomih o tem, kako izbrane barve, bo pogled na steno, pogled skozi revij na inter'notranjost prečna saloni, lahko dodate pogum v barvi eksperimentov. Da se prepreči preobremenitev inter'er, pobarvane najljubša barva je samo eno steno ali del le-tega.

Enostaven način, da spice inter'er - pobarvan zid ali celoten prostor trakovi. Lahko uporabite luči in globoko odtenki barve, kot so bež in čokolada, ali igrati v nasprotju. Za bolj zanimivo učinek naredite proge različnih širina. Enakost in opredelitev linij, je enostavno doseči z uporabo papir, lepilni trak, ki je prilepljena - ne bojte se, da gredo s čopičem ali valjčkom čez rob traku ali, da se barve na stropu. Po barve je usahnil, trak, bodo odstranjeni. Ločilne stene v trakove, jih morate upoštevati velikost soba: večja soba, širše skupine, in obratno.

Z uporabo različnih barv, se lahko obrnete na steno na celotno umetnino v stilu Mondrian. Samo razdelite steno, v pravokotne bloke, različnih velikosti in pobarvaj priljubljene (ali je na voljo) barve. Ta zid je sama po sebi je dekoracijo prostora. Če izkušenj z barvami, čopiči, orodne plošče in lepilni trak niste, potem prvi kreativnih vzorcev najbolje storiti v majhne sobe: kopalnica, wc, hodnik in drugih

Druga rešitev za dolgočasne stene - matrice, ki jih lahko enostavno in hitro dovolj, da vključite vsak prostor v stanovanju, samo naj vaša domišljija! Bo javnost na kuhinjski steni trte, okrasite vaš vrtec roj metuljev, kopalnica školjke in zvezda. Lahko najdete pripravljene šablone ali preprosto, da jih sami: tisk vaš najljubši sliko, lepilo, ki ga lepenka in rez vzdolž obrisa rezilo ali pisalne nož. Uporabljajo se barve z gobo ali malo blazina za barvanje sten. Lahko uporabite star način in narežemo žig velik krompir.

Vse bolj v notranjosti'notranjost uporabo grafiti. Vsak od nas ima najljubšo misel ali rek, zakaj ne razmišljamo te modre besede, vsak dan na steni? Dal besede na steno na različne načine: uporaba šablon, prilepljena črke ali jih napišete na pot, odporne označevalec. Lahko postavite kamor koli: nad vhodom vrat do vrat, v prazno kotu, itd. Pred selitvijo besede in besedne zveze na steni, eksperimentirajo in velikost pisave v urejevalnik besedila na comp'računalnik. Napisi na stenah lahko ne le poetični, motivacijske ali duhovit, ampak tudi praktično, na primer Apple pie recept na kuhinjski steni. Stenske površine in lahko celo spremeni v tablico Odbor in ga uporabljajo za pisanje receptov za koktejle in najljubše jedi v kuhinji, pam'pladnji in želje v hodniku in v otroke se bo prostor za razvoj umetniške sposobnosti. Znebiti združenj s šolo, v otroški sobi spodnji del stene je mogoče prilepiti v beli knjigi in redno posodabljajo.

Stene se lahko platno za svojo kreativnost, tudi če izjemne umetniške sposobnosti, ki jih imate. Izdelani z uporabo režijske projektor sliko ali fotografijo na steni, morate le, da cut okoli črno počutil pero. Za prepričani, lahko najprej nanesite tanko obris svinčnik, in nato zaženite nad s krepko linije. Za dekoriranje prazno stene je lahko povezana in otrok. Poskusite, da jih prvotne okvirje. Na primer, lahko enostavno prilepite pripravljen okvir gumbi, stožci, školjk, pokrovčki od steklenic, itd. itd., Stene v otroke lahko okrasite o'capacious ali rože, metulji: odrežite z albuma eksotičnih rastlinskih in živalskih vrst, bend krila in cvetni listi in lepilo, z normalno trakom. Okrasimo z najstniško sobo kolažev, plakati ali kraj, v okviru kritje vaših najljubših glasbenih Cd-jev.

Ne bojte se, da eksperiment, poskuša zapolniti prazen prostor na stene v vašem domu. Potrebujete malo domišljije, poceni vsakdanjih predmetov nekaj ur prostega časa dihati življenje v dolgočasno steno. Uspeh!

Vir: Zelena Mama

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика