суббота, 22 февраля 2014 г.

Zaslon - master spletkami

Zaslon, morda, najbolj skrivnostni predmet v inter'Yeri. Čeprav je zelo redko nosil dovolj pozornosti. Po Vzhodne tradicije, izberite zaslon mesto in ga uporabljajo spretno, lahko le sega v dušo te vrste motiva.

Torej, glavna značilnost zaslona - coniranje območja. Skriva ničesar za svoje lepe vrata, je pritegnila pozornost in zanimanje. Znano je, da je v starih časih, je bilo DATA'je povezana z ženska, življenje, ljubezen, spogledovanje, skrivnosti preliv. Na žalost, danes, ko skrivnosti so skoraj izginili, in družbo strastno pa se kažejo, kot če želite skriti ta stvar se morda zdi malo archaic. Vendar pa, če želite, da bi vaš dom malo čar in skrivnost, kaj ti predsodki?


V preteklosti se je prvi zaslon, ki se z'pojavil na Kitajskem, v sedmem stoletju. Možno je, da se najprej zasloni predstavljala zasloni, ki so bili določeni pred vhodom v prostore, kot je bilo mnenja, da zli duhovi le lahko premaknete v ravni črti, in tako so blokirani način. Najbolj pogosti so bili zasloni in zasloni triptychs. Kitajski zasloni so različnih velikosti - od velikih zaslonih v domovih za namizni primerih; krila iz pobarvane ali vezene svile. Včasih so bili lak plošče, vdelan z biserovine, barvne kamni ali školjk. Seveda, Kitajci so jih globok pomen v teh slik. Za njih je bilo zelo pomembno, da stvar, ki jo je ustvaril človek, ki absorbira modrost prednikov in pozorno opazujete tradicionalne Canon. Potem se je, da je postala sama in hkrati simbol.


Na Japonskem, se zaslon premakne v VIII stoletja. Najbolj priljubljena so bili bivalve in zasloni, čeprav je bilo osem krila. Običajna višina zasloni okoli 150-160 cm in dolžine do 360 glej Za zasloni, ki so bili uporabljeni, še posebej močan papir ("Gump") ročna proizvodnja. Izvaja slike na posameznih listih papirja na tleh, nato čarovnik okrepiti jih na notranji okvir fiksne in spet na zunanji okvir iz poliranega lesa. Za Zlato ozadje na papirju prilepili kvadratov folijo. Krat zasloni zelo gosto adjoined seboj. Torej, ko zaslon je popolnoma raztegnjeno, je bil samo zelo ozek prepad. Umetniki ustvarili skladb z ustrezno ritmično izgradnjo in poznajo Vzhodne oči z premikanja oči od desne proti levi (kot pri branju hieroglifi besedilo), in znižali vidika oseba, ki je ponavadi sedel na tleh preproge.

V Evropi zaslon z'le redko se je pojavila v XVII stoletju. Potem moda za vse Kitajski njena priljubljena, in za veliko let je veljalo v Evropi razkošje. Posebno priljubljenost zasloni najdemo v XIX-XX stoletja, ko je Evropski trg je bil dopolnjen z Japonske primerih, ki, vendar pa, ni zmanjšalo vrednost predmeta. Ko je ta zaslon je najbolj pogosto služil ne funkcionalen predmet, in je bil preprosto elegantno dekoracijo.

V naši državi zaslonu hitro našla skupni jezik z nacionalno kulturo. Srce obrtniki spoznal, osamljene Skitalets, in obrtniki ji je dal "oblačila". Vsak dostojno house of St. Petersburg XIX stoletja obvezna'prepričan, da ima zaslon, ki je bila narejena iz lesa in je bila okrašena z zapletena rezbarije. In ta zadeva, tako da se popolnoma prilegajo Splošnih pogojev, ki tava francoski pisatelj in kritik Theophile Gautier, je absolutno smislu materialnega sveta, imenovan zaslona, je tipičen ruski pohištvo.

V sodobnih zaslonov od zgodovinskega prototipa je ostalo malo. Izdelani za znanega pohištvo podjetja, so zelo raznolike: drevesa'leseni ali kovinski okvir, ki je lahko najbolj bizarna silhuet, pokriti s krpo, papirja, usnja ali je napolnjena s steklom.

Danes pa se zaslon ne prenehajo biti elegantna podrobno inter'jer. Sodobni oblikovalci so pripravljeni za uporabo zaslonov ustvarjanje v stanovanja novih načrtovanje in barv. Po uporabi jih lahko preoblikujejo vsakem prostoru, da je romance in eleganco.

Coniranje prostora s pomočjo zaslona, ki je zelo priročen, saj ga je mogoče prenesti, krat, in dal. Ne dobesedno blokira cono, vendar le označuje particijo. Kot ustvarja iluzijo coniranje.

Poleg, prostor, organizirano z njim, lahko izdelani za različne namene. Ta eksotična predmet lahko zasedajo častnem mestu v budoar, spalnica in majhne dnevne sobe, in tudi ločeno jedilnico, ali podobnost office.

A vse bolj zasloni so širšo uporabo. Za primer, to se lahko spremeni v rack s majhne mobilne policah. Ali lahko pod pogojem, capacious žepi, ki bo videti zelo funkcionalno in v otroški sobi in tudi v kopalnici. Tako, zaslon je ogromno prostora za ustvarjalnost.

Dobro zaslon je umetniško delo, presenetljivo kombinacija utilitaristične občutek in umetniško vrednost. To ustvarja domače vzdušje intimnosti in zasebnosti. Tako pogosto nad listi so razporejeni bralne kotičke, govori ali spanja. To je idealen kraj za sprostitev in druženje ozek krog prijateljev. Morda vam je čas, da se dobite?

Rimma Malov

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика