четверг, 24 апреля 2014 г.

Ploščice za bazene

Trenutno bazenih je mogoče najti ne samo v hotelih in športni objekti, ampak tudi v državi koč. Poleg tega sodobna koča je težko predstavljati brez vodnega telesa, ali vodnjak ali bazen. Konec koncev, ljudje so bili vedno privlači vodo: sprošča, pomirja, a hkrati osvežujoče in spodbuden.

Na takih krajih prosimo, da ste s svojo podobo in udobje, bodite pozorni na strešnik za bazene. Čeprav v poštenost je treba opozoriti, da se običajno ne uporablja zgolj za sooča s ploščico bazen, ampak za stilsko kadi, tuš sobe, savne, fitnes centrih, Spa ustanove, hotele in podobno.

Zahteve strešnik za bazeni

Osnovne zahteve za strešnik za bazeni so zmanjša na dva pomembna merila za izbor: to gradivo naj bi bilo tako udobno in popolnoma izpolnjujejo sodobne estetske zahteve. Eden od najbolj pomembnih meril za izbiro keramičnih ploščic za bazene je minimalne absorpcije vode. Če pustite polaganjem ploščic v bazenu je bil narejen brez upoštevanja te zahteve in vaša okrasitev keramike vpija vlago, material morali popolnoma spremeniti: ni alternativa.

Drugi pomemben pogoj tega materiala je, da so ploščice za zunanje in notranje bazene, morajo biti sposobni prenesti ogromno seva, ki proizvaja vodo napolnjeno posodo. Upoštevajte, da je ta vodni tlak se lahko kosajo le vrhunske kakovosti strešnikov. In v primeru, da z izbiro ploščic za bazene lahko varno pripisati kategoriji nakupov, ko "miser plača dvakrat": po vsem, kakovost končna materiala bo v veliki meri odvisno od trajanja bazen in varnost njegove uporabe, preveč.

Tretja zahteva, da je treba upoštevati naslednje: strešnik za bazeni konča bi mirno, da lahko vzdrži stalno destruktivna akcijska vode. Če želite to narediti, mora vsebovati čim manj prazni in pore, skozi katere voda je začela, da bi zabrisali materiala.

Odsotnost prazni in pore je pomembno ne le za izboljšanje vode, odpornost materiala, ampak tudi, da izpolnjevanje četrtega zahteve strešnik za bazene. Največje težave, ki pogosto ogorčen lastniki umetno rezervoarji, vodi do naboja v prazno nato kocke mikroorganizmi, ki bi bazena površina je spolzka, nevarne in nehigienično.

Mimogrede, spet isto mikroorganizmi, ki naseljujejo v prazni in pore ploščice, prispeva za njegovo uničenje in narediti gradivo bolj krhek. Iz tega tokov nežno in p'peti poraba strešnik za bazene: mora imeti anti-slip učinek.

Šesti poraba je lažje nego za ta material: če puh in nato strešnik za bazeni, je zelo priročen za pranje in čiščenje. Zato se pri oblikovanju bazeni svetujemo, da se zagotovi, da ploščice v bazenu je bila popolnoma gladko: v prihodnje bo omogočilo, da prihranite čas, denar in trud, ki sem jih preživel v ribnik.

Vrsta strešnikov za bazene

Ploščice za bazene, glede na dodelitev merila, imajo lahko drugačne razvrstitve. Tako, gradivo je razdeljeno na ploščice za bazene in na kocke za inter'kariero (ali doma), bazenih. Tudi tam so naslednje: na voljo so ploščice okrog bazena, talne ploščice, ploščice za hitrost, in stenske ploščice in tako naprej.

V skladu z Evropskimi standardi, ki temeljijo na anti-slip lastnost materiala, ploščice za bazene so razdeljene v tri razrede:

  • Razred A: ta material, namenjen za obrnjen garderobah in pomožnim prostorov.
  • Razred: ta strešnik je namenjen za vpis v tuš in spušča v bazenu in na dnu sklede bazenov.
  • Razred: ta material je ustvaril za dodelavo stopnišča, ki se spuščajo v vodo.

Tudi vse ploščice za bazene, odvisno od tega, anti-slip vpliv lahko razdelimo v dve vrsti: material z grobo površino in ploščice s tako imenovano porcelana ploščo. Keramične ploščice za bazene je narejen z olajšanjem semi-gloss površine z gladko Mat površino in s posebnimi grobo (anti) površino.

Eden izmed najbolj učinkovitih variante predložiti je mozaik ploščice za bazene: z njim lahko ustvarite pravi umetniških del. Te majhne ploščice, ki se običajno določajo dno in stene bazena.

Za nasprotne bazen najbolj strokovnjaki priporočajo uporabo keramičnih ploščic "steklom klinkerja". Njene absorpcije vode ne več kot 3%, in talne prevleke'Yu zagotavlja odsotnost tudi najmanjše pore in razpoke, ki preprečuje poravnavo in podvajanje z mikroorganizmi. Govori sama, dejstvo, da je končna bazeni "Olimpijskih rezerve" je steklom klinkerja.

Tudi zelo pogosto za sooča bazen uporabo smalt granitnih kock-mozaik. Ta material je absorpcije vode 0%, odporni na različne soli, mikroorganizmi in sončno sevanje. Poleg tega, sodobne tehnologije omogočajo, da uporabljajo fotoplenka: tudi ona ni odziva na vpliv vode in ponuja veliko možnosti za oblikovanje.

Glede na proizvajalce, ploščice za bazene (Rusija) vam omogoča, da izberete podjetje "Sokol". Strešnik Sokol za bazen bo imel visoko kakovost gradnje, odlične dekorativne lastnosti in relativno nizka cena. Med uvožene materiale, smo opomba italijanske ploščice za bazeni talne gres: ima najnižji odstotek absorpcije vode in omogoča, da zastopa vse zasnovo projekta v življenju.

Na koncu bi želeli omeniti, da injekcijsko ploščice v bazenu obvezno'morajo biti zaščiteni pred vlago, in tudi, da izgleda lepo in impresivno. Tudi ploščice, lepilo za bazen mora biti ustrezno raven.

Uporabite te namige za izbiro ploščic za bazene v praksi, in nato videz in značilnosti tega materiala bo osrečilo za več let.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика