четверг, 24 апреля 2014 г.

Na vrtu hiše

Ko gre za izgradnjo vrtno uto, obstajata dve možnosti. Kaj storiti: razvijati projekt hiše, ki jih sami ali se posvetujte dokončanih projektov. Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti. Plus razvoja posameznih projekt, ki ga v celoti ciljanje na svoje potrebe in želje, njihove ideje o tem, kaj naj bo vaš vrt v hišo. Vendar pa ta možnost je pomanjkljivost je, da če niste strokovni arhitekt ali Graditelj, da bo težko, da se ustrezno razvije projekt z vsemi zahtevami, gradbeništvo, tehnologija in varnost vaših prihodnjih nastanitev. Če smo pa na drugo možnost, in sicer, da razmisli končal projekti hiš, je njegova glavna pomanjkljivost je odsotnost ekskluzivnosti. Ampak ta pot je ogromno prednost. Standardni projekt vsakem vrtu hiše pozorni na podrobnosti, je potrebno upoštevati vse potrebne zahteve, ki izpolnjuje osnovne standarde gradnje, ker je to projekt, ki je bil razvit s strani strokovnjakov.

Če se boste odločili za izgradnjo vrta s svojimi rokami, je treba skrbno pripraviti za ta proces. Prva stvar, preden razvoj, ali z izbiro projekta - določite mesto, kamor želite graditi svojo hišo. Vaše zgraditi je treba dati na stran, tako da se ne da prikriti, prihodnjih ali obstoječih vrt. Poleg tega, v vsakem vrtu družbi obstajajo norme, po katerih je dovoljena gradnja stanovanjskih hiš na območju. Te norme, zlasti upoštevati dovoljeno število nadstropij, dimenzije hiše, oddaljenost od meja in tako naprej.

Po določitvi lokacije prihodnosti vrtno uto, ki jih potrebujete za študij na zemljo, v kateri boste morali zgraditi. To je potrebno za pravilno rešitev vprašanja Temelje hiše. Na trdnih tleh z Cam'aniston podlagi veljavnega Temelj globino manj kot svoboden in majavih tleh. Tudi upošteva in kako blizu površine, primerne podzemne vode, kot tudi nekatere druge funkcije.

Ko velik pripravljalni čas, da začnete načrtovanje. Hiše na vrt, mesto, ki na prvem mestu naj bi ustrezala vašim zahtevam. Velikost hiše je odvisna od števila družinskih članov,'drugič, čas, porabljen na vrtu, podnebne razmere. Večje število gostov je bilo pričakovano, in več ste, da bo na vrtu, večja mora biti vaše počitnice doma.

Podnebje vpliva na velikost hiše na ta način. Toplo pasu dovolj svetlobe okvir hiše, ni obvezna'se prepričajte, da zagotovi mesto pod peč ali kamin in kuhinja se lahko izvede zunaj hiše. V hladnejših območjih brez ogrevanje peči je potrebno.

Pri načrtovanju vrta mala hiša, je treba tudi upoštevati, da je njena postavitev je nekoliko drugačna od načrtovanja vrtu hiše za stalno bivanje. Tako, na vrtu hiše se navadno navezujejo na veliko teraso, ki lahko služi več namenom. Na teraso lahko opremljeni pod poletno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, ali se uporablja kot soba za počitek na svežem zraku. Odvisno od cilja, teraso narediti ali je mogoče odprte ali steklom. Čeprav je zaželeno, da je zasteklitev je bil narejen v obliki odprtih Oken. Veranda je treba dati v smeri vrt, daleč od ceste.

Upošteva tudi dejavniki, kot so lokacija skladišča, tuš in stranišče. Prisotnost teh področjih v vrtu hiše ni nujno'obvezna. Najbolj pogosto, utility soba, predložene zunaj doma in so zgrajene v obliki ločenih stavbah. Vendar, če se boste odločili za združevanje teh sredstev z glavno domu, boste morali izbrati primeren kraj, in da se zagotovi oskrba z vodo in ravnanje z odpadki. Ko so projekti, ki se razvijajo vrtu hiše, je treba opozoriti na lokaciji kuhinje. Ta predpostavka je zaželeno, da se predvideva tesnejše na verandi, če prostor dopušča, da bi dve ločeni vhodi - s teraso (iz sobe in iz ulice. To odpravlja potrebo, da sprehod skozi nastanitvenih objektih v primeru moramo uporabiti kuhinji izključno v gospodarske namene, za pripravo in obdelavo okrasnih izdelkov.

Kot ste opazili, gradnja hiš, ki zahteva določeno znanje in spretnosti. Na podlagi tega, tudi če ste prepričani, se je odločil samo-razvoj projekta in njegovo hišo, je zaželeno, da se seznanijo z obstoječo strokovno razvitih projektov. V takih projektih upoštevati vse vidike, kot so zapisali, se za vsako vozlišče v njih je zasnovan tako z vidika tehnologije in gradbeništvo standardi. Takih projektov je lahko zelo koristno pri oblikovanju načrta, saj pomeni, ne samo, postavitev hiše, ampak ponuja tudi posebne konstrukcijske rešitve pri oblikovanju, kot izgled stavbe in njeno notranjo dekoracijo.

Hiše na vrt, mesto, ki je lahko iz različnih materialov za gradnjo. Tam so materiali, ki so še posebej čudovita kombinacija. Tako, na primer, po možnosti pri gradnji hiše združujejo drevo z opeko ali kamnom. Pri združevanju različnih materialov, se je bolje izogibati velikim številom materialov, kar je za dva ali tri. Poleg tega v vrtu pogoji boljši videz naravnega, neobdelanega ali moobrabotannyj materialov. Na primer drevo zaželeno, ne barve, in samo pokrijemo s sušenje olja, da poudarite svoje edinstvene teksture. Kamen tudi izgleda lepo, v raw, unpolished obliki. To je še posebej dobro v tej različici za temelje hiše. Če je potrebno, na vrtu hiše in ometane, je tudi bolje, da se držijo miren barvno shemo z dvema popolni harmoniji drug z drugim, barv, od katerih je eden primarnih in drugih dopolnjuje v majhnih predmetov.

Če boste pozorni na fazo načrtovanja svojega doma, vse ostale korake za gradnjo bo potekal gladko in brez težav.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика