вторник, 22 апреля 2014 г.

P'petih komponent dobro grajene hiše 2011-07-18 11:08:51

Gradnja in rekonstrukcija.

P'petih komponent dobro grajene hiše
2011-07-18 11:08:51


Običajno, ko fizična oseba naročil na vsak izvajalec gradnje elitnih hiš, samo skrbi za končni rezultat in ne zapletenosti in podrobnosti procesa. In v tem času bi bilo, da bodite pozorni na p'pet točk, ki določajo, kako dobro grajene hiše.

1. Arhitekturni projekt. To je tako neposreden vodnik za delovanje gradbeniki in je pomemben pravni dokument. Nekateri niti ne vedo, da brez odobritve projekta v ustrezne organe, ne moreš zgraditi hišo. Če ne, potem si ne bodo mogli priti premoženja pripravljen koči. Poleg tega arhitekturnega projekta in mora biti napisana precej dobro.

2. Gradnja Temeljev. Gradnja zidane hiše, Penology in dreves'lesene hiše se začne z o temeljih. To je osnova prihodnje strukture. In zato svoje kakovosti, preden'so še posebej visoke zahteve. To je zelo pomembno, da je pravica je bila izbrana ne le vrsto podlage, vendar tudi kompetentno izvajajo dela na svoji napravi. V nekaterih primerih je potrebno in dodatne hidroizolacijo temeljev, ki omogoča, da povečate zanesljivost celotne gradnje. Zato pred začetkom gradnje je treba, da se pogovorite z izvajalcem vse mogoče možnosti, tehnologij in skupaj izbrati najboljši način, da zaznamek.

3. Kakovost materiala. Ni važno, kakšne vrste materialov, ki se uporabljajo za gradnjo hiše okvir tramovi, opeke, peno, betona, in tako naprej - je imeti najvišje kakovosti. Seveda, lahko stranka prevzame vsa vprašanja izbora in nakupa. Vendar pa, je bolje, da zaupanje nakup opreme neposredno izvajalcu. Kot pravilo, velika gradbena podjetja, ki so že bili vzpostavljeni stiki z zanesljive dobavitelje, ki vam omogoča nakup visokokakovostnih materialov na več kot razumno ceno.

4. Nadzor dela. V tem smislu je zelo pomembno, da območje, ki se je je udeležilo ljudi, ki bo nadziral gradnjo drevesa'leseni hiši. Ta storitev se imenuje arhitekturni nadzor in predpostavlja, da specialist, ki redno potuje na mesto'predmet in poskrbi, da se v bančništvu, in je bila izvedena vsa dela na predhodno pripravi.

5. Pogoji. Seveda, ko dograditve elitnih hiš, sledite je dobro. Vendar v posebnih primerih je bolje, da žrtvovati čas za doseganje najboljše kakovosti. Za primer, da zavrnejo delo v dežju.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика