вторник, 22 апреля 2014 г.

Kako zgraditi hišo, in ne uničujejo narave 2011-07-18 11:32:55

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako zgraditi hišo, in ne uničujejo narave
2011-07-18 11:32:55


Kako zgraditi hišo, in ne uničujejo narave Mnogi od nas ponavadi za premikanje, da živijo bližje naravi. Če ne za stalno prebivanje, da čeprav za gradnjo izven mesta, državo, in da pridejo tam od časa do časa. V tem primeru pred gradnjo je treba razumeti, da okolja, rastlin, živali, žuželke, tudi za vode in tal, vaše želje lahko smrtonosna. Si morate prizadevati, da pedofract škodljive učinke v procesu gradnje in nadaljnje izboljšanje, ki ga bo naredil. Torej ni vredno, pozabil na vse drugo, da bi dobili na spletno stran materialov: opeka, cement, jeklene pločevine, betona in drugih; zmanjšati okoliških dreves ali blokirati mimo vaše plot tok.

Poseg v naravno krajino mora biti minimalna. Bolje je, da izberejo zapuščeno mesto in ga obrnite, ki imajo izdelano na tej parceli hiši, kot da bi posekali grove, ker želite biti bližje naravi. Pred gradnjo pozorno preglejte tal na mestu. Nekatere vrste tal ne prenesejo težke opreme in lahko poškodujejo v tistem času, kot bo gradbena dela. To je verjetno boste potem lahko, da zgradite nekaj, kar je zanesljivo na tem področju. Ne pozabite, da študija posebnosti vedenja podzemne vode, da ne bi postali žrtev poplav, ali padavin, ki bo spremenila vaš lep zemljišča v "čarobno" močvirje. Ob istem času, tudi če je vaše zemljišče je prepojena področjih, ne potrebujete, da odteče brez potrebe.

Posebno težavo pri gradnji so cestah. Vsako novo pot, pot ali pot, ki ste jo ustvarili, ker ne morejo storiti brez uporabe mehanizmov med gradnjo hiše je pomemben motnje v ravnotežju z naravo. Uporabite tiste ceste, ki so že tam. Nič strašnega se bo zgodilo, če boste dobili na spletno stran, na dolgi poti, namesto da bi šli naravnost čez travnik. V plot bo tudi poskušajo narediti majhne žrtve. Če je drevo, ribnik ali potoka, nato iti okoli njih med gradnjo, shrani nedotaknjena.

Z upoštevanjem teh preprostih nasvetov vam bo pomagalo zagotoviti, da po gradnja je končana, res je treba živeti v naravi, in ne na prazen veliko kjer ni živega bitja in ustavila tudi travo. V tem primeru, če načrtujete, da razvijejo svoj zemljišče, uporabite kot vrtu ali zelenjavnem vrtu, bolje izbrati ozemlju v vrtnarstvu, vendar ne na robu. V vsakem primeru to ni potrebno, da izberejo zelo osamljen kraj nedostopen za vozila. Razmislite o tem, kako je ovirajo proces izgradnje ali kako boste dobili tam v slabem vremenu.

Kot za gradbeni materiali, in, seveda, bolje, da uporabite okoljske možnosti. To je koristno tako za vas in za okolje. Vendar pa to ne pomeni, da morate posekali vsa drevesa v območju, vzeti od njih dreves'lesene hiše ali zgraditi kopel. Dal na stran pripravljena lupine, pokrivanje strehe je razpostavljene, dal lepo ograjo, da se daje garancija. Zunanji in notranji končna - to je vaša hiša pripravljena.

Po zaključku gradnje je proces, ne pozabite, da naredite krajinsko oblikovanje spletnega mesta, vendar pam'ne pozabite, da je naravo treba shraniti, in naravno krajino je najboljši dekoracija za vašo spletno stran. Seveda, brez spremembe je malo verjetno, da se bo, ampak moramo to storiti zelo previdno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика